Ivo LinnaFoto: Teet Malsroos
Tele
8. jaanuar 2015, 17:46

Ivo Linna ja Kalev Vapper saatest "Avameelselt": alatu ja maitsetu lähenemine! (206)

Eile Kanal 2 eetris olnud saates "Avameelselt" rääkisid loo lahutusest nii laulja Ivo Linna kui ärimees Kalev Vapper, kuid pärast saate eetrisse jõudmist polnud kumbki rahul montaažiga.

Ivo Linna ütleb, et algselt polnud Reet Linna üldse teemaks. "Teema oli see, kuidas peaks oma naisega abielus olles hästi läbi saama." "Ma ei saa pikki aastaid Reedaga maha vaikida, kuid algselt oli tõesti meil teine teema. /---/ Mul on uus ja pikk elu Imbiga. See saade on täielik põhk, irisev ja kollane," põrutab muusik lõpetuseks.

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.

"Eile eetrisse läinud saate "Avameelselt" klipid tundusid mulle maitsetud. Saan aru, et ajakirjanike ja saatetegijate soov oli valada õli tulle ja teha asi huvitavamaks," räägib ärimees Kalev Vapper, kes rääkis eilses saates "Avameelselt" oma lahutusest ja elust 17 aastat noorema naisega.

Vapper ütleb, et tal puudus ülevaade, mida saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar kogu materjaliga lõpuks ette võtavad. Nii oligi Kalev Vapper ebameeldivalt üllatunud, kui avastas, et saadet "ilmestavad" lõigud, kuhu oli valitud temaga sarnane mees, kes justkui tülitses oma eksnaisega. Veelgi enam häiris Vapperit lõik, kus ta rääkis, et lahutus ei mõjunud tema lastele kuigi hästi.

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.