NALJA EI OLE. «Intervjuu» peaosalised Seth Rogen ja James Franco suhtuvad terroriähvardusse täie tõsidusega ja kardavad oma elu pärast.Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
22. detsember 2014, 07:00

"Intervjuu" peaosalised kardavad oma elu pärast (7)

Sony Picturesi terroriähvarduse teeninud komöödia "Intervjuu" peaosatäitjad James Franco ja Seth Rogen kardavad oma elu pärast ja liiguvad seetõttu ringi vaid turvameeskonnaga, vahendab RadarOnline.

"Sony Pictures andis Jamesile ja Sethile oma turvameeskonnad, kes neid kogu aeg saadavad," räägib üks asjassepühendatu.

"Pärast terroriähvardusi ei taha Sony enam millegagi riskida ja teeb kõik endast oleneva, et filmiga seotud meeskond ja näitlejad turvatud oleksid."

Tema sõnul on kõik filmis osalenud endast täiesti väljas, seda nii linastumiskeelu kui ka omaenda turvalisuse pärast. "Tiim on rabatud sellest, kui üle pea kõik kasvanud on. Tegemist on komöödiaga. See pidi olema lõbus, naljakas. Nüüd kardavad inimesed üksi tänaval liikuda!" jagab allikas näitlejate hirme.

"Selline ähvardus on esmakordne. See on enneolematu olukord ja keegi ei tea täpselt, kuidas käituda. Sony Pictures on valmis praegu välja käima ükskõik kui suuri summasid, et oma näitlejaid, produtsente ja lavastajaid kaitsta. Ka staarid on valmis tegema kõik endast oleneva, et nende perede turvalisus tagatud oleks," räägib üks Sony palgal olev turvafirma töötaja.