Foto: MATI HIIS
Eesti uudised
28. november 2014, 20:02

JÄLLE!!! Elroni rongide sõidugraafik on jälle sassis (28)

Elroni rongide reedesed hilinemised hakkavad muutuma traditsiooniks, sarnaselt üle-eelmisele reedele hilinevad rongid ka täna õhtul.

Elron teatas oma kodulehel, et reis 43 Tallinn-Viljandi hilineb 30 minutit liiklushäire tõttu ning rong seisis Lelle peatuses. Reis 46 Viljandi-Tallinn hilines 34 minutit ja rong seisis Türi peatuses.

Reisi 216 Tallinn-Tartu väljumisaeg hilineb seetõttu ja umbkaudne väljumisaeg Tallinnast on 20:15.

14. novembril läks aga kella 17 paiku katki rong 213 Tartu-Tallinn ja seetõttu pidid reisijad Kiltsi peatuses pikalt pimedas rongis ootama. Ära lagunenud rongi taga ootas Vägeva peatuses rong 212 Tallinn-Tartu.

Nende kahe rongi hilinemine tekitas aga totaalse kaose Elroni ülejäänud sõidugraafikus. Kell 17:20 väljuma pidanud Tallinn-Viljandi rong hakkas liikuma 50 minutit hiljem, kell 18:10. Viljandi rongi hilinemise põhjustas Tartu rongide hilinemine. Kuid sellega polnud rongifirma hädad veel lõppenud.

Kui Tallinnast Viljandi/Pärnu suunas teele asunud rong tund aega plaanitust hiljem Lelle jaama jõudis, oli Lelle-Pärnu rong juba välja sõitnud. Seega ei saanud Tallinnast Pärnusse sõitjad Lelles ümber istuda ning 50 inimest jäi Lelles perroonile. Elron tellis probleemi lahendamiseks asendusbussi, kuid selle juht hukkus Raplas liiklusõnnetuses.