Janice Dickinson.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
20. november 2014, 07:00

Janice Dickinson: Bill Cosby vägistas mu! (5)

"Ameerika supermodelli" kärehäälse kohtunikuna tuntud Janice Dickinson on järjekordne naine, kes süüdistab populaarset koomikut Bill Cosbyt seksuaalvägivallas. 

59aastane endine tippmodell Janice tunnistas "Entertainment Tonighti" intervjuus, et Cosby (77) uimastas ja vägistas ta 1982. aastal. Janice oli läinud koomiku kutsel Californiasse Lake Tahoe’sse tema esinemist vaatama ja võimalikku "Cosby Show’" rolli arutama.

Telestaar andis brünetile kaunitarile klaasi veini ja tableti menstruatsioonivalude leevendamiseks.

"Kaotasin teadvuse. Kui ma hommikul ärkasin, oli minu viimane mälestus lapitehnikas hommikumantlis Bill Cosbyst, kes selle seljast heitis ja mulle otsa ronis. Ja ma mäletan suurt valu. Mul polnud enam pidžaamat seljas ja mu jalgevahel oli seemnevedelikku."

Dickinson kinnitab, et püüdis vahejuhtumist kirjutada 12 aasta taguses autobiograafias, kuid Cosby advokaadid avaldasid talle survet.

"Teen seda praegu, sest seda tuleb teha," ütleb Janice. "Ma usun kõiki teisi naisi."

2004. aastal kaebas Andrea Constandi Cosby kohtusse. Ta süüdistas teda samasuguses uimastamises ja vägistamises. Mõni aasta hiljem skandaal vaibus – väidetavalt sai Constand telekuulsuselt kopsaka vaikimisraha.

Mõni nädal tagasi tunnistas endine modell ja näitleja Barbara Bowman (46), et langes noore neiuna Cosby seksuaalvägivalla ohvriks. Esmaspäeval kirjeldas CNNi intervjuus ka endine näitlejanna Joan Tarshis (64), kuidas legendaarne koomik teda 1969. aastal kaks korda vägistas. Esimene kord kasutas Cosby toona 19aastase neiu vastupanu murdmiseks samuti uimastamist.

Cosby advokaatide kinnitusel ei kavatse staar vägistamissüüdistusi kommenteerida.