Maksim Galkin ja Alla Pugatšova.Foto: ARNO SAAR
Inimesed
5. jaanuar 2015, 12:49

Kuidas möödus Pugatšova ja Galkini aastavahetus? (3)

Laulja Alla Pugatšova ja tema humoristist abikaasa Maksim Galkin võtsid uue aasta vastu oma kodus, lossis, mis asub külas Grjaz. Külla olid kutsutud vaid kõige lähedasemad inimesed.

Alla Borissovna ootab aastavahetuseks külla aastasse samu inimesi ning ka sel korral ei pakkunud tema külalistenimekiri mingeid üllatusi. Peolauas olid laulja Aleksandr Buinov koos abikaasa Aljonaga, laulja ja Alla eksabikaasa Filipp Kirkorov ning ärinaine Alina Redel, kes on Alla parim sõbranna, koos poja ja miniaga, kirjutab Komsomolskaja Pravda.

Redel avaldas sotsiaalmeedias foto Alla Pugatšova kodus ehitud kuusest ning kingitustest Alla väikestele kaksikutele – Liza ja Harry'le. Seal olid Ded Moroz, Snegurotška, väike kiikhobune ja mitmed pehmed mänguasjad.

Kusjuures sama kuuse alla olid pandud ka külalistele mõeldud kingitused. Alla sõprade sõnul on tal traditsioon, mille kohaselt valib iga külaline endale kuuse alt kinkekarbi ning tohib selle avada alles oma kodus. Perenaise idee järgi peaks saadud kingitus ennustama uue aasta sündmusi.

Primadonna vanim tütar Kristina Orbakaite, kes on laulja ja näitleja, tegi aastavahetusel tööd esinedes koos oma kollektiiviga Sotšis.

Vaata pilte värsket pilti Alla Pugatšovast ja tema jõulukuusest SIIT.