Tele

Kanal 2 heategevuslik "Jõulusoojus" kogub täna raha sünnitusmajadele (10)

LISA KOMMENTAAR

Annetaksin26. detsember 2014, 16:33
Siis kui selle raha eest saadetaks sünnitusmajade personal kursustele, kus ōpetataks elementaarset viisakust, kuidas inimestega suhelda jne
Pipar Kook26. detsember 2014, 11:57
Ma ei suuda uskuda, mis Eestis toimub. Jõulutunnel, Jõulusoojus...muudkui kerkib juurde neid saateid, kus inimestelt s.t maksumaksjatelt jõuluõhtul raha kerjatakse! Nagu SMS laenu firmad juba...SMS laen, SMS raha..., samamoodi tekib kerjavaid saateid. Öelde, MIS riik see on, kes end ise majandada ei suuda? Me oleme siiski EL riik, toetusi ja raha on võimalik sealt küsida, aga milleks rahvalt? Kes palehigis teenivad alla 1000 € ja üritavad midagi säästa pere jaoks, laste hariduse jaoks...Häbi! Oksele ajab selline riik! Ma põhimõtteliselt ei anneta ja kõik! ERILINE häbi veel lastehaiglale, kes alles hiljuti lehvitas reklaame, stiilis anneta või aita alustada elu jne, oli antud paar numbrit, kuhu helistades annetad kas 10, 25 või 50 € ja lisaks, et kõige suurem abi on neile, kui teed ennast PÕSIANNETAJAKS s.t otsekorraldusega! Et siis lihtinimeste kontolt iga kuu püsimaksed lastehaigla jaoks. LOLLIKS olete läinud?
Pipar Kook26. detsember 2014, 11:58
Vabandan vigade pärast, PÜSIANNETAJAKS tahtsin öelda.
ei tea milleks,me saime just hädasti vajaliku sissetöötatud tuttuue relvavaru,pole need 24. detsember 2014, 21:54
isegi 100 aastat vanad . Milleks sünnitusmaja. Neist relvadest saab pauku ja siis sünnitusmaja on Kaputttttttt
ohmiks24. detsember 2014, 19:44
see illustreeriv pilt, järjekordne, igal leheküljel, iga artikli juures....nii võib üks perepilt ebameeldiva tunde tekitada? Meie riigis ei olegi rohkem kedagi peale "kuningaperet" mängiva, SELLE kolmega.
24. detsember 2014, 15:10
Andsin täna ūhele mehele euro..otsis prūgikastist taarat.
Polnud kahjuks kahte euri..aga annetama EI HAKKA..ja veel sellisesse kohta.Ennem annan möödujale:)Häid jöule Eestimaa :)
asd24. detsember 2014, 14:27
Tuleb jälle meelde mõne aasta tagune lugu, kui lastehaiglale raha koguti jõulutunnelis.
Andsin isegi. Kokku koguti 3 ja peale miljonit krooni.
Paar kuud hiljem aga oli meedias "tore" uudis, et seoses selle sama lastehaigla heade eelmise aasta majandustulemustega jaotatakse paar miljonit kõrge juhtkonna boonustasudeks.
Kahju hakkas annetajatest. Tean nii mõndagi mitte nii heal järjel inimest, kes samuti viimase raha pooleks teevad ja annetavad. Milleks??? Ladvikule boonusteks? Tänan ei.
Peale seda pole enam annetanud.
ccc24. detsember 2014, 13:53
igast sünnitusmajast nato mõrtsukate varjupaik!
lugeja24. detsember 2014, 12:56
Kuhu siis oma riigi läheb,kas ainult relvastusele ja ämma kilekotti ????????????????
Vanaema24. detsember 2014, 12:55
saade on hasti planeeritud ja kindlasti huvitav, aga sunnitusmajadele ei ole kull vaja raha koguda.
Tartu ulikooli kliinik saab kogu raha riigillt, koige uuemad aparaadid on ostetud haigekassa raha eest, uued hooned kerkivad Euroopa Liidu raha eest. Pelgulinna sunnitusmaja on sihtasutus, kes iga napu.iigutuse eest saab raha haigekassast, arvan, et kummalgi ei ole motet kerjata.
Tartu lastefond on muidugi pettunud, ei saanud oma tootajatele uurida linnalt koige kallemaid ruume Raekoja platsil, aga ehk mahuksid ara nendesse uutesse tuhjadesse hoonetesse Maarjamoisas.