Teele Viira unistuste jalgpallivõistkond.
Jalgpall
29. november 2014, 11:00

Teele Viira unistuste vutitiimi mahuvad Beckham, Ronaldo ja vend Sander! (4)

Õhtuleht avaldab ajakirja Jalka detsembrikuu numbri loo.

Karismaatilist lauljat Teele Viirat on juba nooruspõlvest saati saatnud vutipisik. Nüüd saab temast esimene naine, kes Jalkale on sümboolse koosseisu valmistanud. Üheteistkümne seast ei puudu endised ja praegused staarid ega vennaraas.

"Oleksin ennast ka koosseisu pannud, aga siis oleks ründeliin nõrgaks jäänud," muigab saarlane. "Tahtsin, et tuleks maailmaklassi tiim. Aga mina võin muidugi peatreener olla."

Väravavaht Guillermo Ochoa: Tegi MMil suurepäraseid tõrjeid ning kuidagi kogemata võitis südame ja hakkas meeldima. Pole kindlasti maailma parim väravavaht, aga kuidagi võitis poolehoiu.

Vasakkaitsja Marcelo ja keskkaitsja David Luiz: Lihtsalt sellised head vennad, jäid ka sellel MMil silma. See mind ei huvita, et lasid (Saksamaal – toim.) palju sisse lüüa. Mu poolehoiud pole kunagi olnud statistilised, vaid tekkinud mingisuguse äratundmise tõttu.

Keskkaitsja Thiago Silva: Natuke üleolev liidriomadustega tüüp, pole tagasihoidlik. Mingis mängus teenis üliülbelt kollase, et saaks vastaste rünnakut takistada. Täitsa möödaminnes tegi seda. Siis sain aru, et on peaga mängija.

Paremkaitsja Sander Viira: Olen lahe pugeja. Panen venna, sest talle meeldiks nende tüüpidega mängida. Tänu temale hakkasin üldse külas palli taga ajama.

Poolkaitsja Zinedine Zidane: Minu jaoks alati selline stabiilne mängija, kuigi ikka mingi skandaal oli ka! Ta nägi alati välja nagu vana mees, kes teab, mida ta teeb.

Poolkaitsja Edgar Davids: Jäi meelde oma välimusega. Teda oli nii lihtne ära tunda nii platsil kui selle kõrval. Keskväljak ja rünne pärinevadki mul põhiliselt vanadest aegadest, kui sai ise rohkem vaadatud ja postrid olid seinte peal. Nendega ongi see, et nad meeldisid kõigile. Poiste ja tüdrukutega vaatasime külas koos mänge. Kõigepealt hakkasid nad meeldima, siis hakkasin neid fännama ja seepärast tundusid nad kõik ülihead. Umbes sama olukord nagu poiste- või tüdrukutebändidega.

Poolkaitsja David Beckham: Natuke mõtlesin, kas panna või mitte. Mõtlesin, et kindlasti arvatakse, et see on esimene valik ja ei saa puududa, eriti kui tüdruk teeb. Aga siis sain aru, et teen talle liiga, kui välja jätan. Kõik tsenderdused ja väravad – tõesti maailmaklassiga mängija. Tema välimusest pole ma kunagi laes olnud. Kõik fännasid ja tegid sama soengu. Ma fännasin ka, aga soengut ei teinud.

Ründaja Ronaldo: Vana Ronaldo! Kuidagi hindan teda kõrgemalt. Austan, kuidas mängib Cristiano Ronaldo, aga tema ümber on palju reklaamimaailma. Vana Ronaldo oli lihtsalt aus. Käis mängudel, mängis ilusti ja mingisuguseid suuri draamasid polnud.

Ründaja Zlatan Ibrahimovic: Lugesin ta elulooraamatu läbi ja vaatasin Youtube'ist kõik videod ära! Mulle meeldib tema ülbus. Raamatust saab ka palju teada, see on hästi lihtsalt, ausalt ja siiralt kirjutatud. Mõjus kuidagi hästi, et ta ongi rebel (mässaja – toim.) ja paha poiss. Tema väravad on ka puhas kuld. Mõni oleks nagu kuskilt kõrgemalt saadetud.

Ründaja Patrick Kluivert: Oli kuidagi hästi väljapeetud stiiliga. Korralik ja hea.