Hugh Hefner koos abikaasa, Crystal Harrisega.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
4. jaanuar 2015, 09:48

Mis toimub Playboy häärberis tegelikult? (10)

Playboy häärber on on olnud aastakümneid sünonüümiks seksikale glamuurile ning kergemeelsetele tüdrukutele. 24aastased inglannadest kaksikõed Carla ja Melissa Howe paljastasid The Mirrorile antud eksklusiivses intervjuus, et inimeste ettekujutus seal toimuvast ja tegelikkus erinevad üksteisest nagu öö ja päev.

Väidetavalt ei peetavat häärberis mingeid seksorgiaid - eakas Playboy asutaja ning häärberi omanik Hugh Hefner (88) kutsuvat neil päevil jänkusid pigem tagasihoidlikule tennisematšile kui kuumale seksile.

Kord on Hefneril aga vankumatu - õed võrdlevad seal elamist lausa vanglaga. Näiteks peab "kodus" olema hiljemalt kell üheksa õhtul, samuti ei tohi tüdrukud endale külalisi kutsuda. "Kindlasti ei tohi võõrustada meessoost külalisi," täpsustas üks õdedest. 

Kes aga reeglitest kinni ei pea, heidetakse häärberist välja. "Kui oled juba väljas, siis oledki. Tagasiteed enam pole," kinnitavad nädalas 630 inglise naela teenivad õed. 

Kaksikute jutu järgi on vanus, kehv tervis ning 2 aastat kestnud abielu Crystal Harrisega (28) Hughist teinud lõpuks truu abikaasa. "Tunnen tõelist kergendust," sõnas Carla, kelle sõnul võis Playboy asutaja varem probleemideta seksida kõikide tema juures elavate naistega.