Foto: Arno Saar
Inimesed
20. detsember 2014, 07:00

Kertu Jukkum läks kallimast lahku? (75)

"Iga päev saavad inimesed kokku ja samamoodi läheb paare ka lahku. Seega pole seal midagi kommenteerida," vastab kaunis raadiohääl Kertu Jukkum Õhtulehele saabunud vihje peale, nagu oleks ta oma elukaaslasest lahku läinud.

Kertu ei ole kunagi meedias oma eraelu lahanud ega tee seda ka nüüd, kuid anonüümse allika sõnul on Kertu ja tema elukaaslase kaks aastat kestnud suhtel kriips peal. "Nii kahju, nad olid nii armsad," tunneb allikas kurbust.

2011. aastal, kui Kertu Facebookis end suhtesse märkis ja temalt uuriti, kellega, jäi ta salapäraseks. "Olen alati valmis kommenteerima oma töid ja tegemisi ning ideid ja mõtteid, kuid eraelus palunud puutumatust." Ta on küll meedias rääkinud, millised mehed talle meeldivad ning milliseid meeletusi tema pärast tehtud on, kuid suhete hetkeseisudest on Kertu vaikinud. Aastaid tagasi rääkis ta Kroonikas, et päris vaba pole ta kunagi olnud. "Samas, abielus ma ei ole. Mõne inimese jaoks ei ole ma kunagi vaba, teise jaoks – peaaegu alati."

Meeste juures köidab Kertut mehelikkus, enesekindlus ja usaldusväärsus. "Ning muidugi huumorimeel, mille olemasolul on maailm hoopis parem paik elamiseks," ütleb ta. Armukadedust peab Kertu suhte üheks osaks. "Kes armastab, on ikka kas või

õige pisut armukade."

2012. aastal pandi Kertut paari tantsutäht Marko Kiigajaaniga – neid nähti teineteise seltsis nii toidupoes kui ka igasugustel üritustel. "Meid koos toidupoes nähtud? See on mitteametlikult välja öeldud, kuid meil on plaanis üks tantsuprojekt – see on ka põhjus, miks meid koos liikumas näha ja ma ei tahaks sellest veel rääkida, sest kokkulepet tantsuagentuuriga pole veel. Kui trennist koos tuleme ja mõlemad poodi suundume, siis mis seal ikka väga erilist on."