RIKKURITE MÄNGUKANN: Virginia Roberts kinnitab, et USA miljardär Jeffrey Epstein sundis teda teismeeas oma võimukatele sõpradele seksiteenuseid pakkuma.Foto: Scanpix
Inimesed
6. jaanuar 2015, 07:00

PRINTS SEKSISKANDAALIS: kas Andrew pruukis 17aastase seksiorja teenuseid? (50)

Seksiskandaali sattunud prints Andrew katkestas suusapuhkuse Šveitsis ja naasis Londonisse, et pidada oma ema Elizabeth II-ga kriisiläbirääkimisi. Ameeriklanna Virginia Roberts väidab, et tegutses 17aastasena USA miljardäri seksiorjana ning teenindas muu hulgas rahajõmmi teiste sõprade seas ka kuninganna keskmist poega.

30aastane Virginia Roberts pihtis Daily Mailile, kuidas investeerimispankur Jeffrey Epstein värbas ta endale seksiorjaks, kui ta oli vaid 15.

Epstein laenanud teda välja teistele rikastele ja mõjuvõimsatele meestele, sundinud teda neile erootilist massaaži tegema ja vahekorras olema. Kolmel puhul teenindanud Virginia Yorki hertsogit prints Andrew’d.

Esimene kord toimus 2001. aastal, kui Virginia oli 17 ning Epstein sõidutas ta Londonisse toona 41aastase printsiga kohtuma. Seksi mahitanud inglise seltskonnadaam Ghislaine Maxwell, kes ostnud neiule printsiga kohtumiseks uusi riideid ja kalli käekoti. Virginia väitel mindi ööklubisse, kus Andrew näidanud end "kõige jõledama tantsijana, keda ma eales näinud olen".

"Ta krabas mu puusadest ja tilkus higist, tal oli lääge naeratus." Poolteise tunni pärast naastud Ghislaine’i poole. "Hommikul ütles Ghislaine: "Sa olid tubli, Andrew’l oli lõbus."

Naise väitel kohtus ta kahe tütre isa Andrew’ga, kes selleks ajaks oli lahutanud oma abielu Sarah Fergusoni ehk Fergie’ga, kolm korda. Teist korda kohtuti 2001. aasta lihavõtete aegu Epsteini Manhattani häärberis.

Rahulolust särava Andrew’ põlvel istunud ilus tüdruk nimega Johanna Sjoberg, kes töötas Jeffrey alluvuses, meenutab Virginia.

"Ghislaine juhatas mu Andrew’ juurde ja ta vist tundis mu ära, ehkki nime vist ei mäletanud. Suudlesime teineteist põsele ja Ghislaine pani mu Andrew’ teisele põlvele istuma." Johanna kinnitas Daily Mailile, et selline kohtumine tõesti toimus.

Orgia alaealiste vene modellidega

Ghislaine suunanud Virginia koos Andrew’ga ülakorrusele massaaži.

"Andrew’ võttis end riidest lahti ja heitis kõhuli lauale. Alustasin labajalgadest, siis liikusin sääremarjadele, nagu Jeffreyle meeldis." Mudimisele järgnenud seksuaalvahekord.

Viimast korda kohtus Virginia Andrew’ga Epsteini isiklikul saarel Kariibi meres. Tookord lõbustanud neiu printsi ja Jeffrey´t seksiorgial koos seitsme umbkeelse ja alaealise vene modelliga. "Jeffrey juhendas meid käeliigutustega. Jeffrey ja prints naersid."

Virginia sõnul maksis Epstein talle printsiga seksimise ja teiste seksuaalteenuste eest kokku vaid 15 000 dollarit. "Olin täielikult Jeffrey lummuses. Olin tema isiklik seksiori."

19. sünnipäevaks kinkis rahajõmm oma orjatarile lennupileti Taisse ja massaažikursuse. Küsimus, kas ta põgeneda ei kavatsenud, paneb Virginia punastama. Alandustele vaatamata polevat see talle pähegi tulnud.

"Uskusin tõesti, et saan teda paremini masseerida, kui ma Tais õpin." Seal aga tutvus neiu Austraaliast pärit võitluskunstieksperdi Robertiga. Nad armusid ning juba kümne päeva pärast peeti pulmad.

"Robert õpetas mind uuesti elama," on Virginia abikaasale tänulik.

11 aastat Sydney eeslinnas elanud paar kolis aasta eest oma kolme väikese lapsega Ameerikasse tagasi.

Ehkki ühel Daily Mailis avaldatud fotol poseerib Andrew 2001. aastal Virginiaga, käsi ümber tüdruku palja piha ja näol lai naeratus, seisab kuningakoja avalduses: "Eitame kategooriliselt, et Yorki hertsog on olnud mingil kujul Virginia Robertsiga seksuaalkontaktis või suhetes."

Kuid Virginia kinnitab: "Mulle tehti selgeks, et minu ülesanne on teha kõike, mida aga Andrew soovib."

Epstein istus ka vangis

Tagatipuks kinnitab Virginia isa, et prints tutvustanud neiut isegi Elizabeth II-le. Tütar olnud väga elevil, rääkis ta The Suni usutluses. Kuid Buckinghami paleest öeldi, et miski ei näita, et see väide oleks tõsi. "Meil pole sellisest kohtumisest ainsatki märget."

USA võimud kahtlustasid Epsteini aastakümnete jooksul seksi ostmises kümnetelt alaealistelt tüdrukutelt, kuid 2008 mõisteti ta poolteiseks aastaks vangi üheainsa kuriteoepisoodi eest.

Hiljuti Florida kohtusse antud paberite järgi oli prints Andrew üks mõjukatest isikutest, kes nägid vaeva, et pedofiil Epstein saaks kergema karistuse.

"Näen Jeffreyt ikka veel unes. Ärkan ikka veel öösel nuttes üles," ütleb Virginia, kes töötab parasjagu mälestusteraamatu kallal.

"Kui mõtlen sellele, mida Andrew ja need teised mehed tegid, löödaks mulle otsekui nuga südamesse."

Daily Maili teatel kavatseb Virginia memuaarides avalikkuse ette tuua oma teisedki sunniviisilised seksipartnerid, kelle seas olla Ameerika poliitikuid ja ärimehi, võõrriikide presidente ning üks tuntud peaminister.

Londoni politsei esindaja ütles Daily Telegraphile, et nad uuriksid Virginia süüdistusi, kui too printsi vastu ametliku kaebuse esitab.

Ohvri isa: "Mul ükskõik, on ta prints või kerjus!"

Virginia Robertsi isa on veendunud: kui prints alaealise Virginiaga seksis, tuleb tal kohtu ette astuda.

"Mul on ükskõik, on ta prints või kerjus. Kui Virginia räägib tõtt, tuleb Andrew’l tagajärgede eest vastutada," ütles 58aastane Sky Roberts oma Florida rantšost The Sunile.

Epsteini endine kammerteener Juan Alessi on tunnistanud, et 2011. aastal veetis prints Andrew’ miljardäri Florida häärberis nädalaid, vahendab Daily Telegraph.

Alessi sõnul nautis prints basseinipidudel paljaste naiste seltskonda ning sai iga päev massaaži, mille hind on sada dollarit tund.