Christian PoinchevalFoto: Kuvatõmmis/pilulepet.com
Müstika
2. detsember 2014, 14:12

ŠOKOLAADINE KÕHUTUUL: 65aastane prantslane leiutas tableti, mis paneb peeretuse hõrgult lõhnama (10)

Prantslased on andnud meile muuhulgas majoneesi, kabaree ja kuumaõhupalli ning nüüd ka hästi lõhnava kõhutuule!

65aastane Prantsusmaa leiutaja Christian Poincheval müüb oma koduleheküljel tablette, mis panevad väidetavalt kõhutuule lõhnama šokolaaditahvli, roosiõie või kannikese järgi, vahendab Huffington Post.

Poincheval, kes näeb välja kui jõluvana hipist väikevend, tuli hästi lõhnava peeretuse ideele 2006. aastal, mil tema ja ta sõbrad pärast maitsvat õhtusööki restoranis kõhugaasirünnaku tekitasid.

"Meie peer oli pärast rikkalikku einet nii halva haisuga, et me peaaegu lämbusime," rääkis Poincheval ja lisas, et peale nende endi krimpsutasid nina ka teised restoranikülastajad, kelle sõõrmetesse nende sõpruskonna peeruhais jõudis. "Midagi tuli ette võtta!"

Nii uuriski leidur kaheksa aasta vältel, kuidas kõhutuul hästi lõhnama panna. Hiluti sai ta asjas selgust ning valmistas tableti, mis haisupommi aromaatseks naudinguks muudab.

Poinchevali koduleheküljel müügis olevate tablettide eest tuleb välja käia kümme eurot. Selle raha eest saab lunastada 60 kapslit, mis leiutaja sõnul "lubavad kasutajal end stiilselt uude aastasse peeretada"!