MIDA TOOB TULEVIK? Ennustajad teavad. Foto: Alamy/AOP
Inimesed
27. detsember 2014, 07:00

Kas aastal 2015 läheb elu paremaks või kehvemaks? Sensitiivid jäävad eri arvamustele. (48)

Miks kujunes 2014 paljude jaoks nii vaevarikkaks, kuigi 12 kuud tagasi antud prognoosid tõotasid igati korralikku aastat? Mida on oodata aastast 2015? Küsimustele vastavad kolm sensitiivset inimest: Asta Valt, Edgar Egipte ja Ille Lepasepp.

Numeroloogia järgi eestimaalaste elujärg uuel aastal paraneb

Bioenergeetik ja numeroloog Asta Valt:

"Lõppev 2014. aasta sarnaneb paljudele sõiduga Ameerika mägedes. Aasta oli täis ootamatusi, ebameeldivusi, rahutust ja mäslemist. Rahutus ja ebakindlus homse päeva ees haaras tervet maailma, Eestis puudutas see suuremal või vähemal määral elanikkonna kõiki kihte.

Teatud asjadega tuleb kui paratamatusega leppida, kuid midagi saab inimene alati iseenda jaoks muuta. See, kui hästi tal tegelikult läheb, sõltub paljudest teguritest, sealhulgas kosmilisest ja isiklikust aastast.

Kosmoses eksisteerib püsiv üheksa-aastane tsükliline liikumine. On üldkosmilised võnked, mis väljenduvad jooksva aasta numbris. 2014. aasta number oli 7, mis ei toonud materiaalset rikkust, küll aga soosis vaimset tööd. See on paratamatus, millega tuleb leppida.

Mida toob aasta 2015 meie riigile? Kuna Eestit valitseb astroloogiliselt Kaljukits, siis toimub pööre paremuse suunas aeglaselt. Kokkuhoiu ja mõõdukuse poliitika jätkub. Erinevad parteid ja huvigrupid osalevad debattides, et väljendada oma seisukohti. Eesti valitsus mõistab maailmas valitseva vägivalla hukka.

Paljud Eesti riigi kodanikud lahkuvad kodumaalt, et asuda tööle välisriikidesse, seda sunnib tegema tühi rahakott. Siin elades tegutseme õigesti ja saavutame edu, kui oleme sihikindlad ja julgeme oma õigusi kaitsta.

Numeroloogia järgi eestimaalaste elujärg uuel aastal paraneb. Selle kosmiline number on kaheksa (2+0+1+5), seega on ees suurepärane aasta materiaalsetel aladel – soodne aeg investeeringuteks, vanade võlgade tasumiseks. Kui aga tsükli eelnevatel aastatel on tehtud olulisi vigu või teisi kahjustatud, siis võib olla rahalisi kaotusi.

Kaardid ütlevad, et rahulolevaid inimesi, kel jagub taipu ja ka õnne, on uuel aastal meie maal päris hulgaliselt.

Mida see aga ikkagi nõuab, on ökonoomsus ja arukus. Peresuhetes annab tooni vabadus. Kiired kokku-lahku kolimised on üheks väljundiks.

Palju on üksikuid inimesi, kes võib-olla tahaksid leida partnerit, aga ei tee seda oma vanuse, tervisliku seisundi või maailmavaate pärast, aga võiksid siiski. Meelerahu saavutamiseks süüdake aastavahetusel küünlad, tervise tugevdamiseks võtke vitamiine ja häälestage end headele mõtetele.

Soovige meie armsale Eestile edu, arengut ja õnne. Puhta hingega suudame parandada nii oma kodumaad kui ka kogu maailma. Eestil on väga vedanud, meie riigil on taeva kaitse.

Venemaal ja Ameerikas algab kodusõda

Ennustaja Edgar Egipte:

"2014. aasta oli tõepoolest väga raske, kuid 2015 tuleb veelgi hullem. Paneb huvitama, miks riigikogu võttis veel aasta lõpus vastu seaduse, mis ei luba karistada suuri tegelasi.

Rahvas hakkab selle peale viltu vaatama. See näitab, et nad kardavad, et 2015. aastal tulevad välja nende kõige suuremad korruptiivsed tehingud. Inimestes tekitab see suurt pahameelt. Rahvas on vihane valitsustegelaste peale – hinnad tõusevad, aga 90 protsenti Eesti inimestest elab vaesuses. Keskklassi meil enam pole. On ülirikkad ja vaesed.

Teine asi – NATO vägede kohalolek, et Venemaad õrritada. Poliitika on praegu mäng. Paljud inimesed ei saa sellest aru, mis mängu mängivad meie poliitikud Brüsseliga, Euroopa Liiduga ja mis mängu mängitakse Ameerikaga. Mäng käib väga lihtsal põhjusel – nii president kui ka riigikogu kardavad oma riigis mässu.

Nad teavad väga hästi, mida nad on viimasel ajal korda saatnud ja kuidas elab rahvas. Kui ma jaanuaris 2014 ütlesin, et Ukrainas hakkab kodusõda, siis naerdi mind välja.

Ütlen, et 2015. aastal läheb elu veel hullemaks.

See pole sugugi hirmutamiseks öeldud, vaid selleks, et rahvas teaks, mis on tulemas ning ennast selleks ette valmistada. Mis päästab 2015. aastal Eesti, on see, et Venemaal algab kodusõda. Varasemast tõsisem on tuumasõjaoht, kuna Venemaa ja Ameerika kaotavad oma senised positsioonid.

Islam tuleb võimule 2016. aastal, Ameerikal ei jäägi muud üle, Iraan on nagunii poolenisti kaotatud. Naftaprobleemid kerkivad teravalt üles. Venemaal pole Eesti suhtes mingit plaani. Putinil on endal jamad kaelas, tal on tervisega tõsine probleem. Ma näen, et talle on kuskil mingit ainet sisse söödetud.

Eestis – vaatamata uutele seadustele – tuleb niinimetatud karistusaasta. Petuskeemid paljastatakse, riigi raha raiskamine tuuakse avalikkuse ette, süüdlased ei jää karistuseta. On maskide langemise aeg, see puudutab nii meie valitsust kui presidenti. Ka see tuleb ilmsiks, mis värvi on riigikogu. Savisaart on pikalt kangutatud ja üritatakse veel kangutada. Aga ühte ma ütlen – kui poleks Savisaart Tallinna valitsemas, oleks probleemid palju suuremad.

Need tekivad ka uute riigikogu valimistega, sest ka see, kes osutub sinna valituks, ei kavatse rahva heaks midagi teha. Kõiki asju ei saagi rääkida, veel pole õige aeg. Ameerika on väga paljusid asju koos Euroopa Liiduga Eestile pähe surunud, "õitest" on viljad saanud.

Uudised ei ole tegelikult halvad. Minu soovitus on need ära kuulata ja eluga edasi minna. Kuid ka sellel pole mõtet, kui rääkida, et meil on Eestis kõik hästi, nagu seda praegune valitsus teeb. Ei maksa pead liiva alla pista, ega me jaanalinnud ole.

Suured pöörded on tulemas laias maailmas: Ameerikas algab kodusõda. Sõja vallandab klassivahe, mis on hõõgunud aastakümneid.

Loodus näitab oma tegelikku palet nii Ameerikas kui ka Euroopas. Kõike tuleb, taifuunid ja üleujutused, maa väriseb mitmes paigus, see toob palju surma ja külvab kaost. Eestis tuleb väga külm talv, see algab jaanuari keskel pihta. Ilm teeb kõik selle tagasi, mis novembris-detsembris soojaga tegemata jäi. Õnnetusi tuleb palju.

Minult on uuritud, kas midagi head ka paistmas on. See hea on suhteline küsimus. Mis ühele hea, see teisele halb.

1990ndatel anti kõigile pangast raha, elu oli ilus. Keerasid pangad kraanid kinni, on kõigil hing kinni. Mida head oodata, kui raha pole. Ameerika ja Euroopa Liit kandivad Ukrainale miljardeid, kuid raha abivajajateni ei jõuagi, see võetakse vahelt ära, osa kantakse tagasi. Aga linnuke läheb kirja – "me oleme aidanud".

Rahvas tuleb kahe jalaga tagasi maa peale

Selgeltnägija ja tervendaja Ille Lepasepp:

2014. aasta jaanuaris ennustasin, et valitsuse tasandil läheb juba kevadel jagelemiseks – tipp-poliitikute vahel, kui nad hakkavad erakonda vahetama ja positsioone ümber jagama.

Siis tuleb magus suutäis – europarlament. Ennustasin, et minister Ligi oma kohal pikalt edasi ei vea. Märgid näitasid, et enne kukub siiski Parts, sest tema aasta algas paugutamisega, nii ka läks.

Savisaare kohta ütlesin: paljudele ei meeldi, aga jääb ametisse täpselt nii kauaks, kuni ta ise soovib. Ehk siis nii kauaks, kuni tervis vastu peab. Savisaare pea kohale kogunes küll pilvi, kuid kraaksujatel endil on suuremad rahaafäärid.

Väike möödapanek oli Andrus Ansipiga. Ennustasin, et ta tõmbub poliitikast mõneks ajaks tagasi, jääb Tartu-keskseks. Läks teisiti, sest Ansipile tehti ajusurvepesu, see oli majanduslikult kallutatud samm, et valitsevale erakonnale raha tuua.

Kõige rohkem on inimesed küsinud, miks oli 2014. aastal nii palju surmasid, lahkujate hulgas väga palju neid, kelle elupäevad võinuks kesta veel pikalt.

Kui vaadata märke, plusse ja miinuseid, kõrgenenud eluiga ja majanduslik madalseis, see pani paljusid otsustama oma elu kestvusele. Väga palju oli minnalaskmisi, elust lahtilaskmist. Enesetappusid, millest ei räägita. Meditsiin otsib õigustuse diagnoosi näol, kuid inimene ei pääsegi eriarsti vastuvõtule. Kõik!

Mida toob 2015? Läheb paremaks. Kas just lepase reega, aga tasapisi. Siin ei ole kahtlust. Rahaasjad paranevad. Rahvas tuleb kahe jalaga tagasi maa peale. Inimesi huvitab naturaalne ja elus toit, nad ei kõlgu enam kunsttoidu kirevate lettide vahel.

Poliitikasse enne 19.veebruari ehk siis idamaade uut aastat nina pole mõtet pista, praegu käivad erakondades veel sisemised heitlused.

Venemaas ei tasu tonti näha. Vene karu on ennegi möiranud, kuid praegu tal Eesti vastu huvi puudub. Me oleme Moskvale kõigest prügikala, tal on suuremad ambitsioonid.