Jennifer AnistonFoto: AFP / Scanpix
Inimesed
16. detsember 2014, 09:43

Jennifer Aniston: see, et su vagiinast last välja ei tule, ei tähenda, et sa poleks emalik! (16)

Näitlejanna Jennifer Aniston (45) tunnistas ajakirjale Allure antud intervjuus, et talle teevad väga haiget süüdistused, mille kohaselt on ta oma karjääri nimel emaks saamise ohverdanud.

Aniston leiab, et naised, kes pole valinud lapsi saada, ei ole kuidagimoodi elus läbi kukkunud.

"Mulle ei meeldi, kui inimesed mulle survet avaldavad ja ütlevad, et olen naisena läbi kukkunud, sest ma pole paljunenud," nentis Aniston. "Ma ei leia, et see oleks õiglane. Su vagiinast ei pruugi küll last välja tulla, aga see ei tähenda, et sa ei oleks emalik – koerad, sõbrad, sõprade lapsed!"

Pärast oma abikaasast Brad Pittist lahutamist 2005. aastal, on Aniston pidanud pidavalt tagasi lükkama kõmumeedia spekulatsioone nagu oleks ta kihlatud, abielus või beebiootel. Muide, tema eksabikaasal on Angelina Jolie'ga lausa kuus last!

"Pidevalt öeldakse minu kohta, et ma olen karjäärihull ja keskendun endale; et ma ei taha olla ema ja olen seepärast isekas," rääkis Aniston pettunult.

"Mul on palju sõpru, kes on otsustanud mitte lapsi saada ja kes ei saa lapsi või kellel on raske lapsi saada. On mitmeid põhjuseid, miks inimesed lapsi ei saa ja kellelgi pole õigust midagi oletada," märkis naine ja lisas, et etteheidete tegemine on ebaviisakas, solvav ja ignorantne.

Aniston tunnistas, et ta on kuulujuttudega küll harjunud, aga need teevad talle siiski haiget. 

Näitlejanna ei maininud intervjuus, kas ta tahab lapsi, aga rääkis särades oma kihlatust Justin Therouxist.  "Me oleme suhtes võrdsed. Ta on pesapunuja. Ta on nii metsikult lojaalne, kaitsev. See, kuidas ta hoolitseb meie koerte eest, kuidas ta mind hoiab ja oma sõprade eest hoolitseb..." rääkis Aniston.