KÕIK MÜÜGIKS: Isikliku peredraama teleekraanile lohistanud Tori (pildil koos praeguse abikaasa Dean McDermottiga) igatseb nüüd hoopis eksmeest, tema praegune kaasa seevastu ei jaksa enam näitemängu kaasa teha. Foto: AOP
Inimesed
28. november 2014, 07:00

Ekskaasat igatsev Tori Spelling muudab abikaasa elu põrguks (5)

Ligi aasta pärast seda, kui Tori Spellingu abikaasa teda pettis, otsib naine kontakti eksabikaasaga, kelle ta praeguse mehe pärast hülgas.

41aastane Tori Spelling jättis Charlie Shaniani aastaid tagasi maha praegu 47aastase Dean McDermotti pärast ega tundnud kaua aega ekskaasa vastu mingisugust huvi. Nüüd, kui Tori alles äsja nõudis reeturist abikaasalt vasektoomiat, et ta temaga jumala pärast rohkem lapsi ei saaks, on naine tagatipuks pöördunud vana armastuse poole lootuses aastate eest õhku jäänud pingeid leevendada, vahendab RadarOnline.

Tori ja Dean hülgasid ekskaasad omal ajal täpselt sama alatult, nagu Dean praegu

Torit pettis: esialgu pidasid nad salasuhet, siis tunnistasid mõlemad asja toonastele abikaasadele üles, lahutasid, abiellusid omavahel ja said neli last.

Nüüd kahetseb Tori kibedasti, et ta käitus näitekirjanikust kaasa Charliega nii alatult. Teab ta ju nüüd täpselt, mis tunne on petetud saada.

"Kui ma Deaniga kohtusin, sain aru, et minu suhtes Charliega oli küll palju armastust, aga ma polnud armunud. Deaniga sain ma mõlemad: armumise ja armastuse. Noh, seda kuni praeguseni," rääkis Tori tõsielusarja "True Tori" värskeimas episoodis endise kallima fotosid lapates.

"Aga nüüd ma kahetsen. Ma lõpetasin selle suhte väga toorelt ja tegin palju haiget. Ma tahaksin asju parandada," tunnistab ta.

Tori ütleb, et hoiab endiselt alles eelmise abielu sõlmimise tseremoonialt pärit pruudikimpu ja teisi armsaid esemeid, mis pärit suhtest Charliega, ega suuda neist kuidagi loobuda.

Veider paariteraapia

Tori ja Dean käivad juba mõnda aega paariteraapias, lootuses probleeme lahendada. Sarja viimases osas paljastas Tori, et pole õnneks rase, nagu ta hiljuti kahtlustas, ja et seda ka kunagi juhtuda ei saaks, peaks Dean tema meelest vasektoomia läbi tegema. Tori nimelt ei suutvat taluda mõtetki sellest, et ta võiks reeturile veel ühe lapse sünnitada.

"Ma mõtlen nii sellepärast, et ta mind pettis. See, mida ma läbi pidin elama, veenis mind täielikult, et ma ei taha temaga rohkem lapsi saada," pihtis Tori.

Tema meelest on see Deani karistamine, kuigi ta ei taha seda nii sõnastada. Dean, kes esialgu üritas lõikusest keelduda, jäi lõpuks nõusse.

"Arst ütles mulle, et see ei mõjuta mu testosteroonitaset," põhjendas Dean maharahunemist.

Tema vastutulekutest hoolimata ei taha Tori aga kuidagi ka paariteraapias nende suhte päästmisele keskenduda: selle asemel lahkab ta terapeudiga eelmise abikaasa julma hülgamist: nimelt tegi ta seda samas kabinetis, sest ei julgenud Charliet ise maha jätta.

"Soovin, et oleksin suutnud selle vestluse nelja silma all ette võtta, selle asemel tegin seda terapeudi juures. Ma ei näinud Charliet pärast seda kohtumist enam kunagi," kurdab Tori.

Deanil on kõrini

Nüüd tahab ta oma tegematajätmise heastada, Charliega kohtuda ja tema ees korralikult vabandada, sest ei saavat enne praeguste abieluprobleemidega tegelda.

Deani asjade säärane käik mõistagi ei rõõmusta.

"Ausalt öeldes mind hirmutab, et sa temaga kohtuda tahad. Sa oled mulle korduvalt rääkinud, kui suurepärane, hooliv ja nunnutav mees ta on, mina ei ole neis asjus tugev," tunnistab Dean naisele, kui too tahtis teada, mida mees Charliega kohtumisest arvaks.

Erinevalt Torist, kes võib abielumuresid kaamerate ees vist lõpmatuseni lahata, tunnistab Dean värskes intervjuus Access Hollywoodile, et ta on sellest tsirkusest väsinud. Petmisskandaali järel alkoholi- ja narkoprobleemide ning seksisõltuvusega võõrutusravile sattunud mees tunnistab, et oli vahepeal enesetapu äärel ega jaksa enam näitemänguga jätkata.

"Ma ei taha, et eraelulised pinged viiksid mu jälle punkti, kus ma näen ainult üht väljapääsu: võtta omaenese elu," ütleb Dean.

"See juhtus üsna peagi pärast seda, kui Torit petsin. Sõitsin ringi, laetud relv autos. Ühel õhtul oli mul kindel plaan juba tehtud, aga selgus, et mu pojal Liamil on täpselt samal ajal koolis tähtis esinemine, millest ma ilma ei tahtnud jääda. Hiljem tuli mu relvalugu juba ilmsiks ja mind saadetigi ravile," meenutab Dean.

Ta tunnistab, et kahetseb Tori petmist kohutavalt.

"Mu meelemürkide tarbimine väljus täielikult kontrolli alt, aga ma ei jaksa selle eest enam ekraanil kogu aeg maksta," põhjendab Dean tõsielusarjast tagasitõmbumist.

Viimased pingutused

"Meil on vaja veel viis osa salvestada ja ma tunnen, et lihtsalt ei suuda enam. Ma ei jaksa üha uuesti ja uuesti haavu lahti rebida, ekraanil oma hinge avada ja kõigiga oma tundeid jagada. Ammugi ei suuda ma seda pärast telerist vaadata. Pean iseenda vaimse tervise pärast loobuma," selgitab Dean.

Selle asemel, et ekraanil lolli mängida, kavatseb ta lõpuks hakata tegema tõsist ja tõelist tööd, et tema ja Tori abielust veel asja saaks.

"Ma armastan teda üle kõige ja see on põhjus, miks me endiselt koos oleme. Mul on meie kooselusse endiselt usku. Kui seda ei oleks, poleks millelgi mõtet. Armastan seda naist hoolimata sellest, mida olen talle teinud. Ma tahan temaga koos vananeda, aga selleks, et see juhtuda saaks, pean ma praegu lõpetama rahvale esinemise ja keskenduma oma perele," ütleb Dean.

Toril on näpud põhjas

Kui alles hiljuti halas Tori oma tõsielusarjas "True Tori", et tema teine elatusallikas, sari "Mystery Girls", võetakse eetrist maha, siis nüüd on selgunud, et see pole sugugi tema ainus mure – nimelt ei too ka "True Tori" piisavalt sisse.

Eelmisel hooajal oli sarjal enam kui miljon vaatajat, paraku pole need numbrid enam üldse nii julgustavad. Olgugi et Tori üritas rasedust teeseldes sarjale rohkem tähelepanu tõmmata, selgus värskest uuringust, et sellel on keskeltläbi 766 000 vaatajat.

Alla tuli vanduda "Family Guy" kordusosadele, tätoveerijate tõsielusarjale "Ink Master" ja täiskasvanutele mõeldud multikale "Squidbillies".