Tele

TV3 VIDEO: Ilona Kaldre annab ennustussaates vihje peaministri abielu kohta (86)

LISA KOMMENTAAR

if.1. jaanuar 2016, 17:14
Ei saa äkki öelda,et TÄHTKUJUDE järgi ennustamine on jama.(ajakirjanduslik bisnis kannatab rängalt.Kasutatakse ekslikult GEOTSENTRILIST maailma süsteemi,mille hüpoteetiliselt lõi Ptolemaios 150a. e.m.a.) Britannica.com (Almagest and Planetary Hypotheses AD.150) Kehtib HELIOTSENTRILINE (Copernican,Kepler system.)
teadja30. detsember 2015, 14:18
Jätke need noored rahule , las elavad oma elu, olgu siis peaminister või kes tahes , nad on ka ainult inimesed, ärge torkige teiste elu, minu poeg elab ka vabaabielu ja tüdar kasvab ja on nii õnnelikud, ega abielu ei pane elama, annab rohkem salja l...i lüüa
noh16. jaanuar 2015, 10:59
nõiamoorid,sensitiivid ennustavad aasta algul,kollane meedia pasundab aasta läbi .minu kursusekaaslane jäi töötuks 10 a tagasi.hakkas sensidiiviks,lolle jagub ja raha tuleb,makse pole vaja maksta.
kahepalgelisus 2. jaanuar 2015, 02:58
juhul kui ajakirjandus tuhnib teiste eraelus, laimab tuuakse avalikult suhtelisi kriminaalkkaristusi välja siis miks seda peaministri kohta ei tohi tuua ,kas ta on mingi kõrgemat sorti inimene ,kes ei tohi puutuda - kõik peavad võrdse olema, heiki valneri kriminaalasja avalikkuse ette toomine oli samuti tema eraelusse tungimine .. aga seda võis aga peaministri kohta arvamusi ei tohi avaldada
2. jaanuar 2015, 08:19
Ära aja segamini meie kollast ajakirjandust ja neid, kes ennast "vaimseteks" püüavad tituleerida, ronides sellega ise meediasse..
Ega see ei ole vaimsus, kui joostakse kaardimooride ja sensitiivide vahet ning need omakorda kihistavad naeru a la lollidelt tulebki raha ära võtta. Ega see ei ole vaimsus, kui nõiamoorid luba küsimata topivad oma nina teiste eraellu või teadvusse ning ronivad sellega püünele. Ega see ei ole vaimsus, kui tehakse mingeid harjutusi, mis annab neile rohkem "energiat" pigistada veel sealt kust pigistada annab, omale, külluseks, teiste üle võimu näitamiseks. Ega see ei ole vaimsus, kui joostakse Indiast seda kamaluga Eestisse tooma, et seesama "vaimsus" turul maha müüa nagu hapukapsaid enne jõule. Ega see ei ole vaimsus, kui reklaamitakse seksitantrat ja erootikagurusid, puntratantsu ning kanepi imemist.
Häbene, Ilona!1. jaanuar 2015, 23:13
Kas said Venemaalt tellimuse õõnestada meie noorukese peaminisatri jalgealust?
Saa aru, NAINE, - selles peres on väike lapsuke ja nad kõik armastavad üksteist väga.
Otsi parem Varvara mõrtsukas üles, mannetu!
MIKS KALDRE1. jaanuar 2015, 20:39
EESTI TV-s RÄÄGIB ALATI VENE KEELES. EESTI RIIGIKEEL ON EESTI KEEL JA KUI TA TAHAB SELLEGA NÄIDATA, ET TA OMA KODUMAAD EI AUSTA, JÄÄNUD VENEMAALE! TEAN, ET TA OSKAB EESTI KEELT KUID RÕHUTAB IGAL VÕIMALUSEL, ET EI AUSTA MEIE RIIKI.
EESTI KANALID VÕIKSID TEMAST EEMALE HOIDA. LÕPETAGE SEE EESTI PIDEV RIIKLIKUL TASEMEL VENESTAMINE!
eit30. detsember 2015, 14:36
huvitav olen üle 70 vana , elanud eestis , lõpetasin keskkooli vene keele hindega 5 ja kui on vaja on see hea asi .miks te olete nii mõjutatavad sellest , mis teised teevad ? ka selgeltnägijad . arendage ennast parem ... siin eesti riigis pole midagi erilist austada .
Loen1. jaanuar 2015, 19:49
ja saan aru,et vaimselt arenenud eestis puuduvad.Jõudu teile näägutajatele oma lolluse ja alaarenemise näitamise.
1. jaanuar 2015, 20:32
ega nõiamoorid ja kaardimoorid pole vaimselt arenenud. nad on vaimsuse kõige madalamal pulgal ja jäänudki sinna kinni. Kui 19:49 pole veel aru saanud, mis asi on vaimsus, siis soovitan tal veel areneda.
kuulge nõiad1. jaanuar 2015, 18:35
astroloogid ja selgeltnägijad, teie ülesanne on leida varvara tapja! kui te sellega hakkama ei saa, siis hoidke madalat profiili ja mokad maas, kellegile pole vaja seda paska, mida te suust välja ajate!
eit30. detsember 2015, 14:39
politsei keelas ilonal uurimist segada .
Harri Kingo1. jaanuar 2015, 17:50
Oleksin mina Taavi Rõivas, ma teeksin mingis esimeses uue aasta intervjuus avalduse, mis võiks kõlada umbes selliselt:
"Head meediatöötajad. Ma mõistan teie soovi saada vaatajaid ja pakkuda inimestele põnevat. Aga lasta mingil nõiasaate nõial TV3 saates uurida mingit kristallkuuli ja rääkida siis tervele rahvale, et minu elus kas juba on või siis kohe tuleb teisi naisi selle ühe kõrvale, kellega me koos elame ja koos oleme - see pole teist ei aus ega hea tegu. Kes sellest järjest korratud "suurest tõest" võidab? Mina? Mu elukaaslane Luisa? Meie laps? Eesti rahvas? Kes? Keegi ei saanud sellisest "uudisest" õnnelikuks. Mina ja mu pere kindlasti mitte. Te ei peaks kellegi ellu selliselt sisse tungima. See pole teist ei õige ega väärikas, mida te tegite."
Oleksin ma Taavi Rõivas, ma midagi sellist ütleksin.
Rahvas!1. jaanuar 2015, 17:30
Eestimaale oleks väga tervislik ja viimane aeg nõidade asemel hakata kuulama Jumala Sõna
ss1. jaanuar 2015, 14:50
naera puruks.selgeltnägija ,kes pidi venemaal otse kaamerate ees ära põlema ja nüüd annab kellegile nõu... need on kõige pesuehtsamad klounid,kes teevad ullikeste pealt raha.istud kodus ja võtad muudkui vastu.võimas.kindlasti on fenomene kuid need hoiavad varju.mis ujub kõigepealt pinnale... nii ka siinsete tegelaste puhul.
1. jaanuar 2015, 16:24
Selliste klounide nõuandeid oma varju kohta on sama naeruväärsed. Venemaal on must maagia väga moes. Mõnes teises uskumuses aga loetakse inimese varju tema hingeks ja ega asjata öelda, et vanakuradil pole isegi varju, südametunnistustusest rääkimata. Mõni kloun aga soovitab oma varju sisse naelu lüüa...
eestlane1. jaanuar 2015, 10:37
Peaminister on meil jobu,hindan Savisaart.
Tõdemus1. jaanuar 2015, 22:21
Mõlemad on edevad eneseimetlejad, kellelt rahval midagi oodata pole :(.!
zxc1. jaanuar 2015, 10:36
Miks ta vene keeles määgis? Oskab ju eesti keelt normaalselt.
eit30. detsember 2015, 14:31
eestlased ei saa üldse millestki õieti aru
punnsilm1. jaanuar 2015, 09:50
Jah need klaasmunad teavad kõike , tuleb hõõruda soojade kätega ja transformeerida oma positiivset enenrgiat . ahvi kari
Õige ennustus aastale 2015!1. jaanuar 2015, 02:26
Mina ennustan, et kõik need inimesed saavad õnnelikuks, kes teistele head soovivad.
Need kes valmis end siduma, need ka abielluvad, kes ei soovi naudivad veel vallalise staatust!
Kõik kes on pahad, neil paremini minema ei hakka, ennem, kui nad kohumõistja saabastest välja ei astu. Kõik mida maailma saadame, selle tagasi saame.
Loomingulist uut aastat!
No tere talv1. jaanuar 2015, 01:31
Ei või nüüd ennustada! Kaevaa ennustaja kohtusse või rahvale veelgi vaatepildilisem - visata lõkkesse. Selgeltnägijad on olemas ja siin pole mõtet vaielda. Iga päev kallab meedia soppa Savisaare kaelavahele ja nüüd ei tohi midagi öelda peaministri või presidendi kohta. Samas inf, kus avaldatakse kahtlust Briti kuningakoja aadressil. Prints Harry polevat kroonprintsi poeg ja on... Ning nemad seal ei viskle!
Kriips31. detsember 2014, 23:34
Sellise avaliku jama esitamise eest peaministri kohta tuleks Kaldre kohtusse anda, see on avalik solvamine. Pole üldse naljakas.
TV3 VIDEO: Ei tööta!31. detsember 2014, 22:46
Isegi vana-aasta õhtul mitte. UNBELIEVABLE!
31. detsember 2014, 21:56
Hale vaadata. Inimene arvab endast nii palju ja peab end selgentnägijaks, ometi ei tunne elementaarseid vaimseid seaduseidki. Kõige esmane siis, et mitte kunagi ei tohi kellegi kohta ilma loata küsida ja mitte kunagi ei tohi kellegi TEISE kohta küsida. Ilona korjab endale meeletut karmat ja ise ei saa arugi.. Kahju.
31. detsember 2014, 22:28
Kahjuks need, kes midagi näha või tunnetama hakkavad, libastuvad sellel teel väga tihti. Üpris võigas oli lugeda ühe kaardimoori ennustus Evelin Ilvese kohta, teise nõia ennustust Toomas Ilvese abielu kestvuse kohta, nüüd siis kolmas suur sensitiiv, kes ennustab peaministri eraelu. Huvitav, kuidas nad ise suhtuksid, kui mõni neljas sensitiiv topiks nina nende endi eraelusse ning paiskaks selle meediasse.Kuulsus võib mõne inimese ogaraaks teha.
kkkkk1. jaanuar 2015, 00:47
Võtke naljana,mida vingute.
1. jaanuar 2015, 01:45
Vaata asi on naljast kaugel. Mõni inimene võtab neid isehakanud selgeltnägijaid väga tõsiselt ja kujundab nii oma arvamuse teiste inimeste kohta. Usu või mitte, aga viis minutit peale selle Ilona ennustamist tehti perekooli teema pealkirjaga "taavi rõivas petab oma naist". Usu või mitte, aga inimesed on idioodid.
Nende ennustamistega võib teiste elu ära rikkuda. Nastja eriti, kes siin jõuluajal kõigile hirmsaid haigusi ennustas. Jubedad inimesed koos selle Ilonaga.
1. jaanuar 2015, 12:59
Selliste "ennustustega" püütaksegi teiste inimeste elu ära rikkuda. Mis tundega pidi Taavi R. naine seda kõike kuulma,
Ilona kui naine peaks seda mõistma, et n olemas siiski ka peenetundelisus, eetika ja kuidas talle endale meeldis, et tema mees peab kuskilgi salasuhet ja et ta polegi ainuke.
sellistesse ametitesse ongi arvamuste kuulamine palga sisse kodeeritud1. jaanuar 2015, 13:12
erinevalt tavainimestest poliitikud ju muud ei kuulegi,kuulgu siis sedagi nägemust ja muutugu ka inimesteks.
mida asja2. jaanuar 2015, 13:54
esiteks ei ole Rõivasel naist, on elukaaslane ja kui suhe on kindel, ei ole vaja ju karta ja selgeltnägijaid uskuda.Ja kui seal ongi tõsi taga, miks seda siis varjata, et Luisa peidab pea liiva alla, kõik teised teavad, aga tema ei usu.Luuavarrest ennegi pauk tulnud, mis ime see meie peaminister siis on
...31. detsember 2014, 20:54
Kas jälle uus peaminister tulemas?
RODNOI31. detsember 2014, 14:44
Kaldre võiks OMA minevikust pajatada - praegu on ta nii belõi ja pushistõi, aga tuletagu meelde oma tegemisi-toimetamisi koduasulas....
SSS31. detsember 2014, 12:25
Kaldre on kyll viimane ytleja.Ylespuhutut sensitiiv.Yhtki kadunut inimest ei leia ,aga targutab...
...31. detsember 2014, 12:18
Paukson on ikka tõeline pauk - sealt pole kunagi midagi tarka kuulnud.
keegi31. detsember 2014, 11:39
See on nende asi , kuidas elavad, mis te torkite noorte elu, ei pane abielu rohkem elama kui kooselu
Väga kahju31. detsember 2014, 10:41
aga Luisa sai jõulukingiks Taavilt kella. Vanarahva tarkust kella kinkimisest ei julge siin välja öelda, sest noored ilusad inimesed võiksid ikka kokku jääda.
sain31. detsember 2014, 11:29
juba mitmed aastad tagasi mehelt jõuluks kauni kella .Siiani oleme kenasti koos ja ei plaani ka lahutada .Seega ei mängi alati vanarahva tarkus küll rolli.
Inimene 31. detsember 2014, 08:55
Küll ikka peab inimesi rumalaks pidama, et sellist soga rääkida ja veel nõmedam, et sellist rumalust ka avaldatakse. Kas meid inimesi Eestis peetakse tõesti nii rumalateks! Kaldre, teie hoidke oma tarkus kui teil seda üldse on , endale. Pealegi selliste "teadmiste" või õigemini rumaluste rääkimisega kulda kaela ja kätte ja koju teenida on ikka nõme küll. Veelkord, küll rahvas laseb ennast posijatel ära rääkida, lolliks teha ja tähtsaimatelt asjadelt eemale hoida. Mina soovin uueks aastaks, et rrstlased natukenegi targemaks ja enesekindlamaks ja selgemõistuslikumaks muutuksid.
Aga ise loed küll31. detsember 2014, 10:23
innuga. Ja näe, kullagi pead üle lugema! Kas tead äkki, kui palju tal hetkel raha on?
meister31. detsember 2014, 04:25
Tuleval aastal jõuab villavabrikusse aina rohkem pügatud villa! Kui saaks kuidagi ka lambakarja määgimise rahaks teha!
Popol Vuh31. detsember 2014, 04:00
Keda huvitab. Venelastel lõppes just 15nes hooaeg "Selgeltnägijate tuleproov" . Vaadake ära, sõelale jäid ülitugevad ja huvitavad tegelased. Võitjagi teada.
Oi aeg!31. detsember 2014, 14:49
Kas te ei tea, et telesaade on lavastus.!!!!! Kas te tõesti usute, et see on nii nagu teile näidatakse. No küll peab ikka rumal olema. Ääretult ja piiritult. kõik on ette kirjutatud, venelaste saated on veel eriliselt äranämmutamiseni detailideni korratud-lihvitud. Seal ei ole mitte midagi tegelikku, uskuge kui tahate. Teiesuguste rumalate käest tulebki raha, kuld, kõik maine jama kätte saada. Harige ennast! Nõmedamat saadet annab teha, inimesi petta.!!!! Varsti tehakse saateid kus otseselt valetatakse teadussaavutuste pähe. RAHA on see mis tegema paneb kasvõi oma elu hinnaga. Kasvõi suure vale hinnaga. Kaua küll annab inimesi petta. Samuti petetakse ka valimiste ajal ja ikka inimesed usuvad, ikka, ehkki on aastakümneid valimas käidud ja ikka vaeseks ja petetuks jäädud.
31. detsember 2014, 22:57
ära tõmble, iga saates kinnitatakse, et vaadake seda ja ärge käige mööda selgeltnägijaid ja ennustajaid, sest see ei garanteeri teile mingit tulemust, eksimisi on liiga palju isegi kui sama asja püüavad lahendada korraga mitmed inimesed.
kkkkk1. jaanuar 2015, 00:50
Väga õige,võtke naljana ja mida te rikute tuju.Nali naljaks.Head uut aastat!
1. jaanuar 2015, 13:01
Selliseid asju ei saa naljana võtta, kuna iga info ladestub inimese teadvusse ning hakkab seal oma tööd tegema. Idiootsus! "Selgeltnägijad" pasandasid oma margi täis.
Rosmariin31. detsember 2014, 01:27
Märkasin, et Ahto Lobjakas kah selgeltnägijate kambas :)))
njah31. detsember 2014, 01:26
ennustage kas galojan võetakse kinni ka millalgi ja kas efka liit tommiga jääb püsima
vot see on tähtis ennustus31. detsember 2014, 01:14
noorte elu torkida. kõike need selgeltnägijad ka teavad, aga ainult kõike mõttetut jura. ning mõttetut mulli ajada. väikest varvarat ja teisi olulisi asju, no mis sa teed, mitte ükski ei tea. häbi peaks olema.
nõiaella31. detsember 2014, 01:11
äkki tavka tuleb varsti kapist välja ja läheb hoopis eltuni johnile teiseks naiseks.
31. detsember 2014, 09:54
Kas sa mängid lolli või oledki loll?
eks ole31. detsember 2014, 00:49
Ta võks anda vihje parem kes tappis väikse varvara narvas, mitte tegleda kollase propageerimsiega.
to juheei30. detsember 2014, 22:42
Sa oled lihtsalt rumal inimene, vaata peeglisse ja ära hüppa igaks juhuks. Head vana-aasta lõppu!
fg30. detsember 2014, 22:20
Nad võiksid ennustada valimiste tulemused, saks juba mõned pakkima hakata ja teised kostüüme osta.
juheei30. detsember 2014, 21:14
Kaldrele on kuulsus ikka täiega pähe löönud.Juba laulis telekas ka.Öeldakse Ilona hüppa ja Ilona hüppab!)
TV3 ei tunne kella30. detsember 2014, 20:40
No kõvad mehed30. detsember 2014, 20:09
poliitikud ja muu rikas rämps, kui ikka naine vanaks jääb siis lendab üle parda, võetakse uus ja noorem.
naisuke30. detsember 2014, 22:34
Kui naine jääb vanaks, tähendab see, et naise mees on vanaks jäänud!
to naisuke31. detsember 2014, 22:59
õige, aga kinga saab ikkagi naine.
MT30. detsember 2014, 20:06
Jätke palun noorte eraelu rahule! Mingi väärikus võiks igas inimeses olla, kas selgeltnägijad sooviksid, et nende eraelu TV-s kajatakse, lahatakse.
31. detsember 2014, 00:25
See meie tänapäeva selgeltnägijate ja tervendajate häda ongi, et peetakse ennast jumalaks. Suur viga..
30. detsember 2014, 19:41
Eriline eetika nendel nõidadel ja kaardimooridel. Kas nad luba on inimestelt küsinud, kelle ellu nad oma pika nina topivad? Ega asjata öelda, et sellised "sensitiivid" on vaimse tasandi kõige alumisel pulgal ja jäävad selle lõksu. Vaimselt arenenud ei tegele ennustusega.
30. detsember 2014, 19:45
sa oled invaliid või töötu, et alati laterdad igas teemas?
30. detsember 2014, 20:30
Kas see, kes teistmoodi arvab kui enamus sopaloopijaid, peab olema invaliid või töötu? Päris huvitav mõtteviis.
tänan vastamast30. detsember 2014, 20:36
järelikult oled invaliid.
to tänan vastamast30. detsember 2014, 22:16
ära enam järelda, see pole su tugevaim külg.
to 20:36, 30.dets 201431. detsember 2014, 10:00
sina oled, mitte järelikult vaid päris kindlasti, lihtsalt jobu.
to:10:00, 31. dets 2014 31. detsember 2014, 15:11
jobu oled, tore teada.
30. detsember 2014, 20:54
Mina ei vastanud sulle. Kuid nõustun täielikult 20:30 kommentaatoriga.
Tulge mõistusele, te kaardimoorid, pendeldajad ja teised teiste eraelus tuhnijad. Keskenduge oma elule. Turumooride labane klats.
P.S. Ei ole invaliid ega ka töötu.
vut, vut30. detsember 2014, 21:04
mine paranda kahed ära!
30. detsember 2014, 21:12
Panin sulle 1 pika miinusega, rohkemat pole sa väärt.
onaator430. detsember 2014, 21:23
mine tee kaasale midagi meelt mööda!
to 19:4131. detsember 2014, 00:27
Sul on 100% õigus! Küll nad oma karma saavad..
Andrus ([email protected])30. detsember 2014, 19:32
kust need rahad pärinevad, mida reformarid niimoodi varjatud reklaami eest maksavad? Maksumaksja taskust?
ega siis reffid varja reklaame ega midagi. 30. detsember 2014, 20:22
Kesikud tegid Taaviga isegi kalendri valmis.
Miks30. detsember 2014, 20:42
ainult reformi kapsaaeda kivi läheb? Mang on Savisaare mees, tema ennustab nagunii midagi toredat neile. Igatpidi kallutatud on ka need soolapuhujad.
Andrus ([email protected])31. detsember 2014, 09:44
veneaegne mentaliteet ruulib. Minumeelest ma küsisin konkreetse küsimuse, kust pärinevad reformarite rahad, mitte kas keegi või miskit veel samamoodi teeb. See vastandamine on s...auguni ära tüüdanud. eestlased on ikka tõesti ülimalt rumal rahvus!
teadja30. detsember 2014, 19:32
eks mõne kena ja seksika mehega30. detsember 2014, 19:28
ei tas hooli lapsega tüdrukust mitte sendi eestki
kellega ta siis abiellub?30. detsember 2014, 19:14
kellga ta siis abielluda kavatseb? see peaminister. Abikaasat tal ju pole.
Loll küsimus30. detsember 2014, 19:36
Enne abiellumist ei saa ju abikaasat ollagi. Nüüd hakkavad nõiad ka juba noorte elu segama. Vana-savi korraldab vist "MUNÕIA" konkursi. Võidab see, kes tema poliitilisi vastaseid rohkem laimata suudab. See, kellega keegi abiellub pole küll ühegi matsi asi, kui see just sinu eit ei ole.
on ikka õrjetud need matsi-närakad30. detsember 2014, 20:23
ei me ilmaasjata eutanaasiat lubanud, ikka vajaduse järgi. Matsidel suupruukimine !!!!!! See juba ammu keelatud .
30. detsember 2014, 21:04
neid palju ka 80 % orjadest.