Inimesed
12. jaanuar 2015, 07:00

Baari-Madis tätoveeris käe ümber neli ringi (28)

"Sügavamõttelist sisu minu uuel tätoveeringul pole. Oma tähendus on aga ikka," räägib Madis Räästas, kes lasi teha uue tätoveeringu.

Oma esimese kehakaunistuse, tähekesed käsivarrele, tegi Madis Norras, kuid värskeima, möödunud aasta lõpul käsivarre ümber toksitud neli ringi, lasi teha Eestis. "Tegin selle Auriga Tattoo salongis, Konstantini juures. Seekord aitas kunstniku valikut teha Google ja otsisin ka mitmesugustest portaalidest soovitusi," selgitab ta. "Norras olnuks seda liiga kallis teha ning otsustasin puhkuse kodumaal ja tätoveeringu tegemise panna ühele ajale."

Nelja käsivarre ümber jooksva joone eest küsiti Norras 250 eurot, kuid Eestis sai Madis kehakaunistuse omanikuks vaid 60 euro eest. "Selline tätoveering oli mul väga kindel idee. Leidsin selle pildi sotsiaalmeediast, see hakkas mulle esimesest silmapilgust meeldima, muutus aastaga kinnisideeks ja tagasiteed enam polnud," räägib Madis, et päris esimese uitmõtte peale ta tätoveerimissalongi ei jooksnud. Madis istus toolis tund aega ja valu nahale tikkimine tema sõnul ei teinud.

"Need olid kiired ja valutud 60 minutit, käsi oli vahepeal ainult ebamugavas asendis ja suri ära. Võtsin sõbranna kaasa, kellega vesteldes liikus aeg kiiremini." Kui pärast esimese tätoveeringu tegemist sõnas Madis, et ei plaani oma nahasse rohkem tinti panna lasta, ütleb ta nüüd, et kavatseb kindlasti tulevikus veel tätoveeringuid teha.