Foto: Ülo Josing/ERR
Tele
12. jaanuar 2015, 12:09

Olete väga kena särasilmne noor daam ehk Loe, mida arvavad Õhtulehe lugejad Anu Välba naasmisest teleekraanile (7)

Lapsepuhkuselt naasnud Anu Välba alustas pühapäeva hommikul ETVs uue heatujusaatega "Hommik Anuga", mis vahetas välja Maire Aunaste juhitud "Tõuse ja sära!". Mida arvavad Välba naasmisest ja Aunaste väljavahetamisest Õhtulehe kommentaariumites arvamust avaldanud inimesed?

Välba on peaaegu selle Elleni (Kanal 11) koopia, ainult et tumeda pea ja prillidega.

Väga hea saade ja kiitused Anule. Esimese saatega ei tohi teha halvustavaid järeldusi. Kõik on väga lahe, jätka samas vaimus!

Kogenud teletegija kohta hästi igav saade. Mitte millegagi ei üllatanud!

Anu on saatejuhina tõeline proff!

Kulla Anu, ära vurista nii kiiresti, ära neela sõnalõppe alla, vanemad inimesed tahavad ka jutust aru saada. Haruldaselt hea diktsioon ja sõna seadmine on Margus Saarel, teda kuulevad ka kurdid!

Ma juba mainisin – diktsioon! Anu, diktsioon! Ära söö lause lõppe ära, sind peab olema ka kuulda "viimasesse ritta" ja kõnetempot üldse veidi maha!

Kui ta suudaks oma kõnekiirust ka kontrollida. Ütles, et peale lapse sündi palju rahulikumaks läinud, aga mulle tundus, et vuristab veel suurema hooga oma küsimusi.

Anu on hea saatejuht. Erinevalt Aunastest jääb ta pärast küsimuse esitamist kuulama, mida intervjueeritav räägib, ei sega vahele, ei eksponeeri ennast ega kekuta nagu Aunaste. Teatud tüüpi saadetesse sobis ka Aunaste, kuid seda formaati teeb Anu päris hästi. Kui norida, siis võiks edaspidi vältida vanade kolleegide ja poliitikute kutsumist saatesse. See oli veidi mage, et mitte öelda pugejalik.

Anu Välba on tagasi! Nii tore ja igati tugev saatetegija. Õnn oleks täielik kui näeks jälle Peeter Võsa, sest kõik tema saated olid huvitavad. Igati suur meister.

Küll on tore et olete tagasi. Teie saated olid ja on väga head. Meeldib see et lasete kaasvestlejal rahulikult rääkida ja ei sega vahele. Olete armastatud saatejuht! Edu teile ja ootan juba järgmist saadet. Olete väga kena särasilmne noor daam.

Grete Lõbu on kordades parem kui Anu Välba. Samuti on Välba parem kui Aunaste. Aga saade kui niisugune kriitikat ei kannata. Kutsutud inimesed on ikka samad ja kümneid kordi oma lugusid nii- ja naamoodi heietanud. Alustades uut saadet peaks Välba ka mõtlema uute ja vaatajale veel tundmatute inimeste saatesse kutsumise peale. See aga nõuab saatejuhilt natuke rohkem kui lobisemine juba kõiki ära tüüdanud vanade olijatega.

Arvan, et sihtgrupp, kellele need kaks saatejuhti saateid teevad, on erinev. Anu saade oli tõsisemale kuulajale, sellepärast oligi Aunaste vaatajatel igav. Mulle isiklikult tundub, et Anu saated hakkavad mulle rohkem meeldima.

Nii Maire kui ka Anu on tegijad ja isiksused ning saated peavadki olema erinevad. Minule meeldivad mõlemad saatejuhid ja ka mõlemad saated, erinevus rikastab.

Anu on super! Oli enne ja on ka edaspidi.

Aunaste tuhat korda parem...Ootasin lausa ainukest saadet nädalas. Tänane väga üksluine ja igav, ootasin juba lõppu ja keerasin teise kanali. Pühapäeva hommikul peaks huvitavad inimesed, hea muusika ja särtsu ka saates olema. Kahju.

Arvan, et nad on mõlemad head saatejuhid! Ainult et kõigile ei saa ühtmoodi meele järgi olla. Olen seisukohal, et sellepärast pole vaja teist maha teha ja halvustada.

Tore, et Anu tagasi on. Endiselt särav ja armas! Ainuke, mis saates ei meeldinud, oli Maarika Tuus .Tilk meepurgis. Anule jõudu ja jaksu! Väga hea algus!

Mõlemad on head saatejuhid, aga minu kaalukauss kaldub rohkem Anu poole. Edu!

Anu on armas alati.

Väga mõnus hommik! Anu on omas elemendis tagasi ja särab täiega