ALATU LAIM! Tõnu Kark ütleb, et mitte mingil juhul ei olnud ta 19. detsembril etendust «Tuhk ja akvaviit» (pildil koos lavapartneri Ita Everiga) mängides napsine.Foto: Teet Malsroos
Film
10. jaanuar 2015, 08:00

Tõnu Kark: "Ma ei olnud lava peal purjus!" (41)

"Väidetel, nagu oleksin ma olnud laval napsine, pole absoluutselt mingisugust alust. Need on täielikult õhust võetud ja häbematu lausvale," pragab näitleja Tõnu Kark

Eilne Kroonika avaldas anonüümsete vihjete põhjal lookese, nagu olnuks Tõnu Kark 19. detsembril etendunud komöödias "Tuhk ja akvaviit" silmanähtavalt napsune: rääkinud kummaliselt aeglaselt ja hoidunud silmsidest publikuga.

"Ma võin saja kahekümne protsendilise kindlusega öelda, et mingisugust alkoholitarvitamist või jääknähtusid ei saanud olla," kommenteerib Kark, kes küll ise ei kuuluvat Kroonika lugejateringi, kuid kes oli ajakirjas trükituga tuttavate kaudu kursis.

Kark tunnistab, et oleks häiritud, kui kuulujutt jõuaks tema lastelasteni, kinnitades üle: mitte kordagi pole olnud juhust, kus ta oleks läinud napsisena lava peale.

Millest võisid inetud kõlakad siis ometi tekkida? Näitlejal pole aimugi. "Ma kehastasin etenduses üle kaheksakümneaastast meesterahvast, võib-olla sellest. Võib-olla olid need vaatajad ise enne kusagilt banketilt tulnud. Igatahes väga rumal lugu minu arvel," tõdeb Kark.

"Kui te mind ei usu, siis võite Ita Everile helistada (Ever mängib tükis peaosa – J. M.). Ta tunnistaks sajaprotsendiliselt, et see jutt on täielikult jama."