AHVATLEV AHTER: Unistus vormikatest reitest ja tuharatest maksis Andressa Urachile tervise. Foto: AOP
Inimesed
4. detsember 2014, 07:00

Ilulõikuste hind: pepumiss lamab hingamisaparaadi küljes (71)

Paar aastat tagasi Brasiilia Miss Pepu valimisel teiseks jäänud Andressa Urach sattus ilulõikuste tüsistuste tõttu haiglasse ja on raskes seisus. Reite ja tagumiku suurendamiseks süstitud geel põhjustas lihaskoe mädanemist.

Kaks nädalat tagasi läks 27aastane Andressa Porto Alegre haiglasse eemaldama reitesse süstitud täiteainet. See oli talle juba mitu kuud piinu valmistanud. Kaunitar kurtis väljaandele Ego, et ei suutnud valude tõttu enam treenida ning otsustas vabaneda ollusest, mille abil ta oli vormikamad jalad ja priskema tagumiku saanud.

Daily Maili teatel oli Andressale süstitud reitesse kaht sorti täiteaineid – hüdrogeeli ja PMMAd. Ollust olevat olnud kaks korda rohkem, kui spetsialistid soovitavad. Tänavu suvel selgus, et geel kahjustab jalalihaseid. "Keha ei võtnud hüdrogeeli omaks ning see hakkas mulle liiga tegema," rääkis kaunitar Brasiilia veebiküljele. "Nüüd olen teada saanud, et PMMA kleepub mu lihaste külge ja põhjustab koe mädanemist. Sellepärast ongi mul nii hullud valud. Võtan kannatuste leevendamiseks iga nelja tunni tagant morfiini ja antibiootikume."

Kuid pärast juulikuist operatsiooni ei tundnud Andressa end kuigi palju paremini. Sel laupäeval viidi ta Porto Alegre haiglasse vasaku jala raskekujulise infektsiooniga. Geeli üritati kahel katsel vähemaks nõrutada, kuid tulutult. Pepumissi tabas septiline šokk. Tema seisund on nii kehv, et ta on narkoosis ja hingab aparaadi abil. Andressa ema anub, et poolehoidjad tema tütre eest palvetaksid.

Daily Maili teatel on Andressa lasknud endale viimase viie aasta jooksul vähemalt üheksa ilulõikust teha: lõigata nina ja lõuga, suurendada rindu, eemaldada rasva ja kahandada koguni häbememokki. Ühtlasi on pepumiss tuntud naisena, kes mullu väitis end olevat Cristiano Ronaldo armukene. Vutiäss eitas Briti kõmulehes The Sun ilmunud väidet kategooriliselt. Tema sõnul oli Andressa jutt täielik väljamõeldis – "nagu teisedki Suni lood".