Studio DJd Anton Must, MHKL ja MVP.Foto: Andrei Ozdoba
Saund
10. detsember 2014, 12:18

PIDU PEO OTSA: klubi Studio tähistab kolmandat sünnipäeva

Tallinna vanalinna ööklubi Studio kolmanda sünnipäeva puhul esineb kahel päeval kokku 20 artisti nii meilt kui mujalt. Teiste seas teeb möllu ka Ibiza klubi Space pikaaegsem resident DJ Jonathan Ulysses. 

12. detsembri sünnipäevapeol on esindatud Studio peosarjad Tallinn Express, Tech & Body, Flavours, Utopia, Connections ja All In. Plaadimängijate taha astuvad Meri, Dave Storm, Ecstatic, Mark Slavin, BlackBullets, Raigo Smith, Huasca, Ruff, Muudu, MVP, Critikal, Paul Oja, Quest, Jaan Jaago ja Dr Philgood.

13. detsembri Pukka Up sarjas mängivad muusikat Mark Robinson, Jonathan Ulysses, Bombossa Brothers, Defkut ja Yas Lo.

Jonathan Ulysses, laupäevase peo väliskülaline, on Ibiza tuntud klubi Space üks vanimaid residente, kes tähistab sel aastal oma kaheksateistkümnendat hooaega DJna Ibizal. Ta on ka Brasiilia M.O.B Music Festivali üks residente. Lisaks asjaolule, et Jonathan mängib plaate kõrvuti maailma tippudega, on tema muusika alates 1996. aastast ilmunud tuntud plaadifrmade alt nagu 303 Lovers, Toolroom, House-session, Azuli, Big In Ibiza, Dowalve, Oxyd, UMM, jpt.

Studio helikvaliteedi eest hoolitseb Funktion One, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud helisüsteem.

Uksed avatakse mõlemal päeval südaööl