Blake Lively ja Ryan Reynolds.Foto: REX/Picture Perfect
Inimesed
10. jaanuar 2015, 20:23

Blake Lively esiklaps üllatas vanemaid ennetähtaegse sünniga (1)

Näitlejate Ryan Reynoldsi ja Blake Lively pere täienes ühe liikme võrra juba detsembris, vahendab Page Six. Paari esimene laps nägi ilmavalgust New Yorgis ja praegu kohanevat kogu pere uue eluga nende mõnusas linnalähedases majas. 

Kui palju enne tähtaega beebi täpselt sündis, pole teada, sest 27aastane Blake ja tema 38aastane abikaasa Ryan ei tahtnud oktoobris lapseootusest teada andes tähtajast rääkida, paljastades ainult, et laps peaks ilmavalgust nägema 2015. aastal. Samuti hoitakse tänaseni kiivalt saladuses lapse sugu ja nime. 

Pärast rasedusest teatamist säras lapseootuse esimestel kuudel tähelepanu pigem vältinud Blake kõigil seltskonnaüritustel, kandes üht vapustavat õhtukleiti teise järel, jättes naised täiuslikku rasedakeha esitledes kadedusest oigama. Liibuvaid ja kõhtu rõhutavaid tualette põhjendas Blake naljatledes sellega, et need olevat tänu oma venivale materjalile ainsad, mis talle selga mahuvad. 

Lapse sünd on Blake'ile ühe eluunistuse täitumine. "Olen aastaid lapsi, palju lapsi soovinud. Tulen ise suurest perest, seega ei kujuta ma oma elu teisiti ettegi! Lapsi peab olema ja neid peab olema palju!" rääkis Blake sügisel. 

Ka Ryan ütles möödunud sügisel antud intervjuus, et ei jõua isakssaamist ära oodata. "Ma olen sellest väga elevil. Püüan vältida seda, et koostada endale nimekiri vigadest, mida ma kindlasti teha ei tohi. Ma tahan olla peamiselt hea ja avatud lapsevanem, kes julgeb eksida," rääkis Ryan toona.