VALUS AASTA TULEKUL: Nastja, kes koostab ka horoskoope, ennustab, et saabuval kitseaastal huvitab inimesi peamiselt kirg ja armastus. Paraku kaasneb sellega palju petmisi ja lahkuminekuid. Foto: Laura Oks
Inimesed
26. detsember 2014, 09:00

Selgeltnägija Nastja: inimesed kaotavad järgmisel aastal pea – flirdivad, armuvad ja petavad (148)

"Kitseaasta tuleb ebastabiilne ja püsimatu. Inimesed muutuvad ülienergiliseks ja püsimatuks, nagu ka kits seda on. Nad kaotavad pea ja janunevad armuromaanide järele: tutvuvad, flirdivad, armuvad ja petavad. See on suhete proovilepaneku aasta. Olge valvsad!" hoiatab Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud sensitiiv Nastja.

Flirt hakkab huvitama isegi neid inimesi, kes on varem olnud pikas ja õnnelikus püsisuhtes või abielus, teab nõid Nastja, kes uurib süvitsi astroloogiat ja paneb kokku personaalseid horoskoope. "Sel aastal on oodata erakordselt palju lahkuminekuid ning väga palju uusi tutvusi ja armumisi," räägib Nastja tähtede seisust lähtudes.

"Kitseaasta saab olema raske seetõttu, et inimesed ei suuda tööle keskenduda, vaid tahavad pidevalt puhata, pidutseda, lõbutseda ja leida uusi tutvusi. Samas on majandusseis päris keeruline ja nad ei saa seda tegelikult endale lubada," selgitab naine.

Selgeltnägija rõhutab, et eriti palju otsivad algaval aastal armastust ja hellust mehed. Meestel läheb sel aastal pea täitsa sassi: nad tahavad suhtelt suurt romantikat ja seda, et naised avaldaks neile armastust. Parem on, kui nad seda saavad, vastasel juhul pole välistatud ka truudusemurdmine, mehed võivad kitseaastal kergesti libastuda.

"Suhete mõttes hullumeelne aasta tõmbab inimesi oma keerisesse kohe jaanuaris ning teadke – sel kuul kohtate palju huvitavaid inimesi ja sobitate uusi tutvusi. Truudus pannakse eriti kõvasti proovile veebruaris ning paljud inimesed kogevad sügavat pettumust oma partneris. Eriti tähelepanelik ja ratsionaalne tasuks olla 14. veebruaril ehk armunutepäeval. Selle päeva energeetika on väga tugev ning tähed soosivad lahkuminekuid. Olge ettevaatlik ja vältige tülisid oma kallimaga! Pidage meeles, et iga suhte nimel peab pingutama ja seda hoidma," tuletab sensitiiv meelde.

Kitseaastal on kerge solvata

Ta hoiatab ka märtsi eest. "20. märtsil, kui on päikesevarjutus, toimub seksuaalse energia plahvatus. Sellel päeval tekib palju petmist ja ägedaid armukadedushoogusid," hoiatab Nastja.

Mida teha, et suhe püsiks hoolimata horoskoobiprognoosidest? "Eelkõige mõelge peaga, jääge ratsionaalseks ning püüdke oma esimesed emotsioonid tagaplaanile jätta. Analüüsige, kas kerge tiivaripsutamine või kõrvalehüpe on seda väärt, et teie enda suhe puruneks? Mõelge, mis teid päriselt õnnelikuks teeb – kas juhuslik suudlus või toimiv püsisuhe. Jah, sel aastal tahavad väga paljud inimesed flirtida, armuda ja kogeda uusi tundeid, kuid tuleb meeles pidada, et kõigel sellel on oma hind, see võib olla valus kogemus, mida te kahetsete pärast terve elu," paneb selgeltnägija inimestele südamele.

Hoolimata sellest, et algaval aastal on kerge uusi tutvusi sobitada ja elada lõbusat elu, saavad paljud meist haiget. "Kits on väga suhtlemisaldis loom, kuid ka väga kergesti solvuv, teda on kerge haavata. Inimesed on sel aastal ülitundlikud: neid on kerge solvata mitte ainult kriitika, vaid isegi naljaga. Oma väljaütlemistes tuleks olla erakordselt ettevaatlik. Ka kõige süütum fraas võib riivata," palub Nastja, et inimesed väärtustaks sõna jõudu ega kuritarvitaks seda. "Samas, kui te olete kedagi solvanud või tülli läinud, tasub otsida lepitust ja kui te teete seda hingest ja siiralt, võite loota andestusele."

Kui veebruar on potentsiaalne kuu lahkuminekuteks ja märts on seksuaalselt aktiivne, siis aprill on Nastja sõnul kuu, kus tasub tähelepanu pöörata uutele tutvustele – neist võivad tulevikus tõesti saada pikaajalised ja õnnelikud suhted. Kevade lõpp ehk mai on aga petlik ja Nastja ei soovita sel ajal abielluda. "Venelased peavadki üldjuhul kinni oma traditsioonist mais mitte abielluda, sest seda kuud seostatakse tegusõnaga ??????? ehk vaevlema. Ehkki mina ei poolda seda tava, tasub kitseaastal maikuus abiellumist tõesti vältida, ehkki statistikat vaadates on mais sõlmitud abielud päris püsivad."

Juuni ja juuli on Nastja sõnul ühed rahulikumad ja see on hea aeg, et pöörata tähelepanu oma tervisele, sportida ja langetada kaalu. Augustis on oodata taas emotsioonipuhanguid, see on kirglik ja ohtlik kuu. "Abielupaaridele on eriti ohtlikud august ja detsembri lõpp, mis tõotavad tulla tüliderohked. Detsembri lõpus võivad juhtuda suured skandaalid. Inimesed on siis sisemiselt päris agressiivsed ja kergesti ärrituvad."

Hoolimata sellest, et kitseaasta on ebastabiilne, leidub selles siiski ka soodsaid päevi – näiteks 13. september, kui on päikesevarjutus. "See on soodne päev kinnisvaratehinguteks. Kuid see ei tähenda, et inimesed, kes ei tea sellest midagi, peaks kinnisvara just sel päeval soetama. Tehinguid peab ikka targalt tegema!" 28. septembril, kui on kuuvarjutus, soovitab sensitiiv aga halbadest harjumustest lahti ütelda, see on selleks ülisoodne päev.

Abielluda tasub novembri lõpus

Ehkki Nastja oskab välja tuua konkreetseid päevi eri tehinguteks, rõhutab ta, et iga asja nimel peab ise vaeva nägema ja mitte lootma, et horoskoobis välja käidud päev kogu elu muudab. "Kui inimene on ahelsuitsetaja, siis vaevalt, et ta saab sellest pahest lahti horoskoobis märgitud päeval. Selleks, et asi õnnestuks, tuleb ikka ka endal teha kõik, et sellest pahest lahti saada. Samas peab ütlema, et kui inimene loeb sellel päeval Allen Carri raamatut "Lihtne viis suitsetamisest loobumiseks", siis on sellel kolm korda tugevam mõju."

Ta ei soovita inimestel abielluda oktoobris või sõlmida siis muid tähtsaid lepinguid. "Novembri lõpp on selleks kindlasti parem aeg." Hoolimata sellest, et oktoober ei ole hea kuu paberitele alla kirjutamiseks, on see hea aeg vaadata tulevikku ja teha pikaajalisi plaane.

Vahetult enne talve algust ehk novembri lõpul tasub uutes tutvustes meestega tähelepanelik olla üle 45aastastel daamidel. "Novembri lõpp on suurepärane aeg keskealistele naistele, just siis võivad nad leida intelligentse kaaslase. Need on galantsed härrasmehed, kellega on huvitav vestelda, käia teatris, kursustel, seminaridel ja reisida mööda maailma. Pealegi, sellest tutvusest võib välja kasvada tõeline armastus," räägib Nastja.

Aasta lõpp ehk detsember kujuneb skandaalide- ja tülidekeskseks. "Ma soovitaks inimestel ennast vaos hoida, kontrollida emotsioone ja mõelda kaine peaga, sest kõiki olukordi saame me muuta ja oma saatust kujundada. Kui me harime ennast, areneme ja austame meid ümbritsevaid inimesi, tuleb kõik hea meile bumerangina tagasi," teab selgeltnägija.

Majanduskriis kestab veel aastaid. "Mina ei anna tulevaks aastaks majanduslikus ja poliitilises mõttes mingeid positiivseid prognoose. Poliitilises plaanis võib see olla isegi suhteliselt hea aasta, sest inimesed on kontaktialtid ja läbirääkimistele avatud, kuid iseasi, kas need ümarlaua taga peetud kohtumised ka püsivaid ja häid tulemusi toovad," selgitab selgeltnägija.

Aprill on väga depressiivne

"Ei saa olla nii, et kümme aastat kestnud ebastabiilne olukord muutub ühe aastaga. Igal protsessil on oma tsükkel," rõhutab sensitiiv, et kõik meie tegevused on seotud eelkõige loodusega, mis seab ka ajaraamid. "Kriis, mis puudutab kogu Euroopat, algas juba 2008. aastal ja kestab 2020. aastani ehk ajani, kuni muutub geopoliitiline maailmakaart – riigid jaotavad oma mõjusfäärid ümber."

Poliitilises plaanis saab olema eriti keerukas aprill, mis on väga depressiivne. "Inimesed võivad siis tunda, et mitte miski ei tee neid õnnelikuks ega paku rõõmu – isegi siis, kui tööl ja peres on asjad justkui korras," vaatab Nastja tulevikku.

"Lähiaastatel muutub elu Eestis aina kehvemaks ja elamiskõlbmatumaks ning paljud inimesed lahkuvad riigist – eriti need, kes saavad endale seda majanduslikult lubada. Ülejäänutel tuleb

uute oludega kohaneda. Olukord Eestis ei lähe nii kriitiliseks, nagu see on praegu Ukrainas, kuid pole välistatud ka sõjaline konflikt," hoiatab selgeltnägija.

Nastja sõnul on juba praegu selge, et Euroopa Liit laguneb. "Üsna varsti ei suuda see enam eksisteerida sellisel kujul, nagu ta on. Aga ausalt üteldes ei karda mina isegi nii palju sõda, kui seda, et Eestist võib tulevikus saada teine Norra. See tähendab, et vaated muutuvad aina liberaalsemateks. Näiteks mina ei poolda seda, et lastel oleks juba 4. klassis seksuaalõpetus. Ma olen väga rahumeelne inimene, aga kui keegi annaks minu väikesele lapsele kätte kondoomi ja hakkaks sellises eas rääkima talle seksist, ma lööks selle inimese maha!"

Samal ajal käib Nastja arust ka liiga laialdane homopropaganda, vastu võetud kooseluseadus on tema arust selle hea näide. "Minu meelest on see väga halb ja viib ühiskonna moraali allamäge. See ongi Eestile ohtlik, minule on see lausa sisemine sõda!" põrutab Nastja.

Nastja: pöörake tähelepanu märkidele!

Selgeltnägija Nastja sõnul tasub aasta algul erilist tähelepanu pöörata eri märkidele. "Isegi kui keegi laseb juhuslikult teie uksekella, püüdke selle inimesega kindlasti juttu teha. See võib tunduda juhusena, kuid tegelikult pole seda. Küsige kas või selle inimese nime, kus või kellena ta töötab, kuidas tal läheb. Pöörake sellistele asjadele suurt tähelepanu ja eriti aasta alguses. Selline pealtnäha juhuslik kohtumine võib teie elu üllataval kombel muuta ja teie unistused lähevad täide," lubab nõid.

"Mina soovitaksin aasta algul ka midagi väga soodsalt maha müüa, see toob teile õnne," jagab ta ka praktilisi nõuandeid.

Nastja ei tee saladust, et tal on seoses aastavahetusega välja kujunenud üks oma kindel rituaal. "Mul on alates 2004. aastal tekkinud oma traditsioon – ma avan aastavahetusel uue lõhnaõlipudeli. See on justkui avalöök millelegi täiesti uuele," on Nastjal parfüümidega eriline suhe.

"Aastavahetusel tuleb kindlasti midagi soovida. Pole tähtis, kuidas te seda teete – kas mingi rituaali kaudu (näiteks kirjutate oma soovi paberile ja põletate selle südaööl ära) või lihtsalt oma mõtetes. Mina teen seda tavaliselt oma peas. Aga kõige tähtsam on iga soovi juures see, et inimene peab ilmtingimata ise ka selle soovi täitumise nimel palju vaeva nägema ja pingutama," on Nastja veendunud, et iga inimene saab oma saatust ise kujundada.

"Ma ei näe ühtegi võimalust, et meie presidendipaari suhe jääks püsima."

"Vaadates Evelin Ilvese horoskoopi, võib kohe ütelda, et ta on väga püsimatu ja emotsionaalne natuur, kes otsib pidevalt uusi elamusi. Talle sümpatiseerivad lõbusad, huvitavad ja seiklushimulised mehed, kes võtavad elu kergelt. Teda köidavad eelkõige targad ja intelligentsed inimesed – see, kuidas ja mida nad räägivad. Välimus ei ole temale kõige tähtsam.

Evelini horoskoop näitab, et tema elus on mitu abielu ja ka praegune liit Toomas Hendrik Ilvesega ei jää tema viimaseks. Võimalik, et ta ei abiellu enam, kuid tema ellu tuleb veel mitu uut kooselu, näitab horoskoop.

Ma ei näe ühtegi võimalust, et presidendipaari suhe jääks püsima, ehkki algul toimis see väga hästi. Kahjuks on omavaheline emotsionaalne kontakt kadunud ja see juhtus juba enne suvist skandaali. Nende abielu oli juba enne seda sisuliselt läbi. Tagasiteed ei ole.

Toomas Hendrik Ilvese horoskoop näitab, et ta on inimene, kes ei andesta. Ta on erakordselt tugev ja iseseisev isiksus, kes suudab enda eest seista ega vaja nii-öelda emotsionaalset paitamist. Meie presidendil on piisavalt jõudu, et elada üksi ning suure tõenäolisusega ta jääbki pärast lahkuminekut Evelinist üksikuks. Üksindus ei tee talle tuska, temale ei ole partner kõige tähtsam."

Uus aasta võib tuua vähilaine

"Tuleval aastal Eestis looduskatastroofe oodata pole, selles mõttes on oodata rahulikku aastat. Kui aga rääkida inimeste tervisest, siis kitseaasta saab olema eriti raske neile, kellel on maohaavandid, gastriit ja muud seedimisprobleemid," ennustab Nastja.

"Samuti on oodata vähihaiguste rekordilist kasvu. Vähk – see on tänapäeva energiaparasiit, mis tekib meie ebatervisliku eluviisi tõttu. Tänapäeva inimene on väga nõrguke, ta istub päevad läbi arvuti taga, liigub värskes õhus vähe ja sööb kemikaale täis toitu – siit need vähihaigused tulevadki," selgitab naine. "Inimesed peaksid sel aastal oma tervisesse eriti hoolikalt suhtuma ja end hoidma. Ainuke hea asi, mis puudutab sel aastal tervist, on see, et alates suve algusest on päris kerge kaalust alla võtta ja see mõjub hästi ka tervisele."