Moeblogijate kirbuturg kohvikus Sinilind. Foto: Piia Õunpuu
Väike moeajakiri
11. detsember 2014, 16:57

Moeblogijad tühjendasid Sinilinnus riidekappe (3)

Möödunud pühapäevahommik oli kohvikus Sinilind tavapärasest erilisem. Kella 12ks oli kohvikupool alles ootamas brunchitajaid, kui kinosaalis käis juba elav melu. Oma müügileti olid püsti seadnud 15 tuntud moeblogijat.

Pühapäevale eelnes loomulikult põhjalik riidekapiinventuur. Mina otsustasin enda riiete puhul halastamatult, et kui ei ole neid viimase poole aasta jooksul kandnud, siis võtan kirbuturule kaasa, sest tõenäoliselt ei ole mul neid plaanis ka järgneva poole aasta jooksul kanda. Seal hulgas oli nii vanu lemmikuid kui ka läbimõtlemata impulssoste. 

Raske südamega võtsin kaasa ka näiteks enda üheksanda klassi lõpukleidi ja -kingad. 

Kuna osalevad moeblogijad on kõik tõeliselt erinevate riietumisstiilidega, leidis kirbuturult ka tõeliselt erinevaid riideid igale maitsele. Stella K. Wadowski müüs naiteks Manolo Blahniku kingi, mille on kuulsaks kandnud Carrie Bradshaw. Meestemoe blogi Autent poisid Erik Eenpuu ja Parol Jalakas olid kohale tulnud hoopis suure stangetäie pintsakutega. 

Lisaks blogijatele riidekappides sorimisele sai tutvuda ka kodumaise mineraalkosmeetikaga. Ontic Minerals jumestustoolis istuja sai endale lasta teha meigi, millega näiteks õhtul kontserdile minna. 

Vaata galeriid ja piilu, mida moeblogijate riidekappidest leida võis!