OTSE HAIGLAST: Päev pärast haiglast vabanemist «X Factori» kohtunikepingis istunud Mel B tundus fännidele täiesti katkutud moega, kuid saatetiimi liikmed ei kinnita peksmist.Foto: AOP
Inimesed
17. detsember 2014, 07:00

Mel B – mehe peksukott? (6)

Käivad jutud, et endine Spice Girl ja praegune "X Factori" kohtunik Mel B ehk Melanie Brown on juba mõnda aega abikaasalt peksa saanud. "Nende abielu triivib lõpu poole," kinnitab üks Meli lähedastest. "Me oleme tema pärast mures ja tahame, et ta Stephenist võimalikult kaugele pääseks," tunnistab Meli tädi. Paar ei elavatki praegu koos.

Nii "X Factori" publik kui ka Meli sõbrad on mures, sest viimases saates märkasid kõik äsja salapärase kõhuvalu pärast haiglas viibinud lauljatari kehal kahtlasi märke, mis võivad olla jäljed peksmisest, vahendab Mirror.

Eile pidanuks Suurbritannias viibiv Mel lendama tagasi paari ühisesse kodusse Los Angeleses, aga tühistas reisi, viidates kehvale tervisele.

Kuigi Mel oli kolm päeva segastel põhjustel arstide hoole all, eitab 39aastase lauljatari abikaasa Stephen Belafonte, et see oli kuidagi füüsilise vägivallaga seotud: "Mel oli tõesti väga haige ja tänu arstide tublile tegutsemisele on ta paranemas."

Sotsiaalvõrgustikus andis Stephen teada: "Ma ei vasta tavaliselt Twitteri postitustele, aga seekord ma teen seda. Mind süüdistatakse oma naise peksmises ja see on päris räige. Need kuulujutud ei vasta tõele!"

Kuid Meli sõbrad ei toeta Stepheni juttu. "Mel on väga haavatav ja väga kehvas seisus. Pole eriti tõenäoline, et neil oma suhe päästa õnnestub, aga nad pole just etteaimatav paar, nii et kes teab, missugune lõpplahendus olema saab," räägib üks lauljatari lähedastest.

Paari ebakõlad tulid avalikuks pärast seda, kui 2007. aastal Las Vegases neljakuise romansi järel Stepheniga abiellunud Mel eelmisel nädalal abielusõrmuseta avalikkuse ette ilmus ja paar päeva hiljem seletamatute kõhuvalude pärast haiglaravi vajas. Sõprade sõnul läksid nad enne Meli haiglassekukkumist koledal kombel tülli. Milles selle põhjus täpselt seisnes, pole teada, küll aga leiavad kõik Mirroriga suhelnud Meli sõbrad ja pereliikmed, et ta peaks mehe maha jätma.

"Ma tõesti loodan, et ta lõpetab selle suhte. Me oleme tema pärast mures ja tahame, et ta Stephenist võimalikult kaugele pääseks. Praegu on Mel täielikult mehe kontrolli all ja me ei saa teda kuidagi aidata," ütleb isegi Meli tädi Diane Cook.

"Ta pole just kuigi meeldiv mees," lisab Meli onu Eric Dixon.

Samas on Melil raske meest maha jätta ja pere juurde pakku joosta, sest kui ta 2008. aastal Stepheniga abieluvannet uuendas, ei kiitnud ta pere seda heaks. Seepeale otsustas lauljatar pereliikmetega kõik suhted katkestada.

2012. aastal keeras Meli õde Danielle asjale veel ühe vindi peale, öeldes, et tema poolest olgu ta koos, kellega ise tahab, tema küll ei hakka tal soovitama ühtki jobu maha jätta.

"Isegi siis, kui ma leian, et tegu on kontrollifriigi ja üldse mitte toreda õemehega," lausus Danielle.

"Mel ei saa oma perega üldse läbi, aga seda omal algatusel. Ühelegi tema pereliikmele pole ta mees lihtsalt algusest peale meeldinud," tunnistab üks asjassepühendatu.

Paari suhteprobleemide ilmsikstulek on üsna ootamatu. Vaid nädal tagasi rääkis Mel intervjuus Hello!’le, et ootab perekeskseid jõule ja tahab lähiaastail neljandat last.

"Oleme sellest rääkinud ja nüüd on aeg tegudeks, sest saan järgmisel aastal 40," ütles Mel, kellel on kolme mehega kolm tütart.

Saatetiim peksmist ei usu

Anonüümseks jääda soovinud allikas "X Factori" saatetiimist kinnitab, et tema ei usu, et Mel on oma mehe käest peksa saanud:

"Sinikad, mis inimestes muret tekitasid, on tõenäoliselt märgid talle haiglas pandud tilgutitest ja tehtud vereanalüüsidest. Need pole jäljed peksmisest."

Saate kaaskohtunik Simon Cowell ei oska peksmist kommenteerida, kuid kinnitab, et uuris Melilt korduvalt ja põhjalikult, kas ta on kindel, et tahab pühapäeval saate finaalis kohtunike ridades kaasa lüüa. Mel oli oma otsuses veendunud.

"Ta tundus enesekindel ja rahulik, oli oma otsuses saates osaleda täiesti kindel," ütleb Cowell.