TULI TAKUS: Diaz ja Madden (vasakul) vormistasid kihluse abieluks nii ruttu, et neist pole veel ühtki ühist punase vaiba ürituse ­fotot ja pulmapildid on vähemasti ­esialgu mõistagi salastatud.Foto: AOP
Inimesed
7. jaanuar 2015, 07:00

Cameron Diaz lubas Kuldgloobuste eelpidu, kuid läks hoopis mehele! (1)

Alla kuu tagasi kihlunud Cameron Diaz ja rokkar Benji Madden pidasid üleeile pulmi. "Nad püüdsid asja võimalikult intiimselt ajada ja salajas hoida. Naabritele väitis Cameron, et korraldab Kuldgloobuste jagamise eelpidu. Tseremoonia toimus öö hakul," räägib üks asjassepühendatu.

Esmaspäeva varahommikul märkasid tähelepanelikud naabrid, et Maddeni ja Diazi maja juures käib kahtlane sagimine: saabuvad autod lillede ja dekoratsioonide ning tseremooniaks sobiva mööbliga. Veidi pärast seda algas staaride paraad: näitleja ja rokkari Beverly Hillsi koju saabusid teiste hulgas Gwyneth Paltrow, Benji vennad Joel ja Josh Madden, Reese Witherspoon, Drew Barrymore ja Samantha Ronson. Radar-Online’i hinnangul oli juba sel ajal üsna ilmne, et alla kuu tagasi kihlunud paar plaanib selsamal päeval abielu sõlmida.

"The Holiday" staar, 42aastane Diaz, ja Good Charlotte’i 35aastane rokkar Madden alustasid suhet 2014. aasta mais, kui Maddeni vennanaine ja üks Diazi paremaid sõbrannasid Nicole Richie neid omavahel tutvustas. Abieluettepaneku tegi mees detsembri keskel, aga et pulmapidu nii ruttu järgneda võiks, seda ei oodanud keegi.

Abiellumist kinnitas paar ajakirjale People: "Me ei saaks praegu ilmselt õnnelikumad ollagi. Meie ühise teekonna esimesel päeval ümbritsesid meid meie parimad sõbrad ja lähimad sugulased."

"Nende pulm ei tulnud lähedastele ootamatusena. Abiellumine on loomulik samm, kui sa kedagi väga armastad ja tunned, et tahad temaga oma elu veeta. Ja Cameron on päris kindlasti endale sellise kaaslase leidnud," räägib üks näitlejanna sõpradest.

Mitmepäevane pidu

Oma liidu sõlmimist asus paar tähistama juba eelmise nädala lõpus, kui korraldas oma perele ja sõpradele prooviõhtusöögi. Laupäeva õhtul nähti neid sõprade ja pereliikmetega Il Cielo restoranis väga romantilisel õhtusöögil. "Näis, et see oli pidulik õhtusöök," ütleb pealtnägija.

Laupäeva õhtul tähistas Diaz sõpradega viimast vallaliseõhtut ühes Los Angelese hotellis.

Pulm polnud sugugi väike: viimasel ja kõige olulisemal päeval oli külalisi 90 ringis ja nende tarbeks püstitati paari koduaeda suur laternate ja lilledega kaunistatud valge peotelk. "Hoolimata pulma suurusest ja suurejoonelisusest õnnestus neil sellest siiski väga südamlik ja hubane perekondlik ettevõtmine teha. Kõik oli väga maitsekas ja armas," räägib üks pulmas käinutest.

Nii Diazile kui ka Maddenile on see esimene abielu.

Laste asjus tulevik segane

Kuigi paljud paari fännid ootavad nüüd mõistagi uudiseid perelisast, ei pruugi lapsi sellesse abiellu sündidagi. "Lastega on väga palju tööd. Mõelda, et mul oleks oma elu kõrval veel kellegi teise oma, mille eest vastutada – see pole mind kunagi ahvatlenud. Laps: see on midagi, millega sa oled 18 järgmist aastat ööpäev läbi seotud. Laste mittesaamise otsus on elu kõvasti kergemaks muutnud, aga see ei tähenda, et selle otsuse tegemine oleks kerge olnud. Kuid nüüd on see tehtud: mulle meeldib inimeste eest hoolitseda, aga see ei tähenda, et ma tahaksin olla ema," selgitas Cameron eelmise aasta juunis Esquire’ile antud intervjuus.

Oma lastega sõpru vaatavat naine teatava kaastundega. "Minu elu on palju lihtsam kui neil. See ei tähenda, et minulgi poleks vahel raske, ma pean tegema palju tööd, et olla see, kes ma olen. Aga praegusel hetkel olen ma asjade seisuga väga rahul. Ma olen väga palju saavutanud ja ma ei hooli, kui inimesed arvavad, et minulgi peaks olema laps. Kui ma oleksin lapsi tahtnud, oleksin ma neid saanud, ükskõik, kas vallasemana, adopteerides või abielludes kellegagi, kellel juba on lapsed," rääkis staar toona.

Samas ei pidanud ta oma elu täiesti lastetuks, öeldes, et tal on kuhjade viisi lastega sõpru, kes on iga kell valmis oma võsukesed tädi Cameroni juurde hoida tooma. "Ja ma võtan nad kõik ka rõõmuga vastu!" kinnitas ta.

Kuid vaid kuu hiljem, kaks kuud pärast armuloo algust Benji Maddeniga, rääkis üks Cameroni lähedasi sõpru Hollywood Life’ile, et Diaz soovib võimalikult ruttu abielluda ja rokkariga lapsi saada. "Cameron ei tee nalja. Ta tahab, et aasta lõpuks oleksid pulma- ja beebiplaanid paigas," rääkis sõber 2014. aasta juulis.

Arvestades seda, kui täpselt täitus soovi esimene pool, ei maksaks imestada, kui Diaz varsti tõepoolest avalikkust suure kõhuga üllataks.

Diazil on olnud mitu meessõpra

Siiani vallalisestaatust hoidnud Diaz pole siiski mingi meestepõlgur olnud: aastatega on tema kõrval olnud väga erinevaid kaaslasi.

1994.–1996. aastani oli Diaz suhtes "Beverly Hills 90210" staari Matt Dilloniga. Juba siis tunnistas mees, et kuigi Cameron on tema muusa, ei ole ta siiski valmis veel ühe kindla naise juurde pidama jääma.

Mõni aasta pärast Matti, 1999. aastal, alustas Diaz romaani näitleja ja muusiku Jared Letoga. Paar püsis koos 2003. aastani, kui mees otsustas pühenduda oma rokkarikarjäärile ja bändile 30 Seconds to Mars, ning naine keskenduda näitlemisele. Suhtele ei jäänud enam lihtsalt aega.

Diaz ei lasknud aga nina norgu: juba samal aastal leidis ta uue armastuse muusik Justin Timberlake’iga. Kom aastat kestnud suhte ajal ­ootas avalikkus ärevalt paari pulmi, mida aga ei jõudnudki ära oodata. 2007. aastal teatasid noored, et on suuremate tülideta oma armuloo lõpetanud ja kavatsevad sõpradeks jääda, mis muide on neil ka suurepäraselt õnnestunud.

Pärast Timberlake’i ja enne Maddenit oli Diazil aasta kestnud suhe pesapallistaari Alex Rodrigueziga. Mehe napsas Diaz endale vahetult pärast seda, kui too 2010. aasta suvel oli lõpetanud romaani näitlejanna Kate Hudsoniga. Lühike suhe oli üsna tormiline, 12 kuuga jõuti mitu korda lahku minna ja lõpuks otsustati asjale punkt panna.