Merlyn UuskülaFoto: Ardo Kaljuvee/Kanal 2
Inimesed
31. detsember 2014, 07:00

Merlyn Uusküla: "Mulle oli 2014 väga viljakas aasta." (21)

"Äsja sain Estonian Business Schoolis magistrikraadi turunduse erialal ning umbes kuu aega tagasi ilmus mul teine sooloalbum "Õnnepäev". Selles mõttes oli 2014 mulle väga viljakas aasta," teatab laulja Merlyn Uusküla.

"Turundust läksin ma õppima sellepärast, et kui tegelda vaid muusikaga, jääb elu kuidagi ühekülgseks. Tahaks olla pädevam rohkem kui ühes valdkonnas ning turunduse otsustasin valida just sellepärast, et selle eriala oskusi saab rakendada ükskõik millises valdkonnas ja mida iganes tehes. Kõiki asju on vaja müüa ja turundada. Kaasa arvatud iseennast," naerab Merlyn Uusküla.

Kinnitades, et parajasti saab ta siiski väga hästi hakkama ka ainult lauljana: "Kui sul on piisavalt esinemisi, tuleb toime küll. Õnneks mul on väga palju esinemisi."

Ehkki Merlyn tegeleb ka ennustamisega, uut aastat ta avalikult prognoosima ei hakka. "Ma ennustan ainult kaartide pealt ning üldjuhul ainult oma tuttavatele," räägib laulja. "Lähedastele inimestele on parem ennustada, sest siis sa tead tema tausta, oskad oraaklile rohkem lisaküsimusi esitada. Samuti piirduvad minu ennustused inimeste suhete ja armastusega. Põhjapanevaid ja kaugeleulatuvaid ennustusi ma ei tee."

Merlyni sõnul on tal see hobi juba 15 aastat. "Ja hobiks on see ka jäänud. Mis tähendab, et iga päev ma sellega ei tegele. See on rohkem meelelahutus mulle endale ja loodetavasti teistelegi. Minu ennustusi ei maksa väga tõsiselt võtta," muigab Merlyn. Lisades otsekohe: "Aga tavaliselt kaardid ei valeta."

Üks on selge: kindlasti ei ennusta Merlyn iseendale ja kindlasti ei ennusta ta midagi surmaga seonduvat.