JÄTTIS MAHA: Mirrori artikkel modellist, kelle kinnikukkunud armsam teda kaasvangiga pettis. Foto: Mirror.co.uk
Inimesed
13. detsember 2014, 07:00

Kinnikukkunud gangster pettis oma modellist naist kongikaaslasega (13)

Kui modell Madalina Secuianu gangsterist kallim kümneks aastaks trellide taha läks, oli naine mehele truu. Selgus aga, et sama ei saa öelda tema kaasa kohta.

Piltilus Rumeenia modell Madalina oli valmis pokri pistetud kallima ära ootama – tema armastus oli lihtsalt nii suur. Kuid pärast kaht trellide taga veedetud aastat jäi pätielu elanud Rustem Chirila naisele vahele: nimelt pettis ta Madalinat oma kongikaaslasega, vahendab Mirror.

Ootamatu ülestunnistus

"Ma lubasin, et ootan ta ära. Pidasin oma sõna, kuigi sõbrad ütlesid, et lollisti teen. Lõpuks teadsid meie tuttavad, et ta petab mind vanglas teise meesvangiga," kurdab 25aastane modell.

Naise sõnul oli ta kindel, et 36aastane Rustem ei ole gei ja seepärast pidas ta kõlakaid vangidevahelisest homosuhtest lihtsalt alatuks laimuks.

Lõpuks puges kahtlus siiski ka Madalina hinge ja kui ta Rustemilt sirgjooneliselt aru päris, ei üritanudki too varjata, et on juba pikka aega meeskongikaaslasega armurõõme jaganud.

"Hakkasin teda kahtlustama, sest me kaugenesime teineteisest märgatavalt ja tülitsesime tihti. Kui temalt aru pärida otsustasin, tunnistas ta kõik üles. Olin rabatud! Tema õigustus kõigele oli, et mida ta siis minu arvates viis aastat trellide taga istudes peale peaks hakkama!" meenutab naine.

Väga haavunud

Rustem ja tema kaaslased kukkusid kinni pärast seda, kui nad politseinikeks riietatuna tungisid kallale Türgi ärimehele ja röövisid temalt 23 kilogrammi kulda ja vääriskive. Aasta pärast kuritegu saadi mehed kätte ning Rustem mõisteti 2012. aastal kümneks aastaks vangi. Hea käitumise eest võib ta siiski juba viis aastat varem vabaneda.

Aga Madalina teda enam mõistagi ei oota:

"Ma ei suuda uskuda, et samal ajal, kui mina väljas teda ootan ja minust huvitatud mehi eemale tõrjun, põhjendades, et olen oma mehele truu, ei suuda tema oma sõna pidada ja on valmis mind isegi teise mehega petma!"

Suhte lõpetas paar juba oktoobris, kuid siiani on naisel nii häbi olnud, et mitte keegi ei tea lahkumineku täpset põhjust. Nüüd otsustas petetud Madalina lõpuks suu puhtaks rääkida.

"Ma olen lihtsalt nii väga pettunud kõiges, mis juhtus. Sest mina olin talle truu!" ei suuda praegu ilusalongi 29aastase omaniku Mugurel Dragneaga kohtamas käiv modell alatut petmist endiselt uskuda.