Foto: YAHOO/XPOSUREPHOTOS.COM
Inimesed
19. detsember 2014, 07:00

VIDEO: Stephen Collins tunnistab laste pilastamist (5)

Telesarjas "Seitsmes taevas" kirikuõpetajast pereisa kehastanud Stephen Collins tunnistas ajakirjale People, et on alaealiste tüdrukutega kõlvatult käitunud. 

67aastane näitleja on avalikkuse eest kõrvale hoidnud sestsaadik, kui kõmuveeb TMZ.com avaldas oktoobris salvestise Collinsi ja tema toonase abikaasa Faye abieluteraapiaseansilt, kus mees lastepilastuse omaks võttis.

Nüüd väidab telekuulsus, et tal oli 20 aasta peale kolm ohvrit: 20, 32 ja 40 aastat tagasi. Collins kinnitab, et 20 viimast aastat pole tal olnud tungi sel moel tegutseda. "Tegin 40 aastat tagasi midagi väga valet, mida kahetsen sügavalt. Olen selle lunastamisega sestsaadik vaeva näinud."

Ühelt ohvrilt palus ta enda sõnul 15 aastat tagasi vabadust. "Ta oli erakordselt heasoovlik. Ent kui sain ravi käigus teada, et selliste küsimuste otsekohene käsitlemine võib nende [naiste] jaoks asja veelgi hullemaks teha ja vanad haavad lahti kiskuda, pole ma ülejäänud kahe naisega ühendust võtnud. Üks neist on praegu 50. ja teine 30. eluaastates."