Saund

Vennad Reinarud: eestlane jõuab jumala juurde tavaliselt kriisiolukorras (29)

LISA KOMMENTAAR

Sir_Vosa14. september 2021, 08:30
See on selge märk sellest, et Reinarud teevad misjonit selle kõige paremas mõistes - oma eeskujuga. Järelikult ei suru nad agressiivselt kellelegi midagi peale, vaid pakuvad lihtsalt mõtteainet, kui kõlbab ka mõnel ateistil kuulata. Minu meelest on tegemist ka igati kvaliteetse muusikalise koosseisuga. Mis peamine - nad teevad muusikat kogu südame ja hingega. Aitäh!
Sir_IVosa14. september 2021, 08:28
3) ... Vahepeal oli Crux bänd, keda mängis ka raadio Elmar, kes osales isegi Eurovisioonil. Mõned aastad tagasi tuli õpetajate päeva sündmusel mängima bänd, kes mängis muu estraadi ja rahvaliku sekka ka ühte Cruxi lugu. Ka olen kohanud inimesi, kes on muidu üsna usuleiged, aga on kuulnud mõnda Cruxi või Reinaru vendade lugu ja seda igati nautinud. See on selge märk sellest, et Reinarud teevad misjonit selle kõige paremas mõistes - oma eeskujuga. Järelikult ei suru nad agressiivselt kellelegi midagi peale, vaid pakuvad lihtsalt mõtteainet, kui kõlbab ka mõnel ateistil kuulata. Minu meelest...
Sir_IIIosa14. september 2021, 08:25
3) BÄNDIST ka :) . .Tunnen isiklikult Joeli ja vendi. Äärmiselt südamlikud ja toredad inimesed, kellelt on palju õppida. Vaadates, kuidas nad käivad nt hooldekodus vaatamas neid, kes on ühiskonna poolt unustatud jne (tegevusi on veel lugematul hulgal), siis esitan endale küsimuse: mida mina üldse teinud olen? Seda enam, et perekonnad on ka neil. 3) .... Vahepeal oli Crux bänd, keda mängis ka raadio Elmar, kes osales isegi Eurovisioonil. Mõned aastad tagasi tuli õpetajate päeva sündmusel mängima bänd, kes mängis muu estraadi ja rahvaliku sekka ka ühte Cruxi lugu. See on märk sellest, et ...
Sir_II osa14. september 2021, 08:21
2) ... Mulle väga meeldis kadunud Mikk Sarv, kes ei suhtunud ristiusku kunagi halvustavalt ja vaenulikult ning tunnistas ja isegi tunnustas kristlikku kultuuripärandit, erinevalt tavapärastest maausulistest. Seepärast teda kõik maausulised vast ei sallinud ka... nüüdne maausk ei ole samuti midagi nii algupärast, nagu see olla sooviks. Ei pääse seegi kristlikust terminoloogiast, kuigi kaldub kangesti New-Age suhtumise poole. 3) BÄNDIST ka :) . .Tunnen isiklikult Joeli ja vendi. Äärmiselt südamlikud ja toredad inimesed, kellelt on palju õppida. Vaadates, kuidas nad käivad nt hooldekodus ...
Sir_I osa14. september 2021, 08:11
Hoiatan, sellest tuleb pikk kommentaar! 1) Huvitav on lugeda kommentaare, mis süüdistavad kristlust vihas, õeluses, teiste okupeerimises ja vaenamises, kui viha õhkub vaid nendest samadest kommentaaridest. 2) Taarausk on 20. sajandi alguses välja töötatud tehisreligioon ja seda taarausulised ka ei eita. Filosoofia 20. saj alguses oli selline, et kuna kõigil ilmarahvastel on oma religioon, siis on eestlastel ka seda vaja, kuna ristiusk olevat meile liigvõõras (väga meelevaldne väide, arvestades seda, kui palju rahvalauludes on räägitud nt Neitsi Maarjast). ... Mulle väga meeldis kadunud....
elise27. detsember 2014, 12:26
Käisime jõulukontserdil juba teist aastat Lääne-Nigula väikeses kirikus, kus saime hea muusikalise elamuse ja kõik esinejad on tõeliselt võimekad lauljad, ansambel, solistid jne.jne. , tänan ja olin väga rahul ühe väikse koguduse rõõmu jagamise osa saamisest. Kõik oli väga ilus...
Palves tunnetus26. detsember 2014, 12:19
Eesti rahval võivad seoses Jumalast taganemisega, omariikluse mahaparseldamise, riigijuhtide uhkuse - ülbusega (rahvast ja väetitest kaugenemisega), Soodoma seaduste legaliseerimisega, õigete ja lihtsate inimeste vanamisega jne.
EES SEISTA RASKED AJAD - katsumuse tund tuleb määratud ajal Eestimaa peale ja üle. Kas sa oled selleks valmis, vaata ma nägin Idast kuradi üles kerkivat, mis ohustab ka Soomet!
Reinaruu23. detsember 2014, 14:22
on ilmselt känguruu sugulane.
borlek22. detsember 2014, 16:38
Lahedad inimesed ja hea muusika.
memm21. detsember 2014, 08:56
Oi, kulla rahvas, miks te ometi olete nii kurjad?! Me kõik oleme miskit usku. Mees mul käib kaasas koertenäitustel ja naerab "nagu usuhullude kokkusaamine". Mina vaatan tema kalastamist... aru ma ei saa: iga ürituse eel on "maru majas" (tõesõna, ma ei saa aru, mis mõte sellel kõigel on...) ja kõik suguvõsa kokkusaamised algavad ja lõpevad tal kalajutuga (miskipärast neid "kalausulisi" aina tekib kah juurde meil:P). Vanem laps on motousku, noorem filateeliausku - mõlemal silmad põlevad peas oma teemal rääkides "kui tore see on". Nii et igaühele jäägu oma usk... aga kas sellega kaasa minna kõrvalseisjal, on ju tema enda otsustada.
mikromootor27. detsember 2014, 15:19
hobi ja usk on täiesti erinevad asjad.
kodanik21. detsember 2014, 03:01
Vahvad poisid, edu neile!
metsjeesus20. detsember 2014, 22:26
kes see ütles, et kristus on jumal, see on ju siia väevõimuga toodud jaburdus, eestlaste jumal on ikka taara! mina olen kahel hädamaandumisel osalenud, aga oma usku pole siiski muutnud!
123422. detsember 2014, 16:40
Kuidas kutsutakse maausuliste pihitooli? Taara vastuvõtt.
Maria20. detsember 2014, 20:03
Väga tublid poisid ja tublist perest. Selliseid oleks Eestimaale rohkem vaja! Hoidke neid! Ise olen kahjuks Eestist lahkunud ja imestades loen, kui öelad on eesti inimeste kommentarid, ma ei suuda lihtsalt imestada!!!
20. detsember 2014, 18:21
"eestlane jõuab Jumala juurde ...." - all mõeldakse tavaliselt, et jõuab mõnda koloniaalideoloogiast läbiimbunud usuärifirma filiaali. Śellised asutus
...järg20. detsember 2014, 18:26
Sellised asutused mõjuvad aga eestlase elementaarsele ellujäämisinstinktile ergutavalt - ja võimalik lambukene komberdab minema - ametnikel jälle tühjad pihud.
Vennad kristlased!20. detsember 2014, 14:24
Nii kaua, kuni pilli mängite, ei tunne ma teis ohtu. Aga vaagides, et olete mitu põlve kristlased, tuleb tahes tahtmata meelde, kuidas see usk Eestisse jõudis. Sellegi poolest ei näe ma teis nii kriitilist ohtu, et ise ka kristlaseks hakata. Meeldib olla kristlasest rahumeelsem. Sõimake mind kasvõi paganaks.
cv20. detsember 2014, 12:56
Täiesti irratsionaalne jutt, milles pole mingisugust loogilist seost teemaga, mis on käsitluse all. Sellises stiilis mõtlemine,et olen kristlane, kuna minu isa on kristlane ja me oleme hoitud, meil pole muresi. Mõtlemine on jube sarnane moslemi religioonile, mis on tavaline hõimu usund, primitiivsem lähenemine usule, usun, kuna teised ka usuvad. Kõik kolm kirikuõpetaja poega ja muu seltskond on sotsioloogliselt primitiivselt ja algelisem "tõelise kristluse" vorm.
maria20. detsember 2014, 20:00
Hämmastav mulje jäi sulle, äkki peaksid nende endiga rääkima?
Jumal kirjutatakse suure tähega20. detsember 2014, 11:58
Ajakirjanik, kes kirjutab Jumal väikese tähega, on täiesti harimatu inimene ja tal pole kõige väiksematki jumalakartust. Või on need "õhtulehe" kui kollase ajalehe direktiivid kirjutada pühadest asjadest sinna mingi rüvetamise sisse panna. Igapäevaselt peab olema õhtulehes teatud arv moraali lagundavaid ja kõlbuseta artikleid. Et inimesed harjuksid moraalitusega ja sellega, mis õigeid ja eelkõige pereväärtusi lõhuvad. Vaikne ühiskonna kõlblusetuks muutmine, sest kui kõlblus ja moraal on ära võetud, siis on ühiskond täielikult manipuleeritav talle võõraste ja vaenulike jõudude poolt. Kõik, mis on püha, tallatakse jalge alla ja sellise kõlvatuse mõtte- j häälekandjha ongi "õhtuleht"
mees20. detsember 2014, 19:58
Tead, mine minema ja ära tagasi enam tule. Me ei vaja inimesi nagu sina
Mis siis bändi nimi on?20. detsember 2014, 10:31
on kolm kirikuõpetaja poega, kes lõid eelmisel aastal samanimelise bändi.
Kas bändi nimi on Kolm kirikuõpetaja poega?
lugemisoskus on Sul "0"20. detsember 2014, 15:25
Loo pealkirjaski on ju öeldud bändi nimi- Vennad Reinarud.
p20. detsember 2014, 21:27
Bandi nimi on Reinaru vennad
Väga õpetlik lugu20. detsember 2014, 10:17
kui mängid kitarri ja laulad Jumalast, siis saad samasuguse õlise naeratuse.
`Maria20. detsember 2014, 20:02
Mis sa öelutsed! Need mehed kandes ja edastades sönumit lootusest on Eesti ühiskonnas hädavajalikud!
,,,!21. detsember 2014, 09:35
Naiivitarid on nii nunnud :)
Viska nööri, viska nööri20. detsember 2014, 10:13
vend uupub patulainetes ja viina sees
rõõmuga rõõmuga, ihkan ma, ihkan ma
paradiis sinu sees elada ja surra ka