Blogid

Kuidas valmistuda ette teadmata ajaks reisima minekuks? (4)

LISA KOMMENTAAR

Eduard Hiphop27. detsember 2014, 00:17
Pangakaartidega võib teha nii, et teed kaks pangakontot. Üks on seotud pangakaartiga ja teine ei ole. Hoiad enamuse oma rahast sellel mitteseotud kontol ja kannad pangakaartiga seotud kontole vaid niipalju, et seal oleks ettenähtavate kulutuste jagu raha. Vajadusel siis kannad netipangas kontode vahel raha. See mitteseotud konto võib asuda ka teises pangas.
Veel on võimalik kehtestada oma pangakaartiga seotud kontole raha välja võtmise ja ostude eest tasumise limiidid. Näiteks hoiad limiidi nullis enamuse ajast ja muudad seda vaid raha välja võtmise ajaks pangaautomaadist.
teadmata24. detsember 2014, 10:21
ajaks ja teadmata kohta reisimiseks ei olegi võimalik ühtegi ettevalmistust teha. Vastasel juhul see teadmatus enam ei toimikski.
Kõige kompetentsemad 23. detsember 2014, 15:42
sellele küsimusele vastama on küüditatud 1941. ja 1949. aastal ning need, keda on mobiliseeritud nn. Punaarmeesse või saksa sõjaväkke II Maailmasõja ajal. Küsige nende käest.
no kui23. detsember 2014, 14:23
ette teadmata, siis tuleb kõik maine vara rahaks teha. ega ette ju ei tea... teha kõigi riikide viisa. ega ette ju ei tea... vaktsineerida kõigi maailma haiguste vastu. ega ette ju ei tea... jätta hüvasti, jumalaga kõigi lähedastega. ega ette ju ei tea...