Christian Bale.Foto: AOP
Inimesed
3. detsember 2014, 07:00

Bale ei talu, kuidas Clooney fotograafide pärast halab

Christian Bale on jälle oma kaasstaarid käsile võtnud ja seekord on sihikul Hollywoodi täht George Clooney – sest Clooney vingub, et teda jälitavad alatasa kõmupiltnikud, vahendab RadarOnline. Bale’i näib see küsimus tõsiselt tüütavat, sest tema sõnul on Clooney kaeblemine lihtsalt igav.

"See ei muuda mitte midagi, et ta sellest jahvatab. Tahaksin talle öelda, et jäägu lihtsalt vait. Saa sellest üle, George, ela oma elu ja ära vingu nende pildistamiste pärast. Mina näiteks ei vingu," ütleb Bale.

Samas on ta suutnud enda ja oma naise Sibi Blazici eraelu ka äärmiselt privaatsena hoida, seega polekski tal kurtmiseks eriti alust. Sellest hoolimata meeldib Bale’ile kaasstaare nende nõrkade selgroogude pärast nokkida.

"Olin naisega Itaalias. Mina tegin tööd, tema läks linna peale. Ja iga kord seisis hotelli juures üks mees, kes ütles talle kõige veidramaid asju, mille peale tulla annab. Ma tean, mida ta tahab, tal on oma strateegia. Tal on vaja skandaali. Head fotot. Vihast Christian Bale’i.

Mõtlesin asja enda jaoks läbi. Kas ma annan talle, mida ta tahab? Sest kui ma ei anna, siis mõtlen ehk pärast, et ma ei kaitsenud oma naist. Aga ma valisin vaoshoituse," ütleb Bale.