Kim Kardashian ja Kanye West.Foto: AOP
Inimesed
6. detsember 2014, 08:00

Kim Kardashian on valmis lahutama (2)

Iga päevaga saab selgemaks, et Kim Kardashiani (34) ja Kanye Westi (37) abielu on pettus ning tähelepanujanus paar kavandab kulisside taga juba lahutust, vahendab RadarOnline.

Paarile lähedalseisev allikas rääkis ajakirjale InTouch, et nende suhted on väga kehvad ja seda eeskätt Kanye’ äärmiselt kontrolliva loomuse tõttu. Kimi jaoks oli viimaseks karikas siiski see, kui tujukas räppar ta tänupühal üksi jättis ja sõpradega Pariisi puhkama lendas. Tänupühal säutsus Kim Twitteris, et tal on hea meel veeta püha oma kõige tähtsamatega, rõhutades eriti fakti, et Kanye tema kalleimate hulka ei kuulu.

"Kim oli maruvihane, et Kanye tema ja nende tütre Northi nii tähtsal päeval üksi jättis. Tal oli häbi oma perega kohtuda ja öelda, et tema mees ei võtnud vaevaks kohale ilmuda. Tal sai kõrini. Nüüd seab ta oma advokaatidega lahutuspabereid valmis," räägib allikas. Enim kartvat Kim lahutust seepärast, et Kanye võib endale nõuda nende tütre Northi hooldusõigust.

"Ta on veendunud, et Kanye viiks Northi Prantsusmaale elama ja ta kaotaks sideme oma tütrega. Northi eest võitleb Kim kõigega, mis tal on," räägib allikas.