Angelina JolieFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
20. november 2014, 21:11

AMETLIK: Angelina Jolie paneb näitlejaameti maha (21)

Angelina Jolie (39) kinnitas, et ta kavatseb näitlemisest loobuda ja keskendub tulevikus hoopiski režissööri karjäärile.

Oscari võitjast näitlejanna tunnistas, et ta plaanib jäädavalt kaamerate taha kolida ja lisas, et talle pole kunagi meeldinud tähelepanu keskpunktis olla, vahendas The Guardian.

"Ma pole end kunagi näitlejana mugavalt tundnud. Ma pole kunagi armastanud kaamerate ees olemist," rääkis Jolie. "Ma ei arvanud kunagi, et ma oskan lavastada, aga ma loodan, et ma suudan selles karjääri teha, sest ma olen nii palju õnnelikum."

Juba sel kevadel paljastas Jolie, et tulevikus näeb teda filmides oluliselt vähem. "Mul on olnud vapustav karjäär. Ma olen väga õnnelik kõigi võimaluste üle jutustada erinevaid lugusid ja rõõmustan töö üle, mida siiani teinud olen,“ ütles Jolie toona.

Praegu on Jolie aga endiselt filmidele pühendunud ning detsembris tuleb välja teine film, mille valmimisele ta režissöörina oma panuse on andnud. Ühtlasi on pooleli linateos "By the Sea", kus astub üles ka tema abikaasa Brad Pitt.