TÕSINE KRIIS? Käest kinni kõmupiltnikele poseeriv paar ei jäta muljet tõsisest abielukriisist, millest Tori ja Dean oma sarjas ometi kogu aeg räägivad. Foto: AOP
Inimesed
2. detsember 2014, 07:00

Dean pettis Torit jälle?! (21)

Just siis, kui näib, et Tori Spellingu ja Dean McDermotti abielu hakkab joonele saama, sahistatakse uuest löögist: väidetavalt on Dean taas truudusetu olnud!

Tõsielusarjamaailma kroonimata esipaar, näitlejad Dean McDermott ja Tori Spelling, on juba ligi aasta töötanud selle nimel, et Deani üleaisalöömisest hoolimata oma pereelu taas toimima saada, kuid näib, et Dean pole siiski kunagi südamega asja juures olnud: RadarOnline’i andmetel tõi mees seekord võõra naise suisa paari ühisesse kodusse.

Asjale heidab rohkem valgust selle nädala osa paari viimatisest sarjast "True Tori", kus Tori kurdab oma terapeudile, et tal seisab ees ainult naistele mõeldud puhkusreis, kuid ta ei usalda meest üksi koju jääma. "Mu sõbrad viivad mu väikesele puhkusele, aga mul ei ole üldse sellist tunnet, et tahaksin minna. Issand, isegi sellest rääkimine muudab mu ärevaks!" pihib naine. Ta läheb sellest hoolimata ja mõistagi selgub siis, kui ta reisilt Deanile helistab, et mees püsib küll kodus, kuid tal on seal teine naine!

"Ma ei tea, kas see on seesama naisterahvas, kellest meie probleemid alguse said. Kas on võimalik, et ma lähen üheks ööks kodunt ära ja ta toob kõigest läbielatust hoolimata kohe võõra naise meile?" muretseb Tori kaamerate ees ja kurdab siis oma sõbrannadele, et ta ei tea, mida teha.

Tõde selgub mõistagi alles tõsielusarja värskeima osa eetrissejõudmisel, kuid üks on kindel: see paar ei kohku tagasi millegi ees, et pildil püsida ja reitinguid tõsta.