Maire Aunaste saadet "Foorum" juhtimasFoto: ARNO SAAR
Tele
18. november 2014, 22:43

Maire Aunaste: mulle võib tänasest panna alla tiiter "poliitiline imik" (71)

Maire Aunaste lõpetas teletöö ja läheb nüüd poliitikasse.

"Jumal tänatud, et homsest on glamuuri lõpp. Võin olla dressides ja kittelkleitides ja see on hea asi, et ei pea kogu aeg sellele välimusele tähelepanu pöörama. Kui nüüd rääkida tõsiselt, siis loomulikult ma praegu tunnen, et kui siit televisioonist lähen ära, siis üks põhjus on, et ma saaksin mugavustsoonist ära. Sest ma tunnen end siin tohutult kindlalt, hästi," rääkis Maire Aunaste "Ringvaatele" oma viimase saate salvestusel.

"Teletegemine on nüüd minu jaoks käpas. Aga kõigil asjad on ajalised piirid," leiab ta.

Sama ei saa siiski öelda uue ala kohta. "Ma lähen selliste emotsioonidega poliitikasse, et mulle võib julgelt panna nüüd tänasest alla tiiter "poliitiline imik"," ütleb ta naeruga.

Aunaste tunnistab, et ei lähe kindla tundega poliitikasse. "Mis puutub poliitika teemadel intervjuude andmist, siis kindlasti ma kukun käpuli iga jumala päev. Aga seda ei saa kahjuks vältida. Aga samas olen ma ju inimesena valmis," tõdeb ta.

Kuna Maire Aunaste läheb poliitikasse ja kandideerib IRL-i ridades Riigikokku, siis alates 1. jaanuarist teda enam ETV ekraanil ei näe. Teisalt jätab ta asjad lahtiseks – ei ole välistatud, et ta ühel päeval telesse tagasi tuleb.