Tele

Vahur Kersna intervjuud ikkagi näeb homses "Pealtnägijas"! (24)

LISA KOMMENTAAR

arvamus26. november 2014, 14:31
Meelega püüti vahepeal tähelepanu...segadusega. Lihtsalt populaarsest saatest ei piisanud,ikka vint üle müügi nimel.Oh seda Kersnat küll.
Kadekops26. november 2014, 00:19
Minge kadedusest lõhki, kohe nii kade on!Teise rahakotis on ikka huvitav tuhnida...
Tõenäoliselt on raamat juba selleks hetkeks läbi müüdud kui saade eetrisse jõuab ;)
ajupestu25. november 2014, 20:15
keda huvitab, oliline on ainult näosaade kõik muu on saast.
25. november 2014, 19:23
Kersna pani Kärmasele kadedusest vastuse, et too niivõrd mittekaastundlikult "tema" saadet nüüd edukalt veab
Ahh- aaa ;D25. november 2014, 18:43
Tuleb , ei tule... ja lõpuks TULEBKI KERSNA ;))
PS! Kas sel nädalal ei avaldanud oma raamatu Triin Tulev, kes samuti käis seal saates rääkimas samal teemal kui TT raamatki, tõsi mõni kuu varem aga ikkagi... võiks ju kah öelda , et oli eel-reklaam, või kuidas ...??
Mulle Kersna meeldib, terav, otsekohene ja irooniline. Edu talle ;))
Jürka25. november 2014, 19:01
Kersna on terav, otsekohene ja irooniline vastaste suhtes.
Enda suhtes ennasthaletsev ja tähelepanu puuduse all kannatav.
Kärmas on kordades etem.
Oeh25. november 2014, 17:27
See Kersna jatab ebameeldiva ja libeda tuubi mulje.EBAMEELDIV TEGELINSIK...
mmm25. november 2014, 16:48
Lugesin tema eksnaise lugu ja seda,kuidas ennast teles reklaamib igal pool ja igal võimalusel oma raamatu müügi nimel.Vahur Kersna tundub tark ja intelligentne,kuid väga,väga,väga ahne!!! Ta on küll haige,kuid kahju temast ei ole,kuna teeb ennast ebameeldivaks oma meeleheitliku ahnusega. Ja tundub ,et ta praegune naine on väga kaval inimene. Ilmselt nad sobivad hästi kokku.
Kas25. november 2014, 16:36
see intervjuu ei või olla siis eraldi saatena aasta lõpu poole. Miks nüüd selle üle nii hullult polemiseerida. Reporter ütles oma uudisloos haiguse nime ju välja. Seda ju kõik tahavad teada. Kuigi Vahur tahab pigem oma kannatuste läbi õppimist rahvale edasi anda. Tore, et ta on helguse ja selguse leidnud, mida tal vanasti ju polnud, oli vaid terav keel, millega ta inimestele, kes teda ei tundnud kohutavalt imponeeriski. On olnud ju kaotusi ja võite meil kõigil. Kohati veider on neid vanu artikleid kroonikastki lugeda, kuis praegune naine akna all jalutas jne.jne. Praegu ta on ju armas ja toetav. Ja miks ta ei võiks riigikogusse kandideerida. Ja miks Kersna ei või leiva lauale toomiseks raamatuid kirjutada. Las aga kirjutab. Esimene tal küll välja ei tulnud. Ehk see siiski tuli. Kui vaadata neid hallpäid, kes seal Lõuna-Eesti kogukondades nendel koosviibimistel käivad, lihtsad Eesti inimesed, kes paljustki ei tea pealinna kärast ja sära taga olevast pimedast pingest. Paraku tahab lihtne maapoiss nüüd taas lihtsaks inimeseks saada, las ta siis saabki, kui see talle südamerahu annab.
Anni25. november 2014, 23:27
Jah,ka mina olen see , üks paljudest, kes pealinna kärast ja sära taga olevast pingest mitte tuhkagi ei tea. Ja , kas peaks? Veel-miks nii halvustavalt suhtud maainimesse (lihtne maapoiss- Kersna).Et, kes sa siis ise oled, lihtne linna vurle,kes on pimestatud linna (ikkagi pealinn!)särast ja kärast kõike teab. Kas see ongi kogu su teadmine? Kersna, nagu sa ütled, toob oma kirjutitega leiva lauale, mida sina kohe kindlasti ei suudaks. Muideks, kui sul õnnestub raamatupoest ükski tema poolt kirjutatud raamat hankida, ( 49 oli vist selle pealkiri) siis anna teada, ma ostaks ka. Muideks, ka raamatukogudes on see raamat "lennus".Mulle Vahur Kersna meeldib oma sõnaosavuse ja julgete väljaütlemistega.
25. november 2014, 15:45
See Antsla mees, nagu Värnik'ki on liiga kauaks jäänud pealinna pehmendavasse uima ja ahvatlustesse pidama.
libeselli mitu nägu25. november 2014, 15:38
Hannes Liiwa-Annus25. november 2014, 15:25
Igasugu valimised saavad saatuslikuks...
on aeg 25. november 2014, 15:03
Väga kummaline, et tänane meedia, mis peaks vahendama mitmekülgseid riigsi ja mujal toimuvaid sündmusi, erapooletult , on asunud massilislet promoma ja esitlema meediatöötajate isiklikku elu ja tegemis ja jakirjanduse olevaid inimsei lahetrdama staarideks ja tippudeks. Laviinina ilmuvad kõikvõimalikud tekstid a la Maire Aunaste, Vahur Kersna, Anu Saagim , ka Reet Linna jt . (nad on kõmujahil ja ennast eksponeerivad tähtusest pungil egoistid) .
Nagu õpetajalt õpitaks, mis on õppida zˇurnarahva ennastülistavaest kiidulauludest ( jutt pole mitte sellest, et näiteks meediatöötaja ulatas iskliku abikäe , ehitas koerte varjupaika või saavutas laulukonkursil (kirjandus) märgitava koha) . Laviinidena täidavad lehti ja netti lood "meediatähtedest" Lensin ja co olid vaibal, vaata kes hullas ööklubis, vaata, kellega see või teine kontserdile, vastuvõtule läks , see või teine puhkas Tais või ajab ringi uue kalli autoga. Üle 50 aastase Vahur Kersna keksimisi küll noore naise , küll rolleriga ja saiasöömisi sünnilinnas Võrus ja haigusnuttu kostab-näeb pidevalt.
Meedia on eneskekste meedaitöötajate mellevallas
Meedai on
üle viie aasta. Üllitised on puhas enesekiitus , kodualabumi tas Vahur Kresna
Liivi25. november 2014, 13:37
See võib olla Kersna viimane intervjuu, seepärast tuleks ikka näidata. Raamatupromo võib välja lõigata, sest see "teos" ei kõlba isegi kassi saba alla. Liina Kersna peaks ju selge mõistusega olema, kuidas ta sellise käki trükki laskis?
ohh25. november 2014, 13:36
Kas tõesti ETV , mida Kersna taoline süütundeta alatult tegutsenud tüüp on mõnitanud ja sületopsiks pidanud. laseb ekraanile teda ja tema väga vääritut naist Linat haipiva klip? Et Kersnd saaksid veelgi teiste üle irvitada nagu neil kahel kombeks on. Madalad nipid ja piiritu rahaahnus. Kärmas püüab kuidagi peatas lolluste jätkumist inetult tegustevate inimeste Kersnate peatmiseks.
Liina Kersna ja riigikogu- taevas tule appi?
25. november 2014, 13:44
Meie ei tohiks teda Riigikogusse lubada, sest tal kulub liiga palju aega oma mehe ravimisele.
lauri25. november 2014, 18:32
Miks te inimesed nii kurjad olete
eeeiii25. november 2014, 13:32
ainuüksi25. november 2014, 13:23
juba selle pärast ei vaata, et selline alatu ja lame ja mage "reklaam" Kersna poolt. jama mees.
25. november 2014, 13:13
intervjuu teenib Liina Kersna valimiskampaaniat.
mall25. november 2014, 13:11
Intervjuu teenib ikka Kersna huve, mitte vaataja omi.
Liivi25. november 2014, 13:11
Minu meelest võiks Vahuri raanatureklaami näidata, kuigi kunagise teletähe viimase aja jutt ja olek on äravahetamiseni sarnane Tarmo Leinatamme aastataguse intervjuuga.
Juku Pupp25. november 2014, 12:56
Näeb, ei näe, näeb kärbitult... - ka see on ju reklaam, mida keegi väga vajab.