Foto: TV3
Inimesed
26. detsember 2014, 21:53

TV3 VIDEO: kuula, kuidas reageeris tänu saatele "Inglite aeg" üle 70 000 euro saanud kolme lapse ema (94)

Tulekahjus puupaljaks põlenud Kulla Kristina pere Kohatu külast Märjamaa vallast on talvel koos kolme väikese lapsega sunnitud elama keset paksu metsa asuvas elamiskõlbmatus majas. Eriti unistavad lapsed korralikust WC-st ja pesemisruumist. Kuuldes, et talle on annetatud üle 70 000 euro, ei suutnud Kulla Kristina esialgu uskuda, et see võimalik on.

"Kas tõesti meie elu õudus on läbi saanud," ei suutnud Kulla Kristina TV3 "Seitsmestes uudistes" uskuda, et eestlased tema perele nii palju raha annetasid.

"Eestimaa rahvas, te olete nii kallid!" hüüdis rõõmupisarais Kulla Kristina. "Sellist summat me kuidagi ei lootnud, aga nüüd saame endale ju Märjamaale korteri osta," rõõmustas ülikeerulisi aegu üle elanud pereema.

Veel kaks peret saavad tänu "Inglite ajale" vajalikku abi. Kaheaastane Andreas Tallinnast ja tema vanemad saavad jätkata kallist, kuid pisipoisi normaalseks arenguks hädavajalikku ravi Ameerikas.

Liikumispuudega Hannes ja tema 62aastane ema Vaike Saaremaalt saavad teoks teha unistuse erilisest trepironijast, mis vabastaks ema talle üle jõu käivatest füüsilistest pingutustest.

Ligi 30 000 tuhat helistajat on esialgsel hinnangul kokku annetanud uskumatult suure summa  rohkem kui 218 000 eurot! See tähenedab, et iga pere käsutusse läheb sellest ligikaudu 70 000 eurot.