Kulla-Kristina ja tema perekond.Foto: TV3
Inimesed
5. jaanuar 2015, 20:12

TV3 VIDEO: heategevussaates "Inglite aeg" annetuse saanud pere toetab omakorda majapõlengus naise ja kaks last kaotanud meest (75)

TV3 heategevuslikust laulusaatest "Inglite aeg" annetajate abiga üle 70 000 euro saanud tulekahjus puupaljaks põlenud Kulla-Kristina pere otsustas annetussummast 15 000 eurot anda mõned päevad tagasi Lääne-Virumaal Laekvere vallas toimunud majapõlengus pere kaotanud isa ja poja toetuseks.

Kulla-Kristina, tema abikaasa Ivar ja kolm väikest last saavad neile annetatud raha eest uue elamiskõlbliku ja ilusa korteri, osa annetussummast otsustas pere aga annetada Laekvere vallas toimunud majapõlengus naise ja kaks last kaotanud mehele ja tema tulekahjust eluga pääsenud pojale, vahendasid "Seitsmesed uudised".

"Me soovime aidata nende peret, et natukenegi teha nende muret kergemaks, kuna meie teame, mis on tuli. Me oleme selle ise üle elanud ja teame kui hirmus see on," rääkis Kulla-Kristina pisarad silmas.

Kogu Kulla-Kristina pere on kõigile inimestele, kes neid aitasid, südamest tänulikud. Pereema rõõmustab, et nende elu saab korda ning lapsi ootavad kodu ja elamistingimused, mida neil tulekahju tõttu pikka aega polnud.

TV3 heategevuslikus saates "Inglite aeg" koguti kolme Eestimaa pere toetuseks ligi 220 000 eurot. Suur summa ei aita peresid ajutiselt, vaid muudab kogu nende senist elu. "Seitsmesed uudised" külastavad lähipäevil kõiki peresid ja uurivad, kuidas nad plaanivad raha kasutada.