Sekspomm Anna Sedakova, kes on endine VIA GRA näitsik, kindlustas oma keha poole miljoni dollari väärtuses, hinnates igat oma kehaosa 50 000 dollari väärtusele. Foto: AOP
Inimesed
13. jaanuar 2015, 07:00

Kuulsuste kindlustused: tagumik miljon, keskmine sõrm poolteist miljonit dollarit (7)

Pole ime, et muusikud kindlustavad oma kõige tähtsamat töövahendit ehk häält. Ka oma tervise ja elu kindlustamises pole midagi uudset, kuid kas kaunite kehaosade, naeratuse, nahavärvi, kehakaalu ja tulnukate eest kindlustamine on mõistlik? Teeb see prominentidest naeruväärsed diivad või lisab nende imagole vürtsi?

Vera Brežneva naeratus 1 000 000 dollarit

VIA GRA endise liikme Vera Brežneva naeratus maksab miljon dollarit! Ja see pole lihtsalt kompliment. Muusikapreemiate jagamisel Kremli lossis ei räägitudki muust kui sellest, et kindlustusgigant Rosgosstrah kindlustas lauljanna naeratuse 45 miljonile rublale, mis oli rubla ebastabiilset olukorda arvestades veel detsembris üks miljon dollarit, kirjutab Komsomolskaja Pravda.

Ettevõtte ühe juhi Aleksandr Bondarenko sõnul kindlustati nii Vera naeratus kui ka tervis ja elu ja see oli firma kingitus. Rosgosstrah on varem lepinguid alla kirjutanud teistegi Vene staaridega, kes kindlustavad hea meelega kõike, mis neile kallis on.

Zemfira sõrmed 170 000 dollarit

Vene rokitäht Zemfira on kindlustanud oma näpud 170 000 dollari väärtuses. Laulja selgitas, et kui ta peaks neid vigastama, ei saa ta mängida kitarri ja tööd teha.

Nikolai Baskovi häälepaelad 2 000 000 dollarit

Laulutäht Nikolai Baskov tõmbas endale tähelepanu, kui kindlustas oma häälepaelad kahe miljoni dollari väärtuses. Pärast seda hakati teda lausa kuldkõriks nimetama. Isegi maailmakuulus tenor Luciano Pavarotti hindas oma häält kaks korda odavamaks ning oli kindlustanud selle ühe miljoni dollari väärtuses. Nikolai suhtus lepingusse väga tõsiselt ning palus sinna lisada kõikvõimalikud eluriskid, mis võivad tema karjääri kahjustada.

America Ferrera hambad 10 miljonit dollarit

"Inetu Betty" täht America Ferrera on samuti nagu Vera Brežnevagi kindlustanud oma naeratuse. Tema säravvalged hambad maksavad kindlustuse järgi 10 miljonit dollarit. Kindlustuspoliis registreeriti Londoni ettevõttes Lloyd’s ja selleks oli Ferreral mõjuv põhjus: näitleja teeb koostööd Aquafreshi hambapasta tootjaga ja osaleb tasuta hambaraviprogrammis, mis on mõelnud töötutele naistele.

Cristiano Ronaldo jalad 150 miljonit dollarit

Vene supermodelli Irina Shayki peigmees ja vutistaar Cristiano Ronaldo teab, kuidas oma tulevikku kindlustada: Portugali tippsportlane kindlustas oma jalad 150 miljonile dollarile ja see otsus on igati õigustatud – jalgpallurid vigastavad end tihti. Paljud traumad on nii tõsised, et jalgpallurid on sunnitud spordist loobuma.

Jennifer Lopezi tagumik 1 000 000 dollarit

Kui USA laulutäht Jennifer Lopez poleks oma pepu üle uhke olnud ja seda omal ajal miljonile dollarile kindlustanud, oleks paljud naised, kelle istmik on keskmisest vormikam, ilmselt seda häbenenud. Nüüd on meelelahutusmaailmas käimas tõeline buum, kus kehtib reegel: mida suurem, seda uhkem. Kim Kardashiani fotosessioon läinud aasta lõpus, kus ta hoiab oma kurvikal tagumikul šampanjapokaali, on selle trendi ideaalne näide.

Keith Richardsi keskmine sõrm 1 600 000 dollarit

Legendaarse briti bändi The Rolling Stones kitarrist Keith Richards kindlustas oma vasaku käe keskmise sõrme vigastuste ja võimaliku töövõime kaotamise vastu 1,6 miljoni dollari väärtuses. Miks just keskmist näppu, on hea küsimus – kitarri mängimiseks on kindlasti vaja, et kõik näpud oleksid töökorras. Ehk on tal vaja keskmist sõrme millekski rohkemaks, kui muusika mängimiseks – näiteks pahasoovijate pikalt saatmiseks?

David Beckhami tervis umbes 210 miljonit dollarit

Kindlustuste ajalukku on end sisse kirjutanud maailmakuulus jalgpallur David Beckham, kes kindlustas oma tervise

ligi 180 miljoni euro eest. Sportlase abikaasa Victoria Beckham jälgis põhjalikult, et kindlustusettevõtte vastutaks kõikide lepingusse sisse kantud punktide eest. Õnneks ei ole vutistaari tervis teda siiamaani alt vedanud.

USA näitleja Bette Davis sai kuulsaks mitte ainult oma rollide, vaid ka ekstravagantse kindlustusjuhtumiga: diiva kirjutas alla lepingule, mis nägi ette tema paksuks minemise puhul 28 000 dollari väljamaksmist. Kindlustusfirma rõõmuks püsis naine elu lõpuni, 1989. aastani, supervormis.

Bette Davise kehakaal 28 000 dollarit

USA näitleja Bette Davis sai kuulsaks mitte ainult oma rollide, vaid ka ekstravagantse kindlustusjuhtumiga: diiva kirjutas alla lepingule, mis nägi ette tema paksuks minemise puhul 28 000 dollari väljamaksmist. Kindlustusfirma rõõmuks püsis naine elu lõpuni, 1989. aastani, supervormis.

Sharon Stone’i keha 1 000 000 dollarit

Hollywoodi üks tuntumaid blondiine Sharon Stone otsustas, et kõik tema kehaosad on võrdselt kallid ja kindlustas oma keha miljoni dollari vääruses. 56aastane näitleja näeb suurepärane välja ja ei häbene oma nooruslikku keha igal võimalusel publikule demonstreerida.

Marlene Dietrichi hääl 1 000 000 dollarit

Laulja ja näitleja elas omast ajast ees ja kindlustas oma lauluhääle aastakümnete eest summale, mis oli tollal lausa astronoomiliselt suur – miljon dollarit. See oli vaieldamatu rekord pikka aega.

Anna Sedakova kehaosad - iga osa 50 000 dollarit

Sekspomm Anna Sedakova, kes on endine VIA GRA näitsik, kindlustas oma keha poole miljoni dollari väärtuses, hinnates igat oma kehaosa 50 000 dollari väärtusele. Laulja vormistas kindlustuse, mis kehtib tema elu lõpuni. Ta tunnistas, et kardab olmetraumasid ja õnnetusjuhtumeid võtteplatsil.

Veel veidraid kindlustusi

Kuulus Itaalia näitleja Gina Lollobrigida kindlustas oma rinnapartii, mis sai kuulsaks veel 1952. aastal, kui ta mängis filmis "Fanfan la Tulipe". Räägitakse, et filmistaar on siiamaani kindlustust pikendanud ning käib regulaarselt arsti juures, kes mõõdab tema rindade ja kõhu vahele jäävat kehalõiku. Kui see vahe väheneb ja arst konstateerib rindade väljavenimise, on diival õigus kindlustusettevõttelt raha küsida.

Absurdsete kindlustuste alla kuulub kindlasti ka Vene lauljale Pierre Narcisse’ile 2013. aastal tehtud kingitus Rosgosstrahilt. Tumedanahalist meest, kes võitis venelaste südamed looga "Šokolaadijänes", kindlustati "valgeks minemise vastu" ehk tema trump on kaunis šokolaadivärvi nahk.

Vene poplaulja Marina Hlebnikova pole aga hoolinud oma välimuse ega hääle kindlustamisest, tema mured on hoopis fantaasiavallast: nimelt kardab ta kohtumist ufodega ning palus end nendega kohtumise eest kindlustada. Kindlustusettevõte õnneks pole Hlebnikova roheliste mehikestega siiamaani kohtunud.