Foto on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. november 2014, 13:15

KAITSEINGEL? Pojapoeg avastas haige vanaisaga ühelt fotolt kummalise kujutise (15)

Nii 20aastane Chris Leadbetter kui ka teised pereliikmed olid valmis selleks, et nad kaotavad oma haiglavoodisse aheldatud 76aastase vanaisa Bob Large'i. Miski aga soosis raskesti haiget eakat meest...

Chris käis Suurbritannias Cheshire'is asuvas haiglas vanaisal külas ja tegi temast mälestuseks ka mõned pildid, sest noormees teadis, et Bobil pole enam kaua aega jäänud, vahendas Huffington Post.

Arstide sõnul oli Bob jäädavalt haige ja lähedastel oli võimalus veel viimaseid kordi teda vaatamas käia.

Ühel hilisõhtul kodus pilte sirvides, märkas Chris fotol vanaisa kõrval kummitusele sarnanevat figuuri.

"Kui ma seda nägin, tõusid mu ihukarvad püsti. Ma olin nii ehmunud," rääkis Chris ja lisas, et tormas koheselt ülejäänud pereliikmeid üles äratama. "Kõik meie peres olid šokeeritud. Nad ei suutnud seda uskuda!"

Chris näitas fotot ka haiglatöötajatele, kelle sõnul on patsiendid sarnast anomaaliat ka varem täheldanud. "Oh, tema! Paljud patsiendid näevad teda oma voodi juures," rääkis üks Chesteri Maakonnahaigla töötajatest. "Teda kirjeldatakse kui pikajuukselist blondi tüdrukut, kes kannab valget kleiti."

Juhtumi juures veelgi hämmastavam on see, et 76aastane Bob sai raskest haigusest võitu, pannes isegi arstid imestama. "Mu vanaisa on siiani elus ja ta sai haiglast välja," tunnistas Chris.

Bob ise arvab, et tegemist on tema kaitseingliga. "See pilt on minu kaitseinglist. Ma olen olnud mitmel korral sellessamas palatis. Ta tuleb, lausub palved ja lahkub ning pärast seda tunnen ma ennast palju paremini," rääkis mees. "Ma tunnen igal korral, et keegi on minuga samas ruumis. Mul on olnud alati tunne, et kes iganes see on, ta valvab mind."

"See on väga kummaline. Ma ei oska seda seletada. Haiglas lamades tunnen ma end väga haigena. Siis ma tunnen tema kohalolu ja äkitselt on mul palju parem olla," rääkis Bob.

1829. aastal rajatud haiglas on ka varem paranormaalseid nähtusi ette tulnud. 19. sajandil levis haiglas müüt hoopiski "naisest mustas", kes ilmus palatitesse hetk enne patsientide surma.

Vaata fotot SIIT!