Foto: AOP
Inimesed
12. jaanuar 2015, 07:00

Kim tahab surrogaatema (2)

Lapseootele jäämisega raskustes olev seltskonnatäht Kim Kardashian tahab, et tema teine laps sünniks surrogaatema abiga ja küsis oma õelt Kourtneylt, kas too oleks valmis seda sammu astuma, vahendab RadarOnline.

Selgub aga, et Kourtney, kes alles hiljaaegu kolmandale õele Khloele pakkus, et võib aidata tal emaks saada, pole seda nõus Kimi nimel tegema.

"Kourtney ei kannaks mingil juhul Kimi last. Khloe heaks teeks ta seda sekunditki mõtlemata, aga Kim on niisugune kontrollifriik, et on ütlematagi selge: Kourtneyle kujuneks see rasedus õudusunenäoks!" ütleb Kardashianide perekonnasõber.

Surrogaatemadus on aga sellegipoolest Kimi üks tõenäolisemaid valikuid, sest ta ei tahtvat samasugust kaalutõusu, mis kaasnes tema esimese rasedusega. "Ta pingutas kohutavalt, et oma kaubamärgistaatuses keha pärast Northi sündi jälle vormi saada. Ja ta kardab, et teist korda ta seda ei suudaks," tunnistab sõber.

Kim talus lapseootust väga raskelt: teda piinasid krambid ja kehv enesetunne. Seltskonnatäht pihtis ajakirjandusele, et tema rasedus oli üleüldse üks suur ime, sest arstid ütlesid talle, et ta ei jää tõenäoliselt kunagi lapseootele.