Stephen Fry ja Elliott SpencerFoto: REX/JABPromotions
Inimesed
10. jaanuar 2015, 20:52

Stephen Fry abiellub noore kallimaga (2)

Briti koomik Stephen Fry kinnitas Twitteris plaani abielluda oma noore kallima Elliott Spenceriga.

"Oih, paistab, et saladus on päevavalgele tulnud," kommenteeris avalikult homoseksuaalne näitleja ja kirjanik, kes kannab samasugust kihlasõrmust nagu tema boyfriend. "Olen muidugi väga õnnelik, aga lootsin vaikseid pulmi. Looda sa!" kirjutas 57aastane Fry ("Jeeves ja Wooster", "Blackadder", "Kääbik: Smaugi laastatud maa") Twitteris teisipäeval, kui Briti ajakirjandus oli tema pulmaplaanid välja lobisenud.

BBC teatel olid Fry ja temast 30 aastat noorem Spencer avaldused sisse andnud näitleja kodu lähedases Derehami perekonnaseisuaktide büroos. Dokumentide andmeil pannakse Stephen ja Elliott paari Brecklandi ärikeskuses, kus asub nii büroo kui ka kuni 40 inimesele mõeldud tseremooniasaal. 

BBC teatel nimetab Spencer end ametlikes paberites kirjanikuks. Usutakse, et meeste armusuhe sai alguse mullu. Augustis avaldas noormees sotsiaalmeedias foto, kus ta puhkas Itaalias koos Fry ja tolle kauase sõbra, näitlejanna Emma Thompsoniga. "Päris vägev õhtu täna Firenzes meeldivas seltskonnas!" praalis Spencer. 

2010. aastal läks Fry lahku Daniel Cohenist, kellega ta oli koos olnud 14 aastat. Koomik ei ole saladust teinud ei oma homoseksuaalsusest ega bipolaarsest häirest, mis viis ta kaks aastat tagasi enesetapu äärele. Kuid sõprade sõnul on noor kallim Stepheni näole naeratuse tagasi toonud.

Ka Fry Twitteri sõnumid pulbitsevad elurõõmust. "Tänan teid kogu südamest lahkete õnnitluste eest," ütleb ta oma poolehoidjatele. "Olen sügavalt liigutatud."