Gwyneth Paltrow.Foto: AOP
Inimesed
17. november 2014, 07:00

Gwyneth hakkas närvide rahustamiseks suitsetama (1)

Ekskaasa Chris Martini hoogsast armuelust heitunud Gwyneth Paltrow on senised ülitervislikud eluviisid kõrvale heitnud ja hakanud närvide rahustamiseks suitsetama, vahendab RadarOnline.

Kui levisid kuuldused, et Coldplay ninamehe Chrisi ja tema uue armastuse, näitlejatar Jennifer Lawrence’i põgus romanss on karidel, hingas Gwyneth kergendatult. Siis aga selgus, et suhtepaus on üürike ja see lõi 41aastase näitlejanna nii rööpast välja, et ta sirutas käe sigarettide poole.

"Päev pärast seda, kui selgus, et Chris ja Jen on endiselt paar, ütlesid Gwyni närvid üles. Ta on sestpeale suitsetanud ja pruugib ohtralt alkoholi. See pole talle omane: ta pole küll päris mittesuitsetaja ja karsklane, aga sel moel keset töönädalat ta meelemürkidega ei liialda," räägib üks naise sõpru.

Gwyneth on varem ajakirjandusele rääkinud, et kuigi talle meeldib suitsetamine, peab ta tervist olulisemaks ning lubab endale ühe sigareti nädalas. Selle limiidi ületas staar oma närvivapustuse päeval mitmekordselt.

"Ta hakkas Chrisile ka iga natukese aja tagant sõnumeid saatma," ütleb üks allikas.

Chris ja Jen tegid pausi aga just Gwynethi pärast: sest ta ei andnud ekskaasale grammigi hingamisruumi ja Jen ei suutnud sellega leppida.

"Kuigi Gwyn korrutab kogu aeg, et tal pole Chrisi vastu enam romantilisi tundeid, näib reaalsus siiski veidi teistsugune olevat," lausub allikas.