Inimesed

Prints Harry isa on siiski Hewitt?! (70)

LISA KOMMENTAAR

28. aprill 2015, 11:16
Nüüd juba aasta 2015 ja hiljuti satikanalilt näinud fotosid briti kuningakojast, kus Harry oli oma vanaisa prints Philipiga väga sarnane.
Eit1. jaanuar 2015, 11:36
No mis jama! Vaadake ikka printsi näokuju - täpselt Charles!
Laske Dianal rahus puhata!
printsi I S A on Charles31. detsember 2014, 23:31
see hewitt võib olla kõige rohkem spermadoonor,mitte isa.
Eksite oma pealkirjaga.31. detsember 2014, 10:29
Harry ISA on Charles . Kui ka Diana kutt Harry valmis treis,isa te ei ole.Diana oli ikkagi aus Kits .
e31. detsember 2014, 09:50
Diana vend on ka punapäine ja muuseas sarnasus Harryiga väga suur! Head vanaaasta lõppu kõigile
hehh30. detsember 2014, 21:54
Parem uurigu, kes selle Villiami ja Kati lapsi isa on. Laps on tumepruunide silmadega ja vanemad heledasilmsed.
Camilla 30. detsember 2014, 22:01
mõtetu kollane ajakirjandus30. detsember 2014, 12:18
No,kui Harry pole oma isa, Prints Charlsi nägu,siis kes veel.Kuidas saab selles üldse kahelda?Kõige rohkem sarnaneb ta aga oma vanaemale,või on ka teine vanaema pilt kuskilt tulekul?
aga30. detsember 2014, 01:37
kuidas siis Harry nii Prints Charlsi nägu on ja vaadake Charlsi noorepõlve ja lapseea pilte----vale jutt jälle.
kribage30. detsember 2014, 01:15
nüüd jälle ruttu raamat,...esitlemine ja mu sinna juurde,need kommentaarid kaovad ja ei jää järeltulevaile sest mingit teavet,kuidas asi täpsemalt oli!
juhm29. detsember 2014, 22:25
Harry on oma vana-vana-vanaema Mary (Elizabeth II vanaema) koopia.
MT29. detsember 2014, 21:09
Vana Camilla ju valis Charles`i jaoks välja noore süütu aadlisoost neiu st. pruudiks e. laste sünnitamiseks, kuna teda ennast ei saanud kuningakoda pruudina vastu võtta (oleks lahutatud naine).
Solkis Diana abielu, teda nn. heas mõttes abivalmilt suunates ja Charlesiga avalikult pidudel miilustades.
Camilla üks esiema olla kunagi kuninga armuke, eks ta nüüd püüa kõrgemale.
....30. detsember 2014, 19:41
kusjuures valiti justnimelt suguvõsa pärast - nimelt on Diana suguvõsas hulga kuninglikumaid veresid brittide jaoks kui seda on Charles'i suguvõsas. Nagu aretaksid tõukoeri... Ja kuuldavasti oli Charles juba pulmade järel Camilla juures, mitte oma noore pruudiga.
JUKU29. detsember 2014, 20:46
kaevake kõik kondid välja ja tehke DNA ära,siis saab sotti ,mis sodi, kelleski voolab!
DNA juba tehtud30. detsember 2014, 12:32
JUKUL pole vaja nii konkreetselt nõuda.
on ikka tase29. detsember 2014, 19:40
ajakirjanikud-kas on teil nii kindlad tõendid olemas,et päev läbi erinevate pealkirjadega sama lugu trükite? Kasuahne inimene võib mida iganes väita.Enne ikka muna ja siis kaagutada.
noh jah29. detsember 2014, 18:13
ja jaa- kes ei tahaks olla seotud DIANAGA; AGA29. detsember 2014, 17:51
Noorem poeg on ikka ilmselgelt prints Charlesi nägu - kahjuks ei aita siin oletused stiilis - äkki mina :(
ning 100 % et ka DNA kinnitab Charlis isadust ja on ammu juba tehtud kuningakoja poolt
on siiski oma onu,tema ema vennaga sarnane,just punaste juuste poolest eriti,aga ka muidu29. detsember 2014, 17:05
Soome leheklt lugesin ja seal olid võrdlevad pildid Charles-st lapsena ja samaealisest pojast ning pildid ka Diana vennast ning sellest ratsanikust.
Täiesti selgelt on ta rohkem oma onule sarnane,aga mitte sellele tallimehele,kuigi sellel on ka punsed juuksed.
Mis uudis see oleks,kui mõni laps sarnaneb oma vanemate vendadele-õdedele,see lausa tavaline ju ja igati normaalne.
KIVIMEES29. detsember 2014, 16:51
ÕKS MU TUTTAV TEGI SAMUTI SOHILAOSE,KUID TAMAST SAI 100 KORDA INTELIGENTSLIKUM JA VÄLJANÄGEMINE NAGU ALAIN DELONIL.POLEGI VAJA KUNINGLIKUST SOOST OLLA JA VEEL TÕRVIK!
tuleb29. detsember 2014, 16:12
välja,et naised suhtuvad sünnitamisesse loomingulisemalt, kui mehed tahavad seda endale tunnistada
Arvamus.29. detsember 2014, 15:02
Pole eestlaste asi arutada Inglismaa kuningakoja asju.
aga eestlased ju peavad brittide kun ingakoda üleval30. detsember 2014, 12:33
imelik,et täna pole veel karjumist sellel teemal.
???29. detsember 2014, 14:31
Paljukest nendes põlistes sajandite vanustes aristokraadiperekondades seda puhast vereliini üldse enam ongi? Kuningad, hertsogid, krahvid j.n.e. Ikka on kusagil mõni proua üleaisa löönud ja krvalt võtnud (jõudeelu teeb ju lõbujanuseks ning vahelduse otsijaks) ning mõni talliposs, toapoiss, kammerteener või majaperemehe relvakandja on keelatud vahekorrast oma osa saanud. Ainult et vanasti jäid kõik need lood kuulujuttude ning lossi klatši tasemele. Kuid praegu on võimalik seda ka juba DNA analüüsiga tõestada.
heheee :D29. detsember 2014, 16:25
tallipoisid võisid mängus osaleda küll..., aga peale pärija@varupärija sündi, need kolmandad ja rohkemad järglased ei saand isegi pärandist osa, kui jÜst mõned emapoolsed sugulased ei halastanud:) majoraatreegel määras tiitli ja mõisad esimesele pojale. esimese poja enam-vähem puhta päritolu tagas pruudi süütuse nõue ja kui ikka süütu polnud, siis ta kloostrisse või mõnel muul moel ära koristati.
ärge29. detsember 2014, 16:50
luuletage. erinevates kuningriikides käis see erineval moel. Kui muud ei viitsi lugeda, siis Dumas´ musketäride raamatuid ehk ikkas?
!!!29. detsember 2014, 17:44
Vanim poeg oli tiitli edasikandja. Inglismaal päris tiitli ja mõisad tõepoolest vanem poeg, kui isal surres testamenti polnud. Seega juhul, kui isa ise polnud teiste laste eest aegsasti hoolt kandnud. Neile testamendiga midagi pärandanud või juba oma eluajal kinkinud ja kätte andnud.
heheee:D29. detsember 2014, 17:48
järeldused tehtud puhtalt inglise kõrgseltskonna elu kirjeldavate romaanide@ajaloolise taustaga kirjutiste alusel. sealt võis välja lugeda kaks äärmuslikku abielulise kooselu varianti, liberaalne ja konservatiivne, eelpool oli see liberaalne variant, kui pärijad paika pandud, siis võis oma lõbuks elada, lapsed jäid küll perekonda, aga kasvõi hertsogi kolmas poeg ei omanud seltskonnas mingit kaalu, kui just emapoolne vanaema teda ei toetanud.
konservatiivne variant oli mõnikord ikka väga nutune, vaene naine hoolimatu mehe poolt sünnitustega nii äravaevatud, et kaoks meeste eest või ise kloostrisse. vahepeal võis ju ka midagi teisiti olla, aga pärimisõigus on inglastel karm, kui otsest poisspärijat ei ole on suguvõsas pikk kandidaatide rida ja lesk koos tütardega võidakse päriva "onupoja" nõudmisel hoopis "hurtsikusse tõsta", kõik selle nimel et maavaldused popsikohtadeks ei laguneks...ja veelkord, kolmandad pojad olid samahead kui popsipoisid, pidid ametit õppima ja ise elus läbilööma.
to 17:4829. detsember 2014, 18:57
Kui eeskujuks on Inglise aristokraatia, siis oli selle kloostrisse mineku võimalustega pisut nadisti. Pärast seda kui Henry VIII katoliku kirikust lahku lõi ja oma lordkantsleri Cromwelli soovitusel kloostrid laiali saatis ning nende varad kroonile konfiskeeris. Anglikaani kirik kloostreid eriti ei tunnusta. Muidugi oli riigis arvukalt ka katoliiklikke aadliperekondi, aga kui seal mõni vanatüdrukuks jäänud tütar kloostrisse igatses, siis saadeti too nunnakloostrisse kuhugi mandrile, enamasti Prantsusmaale.
to hehee.D29. detsember 2014, 19:09
Romaanides on lood tõesti drastilised. Popsipoisiga võrdne ja nii edasi. Kui vana lord ennast just surematuks ei pidanud, kandis ta enamasti vananedes siiski ka oma laste tuleviku eest hoolt. Vanim poeg oli muidugi iseenesest mõista maade pärija. Ag tütred pandi mehele ja anti enamasti kaasa ka kenake kaasavara. See oli prestiižiküsimus. Noorematele poegadele kositi rikkad, hea kaasavaraga pruudid. Ja ka noorematele poegadele pärandati testamendiga või kingiti juba aegsasti mingid väiksemad maavaldused, maja pealinnas või muud taolist. Aga kui paps oli laostunud või muidu vaesevõitu, läksid nooremad pojad kas armeesse, merele, riigiteenistusse või vaimulikeks. Ja auväärt aadlinimi tagas ka kirikuhierarhias mingist tõelisest popsipojast märksa kiirema kajääriredeli ning arvestatava sissetuleku.
!!!29. detsember 2014, 19:37
Kas Inglise pärimisseaduste ja traditsioonide üle saab ikka järeldusi teha vaid ajaloolise taustaga romaane lugedes? Vaatame parem ajalugu. XIV sajand, kuningas Edward III kolmas poeg John of Gaunt. Troonile seega mitte mingit looust. Aga tema abiellus riigi rikkaima lordi Lancasteri ainsa tütre Blanchega. Kuna vanamehel poegi polnud sai endale hertsogkonna, Lancasteri nime ja hiigelvarandused (isegi rikkam kui vana kuningas ise) hertsogi tütre kaugu just väimees John of Gaunt. Mitte aga mingi nõbu või onupoja poeg. Johnist sai riigi mõjukaim ja võimsaim mees, Lancasteri hertsog.
Tema tiitli ja põhivaranduse päris muidugi vanim poeg Henry,hilisem kuningas. Kuid ega teisedki popsipoegadeks jäänud. Ühest sai hertsog, teisest krahv ning kolmandast peapiiskop ning kardinal, mees, kes juhtis riigi poliitikat ning oli hiljem alaealise kuninga regendiks. Kahest tütrest said aga kuningannad (Portugali ning Kastiilia kuningate kaasad), teised kaks said aga krahvide abikaasadeks.
heheee jne29. detsember 2014, 20:27
muidugi võis ka kolmas poeg hea järje peale saada :)... kasvõi tegeliku isa toetusel, lihtsalt väljavaated olid segasemad, käopojad olid enamasti arvel kui nad just kuninglikud polnud (ka nemad muidugi, ainult eriarvel) - tallipoiste järglased hoiti vereliinidest siiski eemale.
to 20.2729. detsember 2014, 23:04
Ei tea midagi. Ka tolle John Gaunti, Lancasteri hertsogi enda kohta liikus neil aegadel üldtuntud kuulujutt, et ta polnud mitte kuninga enda poeg, vaid Flandria lihuniku võsuke, amme poolt hällis ära vahetatud imik. Kuigi kahtlus ju oli, ei hoitud teda sugugi niinimetatud vereliinist kõrval. Vastupidi. Tema pojas sai Inglise kuningas Henry IV, pojapojast Henry V ja tolle pojast Henry VI. Tema väljaspool abielu sündinud, kuid hiljem adopteeritud sohitütrest põlvnes kolm Yorki kuningat: Edward IV, Edward V ja kurikuulus Richard III. Järgmine võimu haaranud dünastia Walesist pärit Tudorid põlvnesid samuti John Gaunti ühest sohilapsest, Tudorite järel võimule tulnud Šotimaa Stuartitest põlvnesid naisliinis Tudoritest ning Hannoveri dünastia põlvnes naisliini pidi Stuartitest. Praegused Windsorid on Hannoveride järeltulijad. Seega, nagu näete, on just too omal ajal kahtlaseks peetud vereliin domineerivaks osutunud.
kel vaja, see teab täpselt ja ilma silma vaatamata :)29. detsember 2014, 13:56
perekond peab poissi omaks, millisel põhjusel polegi oluline.
ja veel29. detsember 2014, 14:03
aristokraatia põhineb vereliinil, siit ka abiellumisel sugulaste eelistus, kui mingil moel peaks järelkasv kuidagi võssa minema või 'papa' selleks üldse võimetu, siis pärilusliin läheb 'mamma' geenide najal põhivooluga edasi...ja eks need aristokraadid olegi kõik omavahel veresuguluses.
vale puha29. detsember 2014, 12:44
Prints Harry ju vana Charles´i koopia, mis sest et punapea. Mida kõike ikka kokku ei luuletata!
Mulgi Maali29. detsember 2014, 12:09
Punapead lapsestavad ka mõttega.
seenior29. detsember 2014, 11:25
harryl sinised silmad ju, sellel mehel aga pruunid...vähetõenäoline
Iroonman.29. detsember 2014, 10:52
Ei mäleta, kas oli see Vana Benny Hill kes väitis, et Suur-Britannia on kõige korrumpeerunum riik, võimule saab seal ainult sugulusliini pidi. Kui ikka kuninga poeg ei ole siis siis kuningaks ei saa kah, ei mingit demokraatiat, stabiilne keskaeg. Vanal Bennyl oli kitsas silmaring, ainult noori naisi nägi, vanapoiss sihuke, ei teadnud, et sihukesamane korruptsioon on mujalgi Euroopas tuntud ja eks osalt Eestiski - Eestis peavad võimurid vähemalt Templirüütlid olema, siis alles hakatakse vaatama, et kas võtame kampa või peab Vabamüürlaseks kah möllima.
see südamete printsess jüudis palju,Teie peate kaitsma nn.porduelu,aga29. detsember 2014, 10:46
sel naisterahval jäi siia ilma 2 poega . Skandaalid ja armukesed ja nuhkimine on poegade kaelas.
Kas selles on üldse29. detsember 2014, 10:31
...29. detsember 2014, 10:15
Punapead on kõik suht üht nägu.
29. detsember 2014, 10:02
Kena oleks Õ poolt see tobe kirjutis maha võtta. Meid need kuninglikud pered ei huvita ja keda huvitab, see leiab uudiseid ise.
meid küll29. detsember 2014, 10:44
huvitab seltskonna elu ja olu. Teie esimene Leedilik Hiilgus annab meile vähe elamusi
meid küll29. detsember 2014, 10:44
huvitab seltskonna elu ja olu. Teie esimene Leedilik Hiilgus annab meile vähe elamusi
..........29. detsember 2014, 14:03
Vastik,vastik,vastik.Palun jätke Diana rahule.Õhtuleht-milleks?
29. detsember 2014, 09:56
Millal ükskord lastakse Dianal rahus puhata???
h29. detsember 2014, 10:17
No kui inimene ise nii palju skandaale tekitas ja armukesi pidas ning lahtisi otsi maha jättis, siis pole siin küll keegi muu tema rahurikkumises süüdi.
Aili29. detsember 2014, 16:35
enim skandaale on Dianale põhjustanud AJAKIRJANDUS............... Kõike võimendatake .Nagu korra köhid,vastu kajab kõuemürin.Jätke ometi surnud vähemalt rahule,
Vanamees29. detsember 2014, 09:49
No väga haige on selline urgitsemine. Pole vist midagi teha ja siis vaja sihukest paska üles puhuda...
mina29. detsember 2014, 09:14
Harry punane pea on Diana poolt, ehk Spenceritest
tõde29. detsember 2014, 08:40
pidada punapeast armukest on väga ettevaatamatu!
Mu meelest ks29. detsember 2014, 08:35
Tal ju Charlse nina ja näoilme. Nii et pole küll võimalik
Teadja29. detsember 2014, 08:35
Nii Diana kui Fergie ja ka Camilla esiisa on elunautlejast kuningas Charles II. Seega milles küsimus- kuninglik igal juhul. PS. Harry on väga sarnane ka oma emapoolse onuga.
hah29. detsember 2014, 08:48
meenub, et arvestades Harry päritolu, pidi ta ikka peale sõjaväeakadeemia lõpetamist hirmsasti vaeva nägema, et saaks teenistusse kriisipiirkonda, kuna oli moslemitele eriti magus sihtmärk. ilmselt Harry oleks isegi õnnelik, kui tuleks välja mittesiniverelisus - saaks ükskord ometi tegeleda sellega, mida ise tahad.
ehk siis29. detsember 2014, 16:43
mitmendat põlve sohilaste järeltulija, sest ametlikke lapsi Charles II polnud.
Komtuur29. detsember 2014, 08:18
Kas tõesti keegi arvab, et prints Harry´l EI OLE tehtud DNA analüüsi? See tehti jub a sünnitusmajas, sest siis ei ole mingit kahtlust... Keegi tahab oma "näidndile" natuke reklaami teha... odav...
khmmm29. detsember 2014, 10:14
Tol ajal polnud veel mingeid dna analüüse. Ja kui tehtigi hiljem, siis kes seda piinlikku tõde nüüd siis ikka avaldada tahaks.
jajah29. detsember 2014, 12:07
peris jobu oled. elekter avastati ka alles eelmine nädal:) Loomulikult tehakse sellises perekonnas proovid kui väikegi kahtlus tekib. Lisaks on Harry väga oma vanaisa nägu noorest peast, ainult punane pea on Diana liinist.
DNA analüüsi laskis Charles teha siis,kui kisa suureks paisus29. detsember 2014, 13:00
ta kaitses Harryt ,DNA järgi on Charles isa .
Teda ei huvita,mis elu ütleb. Oli vaja kaitsta noort mehehakatist.
no kuulge29. detsember 2014, 08:13
ega see DNA pole siniverelistel tegemata...üks eesti vanamees rääkis ajakirjandusele.et tema on DIANA isa...ahahaaa.
No29. detsember 2014, 07:36
Noorem poeg in ikka ilmselgelt prints Charlesi nägu
29. detsember 2014, 07:26
30.06.2005 samuti Õhtulehes avaldatud nupp väidab siiski muud. Kurb, et nii kaua peale õnnetu inimese õnnetut surma ikka teda rahule ei jäeta.
Berta29. detsember 2014, 07:41
Dianat see kõik ju enam ei puuduta. Või usud sina hauatagust elu? Aga valusalt puudutab seda, keda peetakse nüüd olevat mittekuninglikust soost.
oh seda bertat-naljatilka29. detsember 2014, 16:40
see saksa pisidünastia briti troonil nüüd sellisest asjast küll rüvetatud ei saa.
Ja selliseid ei-tea-kelle nägu printse ja printsesse on Euroopa täis.
Nt. fantaasialennul - praegune Hispaania kuningas, oma mõlemast vanemast 2 peajagu pikem Felipe, kes ka peakujult ja näojoontelt pole isaga sarnane ja emasse pole samuti läinud
Või rootslaste keskmine printsess, kahe tumedasilmse brüneti blond ja heledasilmne tütar.