Foto: facebook.com/sandyriveradj
Saund
12. detsember 2014, 13:13

VAATA: Sandy Rivera uus muuvi filmiti klubis Privé

Plaadifirma Ultra Music avaldas ööklubis Privé salvestatud Sandy Rivera muusikavideo. Singli "Bang" klippi näidatakse nii Lõuna-Ameerika MTVs kui ka Aasia muusikakanalites. 

"Mul on väga hea meel, et sel reedel taas Tallinnas saan esineda, sest see linn on mulle juba südamelähedane olnud üle viie aasta. Club Privé on minuarust üks parima auraga koht planeedil Maa!" kiidab Sandy Rivera. "Ma saan siin mängida lugusid mis mujal võibolla ei töötaks nii hästi ja inimesed võtavad mind alati väga hästi vastu," lisab ta.

USAst pärit Sandy Rivera on üks liikumapanevatest jõududest duo Kings of Tomorrow taga ja omandanud kindla koha house-muusika ühe uuenduslikuma tegijana. Juba üle viieteistkümne aastat kestnud ning klubimuusikale orienteeritud karjääri jooksul on Sandyst saanud viljakas produtsent, erakordne remiksija ja nõutud DJ. Tõenäoliselt tema kõige kuulsam lugu "Finally" on lisaks paljude lemmikule litsentseeritud tänaseks üle kahesajale kogumikule ehk ilmunud juba mitmesaja erineva plaadi peal.

Täna õhtul toimub Privés üritus "Cirque Le Privé", millest võtab osa üle 30ne esineja. Lisaks Sandy Riverale valib muusikat DJ Merimell ning laval ja teistel klubi pindadel on üle 20ne friik-artisti.