Kristel Aaslaid.
Inimesed
27. detsember 2014, 07:00

Kristel Aaslaid: oleme Joosep Järvesaarega vaid sõbrad (12)

"Mu suhted Joosepiga on sõbralikud. Saame väga hästi läbi, aga see on mõnus sõbrasuhe ja ei muud, väga tavaline," lükkab "Padjaklubi" ja näosaate staar Kristel Aaslaid ümber vihje, nagu võiks teda ja Joosep Järvesaart romantiliselt siduda.

Teravsilmne lugeja saatis Õhtulehele Bedwettersi laulja Joosep Järvesaare Instagrami kontolt pärineva pildi, mille järgi võiks oletada, et noored on teineteist leidnud – Kristeli pea justkui puhkab Joosepi süles ja neiu vaatab teda pilgul, mida võiks armunu omaks pidada.

Ühtlasi on pildi all kommentaar, mis vihjab, justkui oleks nad armunud. Kristel siiski kinnitab, et nad on Joosepiga lihtsalt head sõbrad, romantilises plaanis neid siduda ei tasu ja ütleb, et tema süda on endiselt supervaba.

Kui Õhtuleht augustikuus Kristeliga intervjuu tegi, rääkis Kristel, et tema süda on vaba.

"Olen olnud ühes suhtes, üle elanud paar õnnetut armumist ja enamasti olen endaga rahu teinud, mõeldes, et olen üksik romantiline hing, kes ootab oma kiiksuga printsi." Samuti paljastas Kristel, milline peaks olema mees, kes tema südame võidab.

"Kuna olen loovhing, siis meeldivad mulle paratamatult sellised inimesed, kes loovad ja teevad asju kirega," paljastas ta. Ühest küljest peaks mees olema hellake, kuid teisalt jälle väga mehelik ja mitte millegi ees kohkuma.

"Meil peaks olema koos lõbus ja äge hängida, mul peab olema temaga millestki rääkida ja ta peaks võtma mind kui võrdset."

Aastal 2011 kirjutas ajakiri Kroonika, et Joosep on hõivatud poiss – tema südamesse puges viis aastat noorem kaunis Monika Paluoja, kelle kohta Joosepil jagus vaid kiidusõnu.

"Ta on kõige ägedam tšikk maailmas!"