RAUATA: Superstaarisaate uuel hooajal näeb kohtunikuna küll nii Rein Rannapit kui Maarja-Liis Ilusat, aga mitte Mihkel Rauda. Foto: TIINA KÕRTSINI
Inimesed
10. detsember 2014, 07:00

Tanel Padar ja Chalice vahetavad staarisaates Mihkel Raua välja (11)

Talendisaate "Eesti otsib superstaari" kuuendal hooajal istuvad juba kogenud kohtunike Rein Rannapi ja Maarja-Liis Ilusa kõrval žüriilaua taha Tanel Padar ja Jarek Kasar ehk Chalice.

Viiel saatehooajal oma karmi otsekohesusega noorte lauljaks pürgijate esitusi kommenteerinud Mihkel Raud paneb kohtunikuameti maha, sest kandideerib märtsis riigikokku. "Järgmisel aastal stardib "Eesti otsib superstaari" uus hooaeg. Sedapuhku ilma minuta, sest uute väljakutsete tõttu ei jää mul sedavõrd mahukate teleprojektide jaoks paraku aega," selgitas praegu Tais puhkusereisil viibiv Raud eile Facebookis. "Viis hooaega superstaarisaadet oli tore aeg, palju tänu kõigile ja jõudu uuele kohtunikule!"

Peale superstaarisaate loobub Raud kevadel ka jutusaate "Kolmeraudne" juhtimisest, kuid jätkab kaptenina saates "Me armastame Eestit", mille episoodid salvestatakse ette juba jaanuaris ja veebruaris.

Rein Rannap naaseb kohtunikutoolile pärast hooajalist pausi – viiendal hooajal asendas teda Mart Sander –, Maarja on žüriisse kuulunud alates kolmandast hooajast, kui ta vahetas välja Heidy Purga.

Ettelaulmised võistlustulle pääsejate väljasõelumiseks on 10. jaanuaril Tallinnas ja 17. jaanuaril Tartus.