VICTORIA’S SECRETI KROONIJUVEELID: USA ettevõte usaldas oma tänavuse pesušõu trump­ässad veteranmodellide Adriana Lima (keskel) ja Alessandra Ambrosio kätte. Neid piidleb häbelikult laulja Ed Sheeran.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
5. detsember 2014, 07:00

Pesuinglid välgutasid kahe miljoni dollari rinnahoidjaid

Brasiilia supermodellid Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima marssisid Victoria’s Secreti tänavusel pesuetendusel lavale rinnahoidjatega, millest kumbki maksab kaks miljonit dollarit ehk 1,62 miljonit eurot. 

Tippjuveliir Mouawadi disainitud hunnitutes rinnahoidjates on New York Posti teatel üle 16 000 kalliskivi ning nende meisterdamiseks kulus üle 1380 tunni.

Esimest korda oli Victoria’s Secreti iga-aastast trumpässa – fantaasiarinnahoidjat – lausa topelt. Nende kandmise au langes sedapuhku Londonis peetud etendusel pesufirma veteranmodellidele: Adriana on inglitiibu kandnud juba 14, Alessandra kümme aastat. 33aastane Adriana välgutas sinise-hõbedakirjut, sama vana Alessandra punast rinnahoidjat. Rinnahoidjaid kaunistasid 18karaadine kuld ning helde käega külvatud briljandid, rubiinid ning mitut eri tooni sinised safiirid.

Õnneseen, kes samal ajal laval esines ja sekspomme kõige lähemalt nägi, oli uuel aastal Eestissegi saabuv Ed Sheeran. Paistis, et kaunitarid lõid punapäise laulja verest välja: noormees saatis Alessandra ja Adriana poole üsnagi häbelikke pilke.

Mullune Victoria’s Secreti fantaasiarinnahoidja maksis 10 miljonit dollarit ehk üle kaheksa miljoni euro.