SEKSIKAS MEHAANIK: Endine miss ja modell Laura Kõrgemäe on veendunud, et naine saab olla ihaldusväärne igas olukorras – isegi siis, kui ta remondib bussi.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
15. november 2014, 08:00

"Naine peab kiirgama seksikust igas olukorras!" (31)

Ajakiri Kroonika avaldas pin-up–stiilis kalendri, millest leiab kaksteist Eesti kuulsat kaunitari.

"Mulle väga meeldib pin-up–stiil, see on šeff ja selle aja naised näevad väga vinged välja. Üleüldse peabki naine olema alati naiselik ja kiirgama seksikust – ükskõik mis olukorras, isegi kui sa remondid bussi," usub endine miss, modell ja Kroonika värske kalendritüdruk Laura Kõrgemäe.

Laulja Getter Jaani tunnistab samuti, et talle meeldib pin-up–stiil väga: "See on mänguline ning ühendab endas naiselikkuse ja tütarlapselikkuse.

Kroonika kalender on minu esimene pin-up–kalender, mille ma koju riputan – ja mina olen samuti seal peal!"

Getteri kehastatud veebruarikuu pin-up–tüdruk on üritanud just pilti seina saada, aga endale kogemata natukene haamrikesega pöidlakese pihta koputanud.

Lisaks sellele, et Getterile meeldis kalendri idee ja stiil, ärgitas teda poseerima ka ettevõtmise heategevuslik eesmärk: Kroonika pin-up–staarikalendri müügist toetatakse Eesti vähiliidu rinnavähi ennetust.

"Vähiteema on minu jaoks üpriski hell," selgitab Getter.

"Mitu väga lähedast inimest, keda ma pean lausa oma perekonna liikmeks, on vähiga kokku puutunud.

Minu väga väikesel sõbrannal, kes on 2,6aastane, oli neeru peal kasvaja. Ma seisin kogu selle protsessi ajal tema kõrval ja olin šokeeritud, nähes haiglas, kui paljudel lastel on vähk.

Õnneks läks mu väikesel sõbrannal operatsioon edukalt ja nüüd on see välja võetud.

Ühel teisel väga lähedasel inimesel on samuti see haigus…"

Getter teeb pikema pausi.

"Ma lihtsalt soovin kõigile palju-palju armastust ja tugevat tervist, et seda haigust ei tuleks kellegi peresse," sõnastab Getter viimaks.

"Just armastuse vägi annab hästi palju jõudu, et paraneda."

"Ma proovin pin-up’i kindlasti veel!"

Jaanuarikuu-tüdruk Laura Kõrgemäe kinnitab samuti, et talle sümpatiseerib kalendri heategevuslik idee.

"Ühiskonnas, kus vähk on nii levinud, on selliseid asju väga vaja," leiab Laura, kes lõi juba suvel kaasa vähiliidu rinnavähki teadvustavas kampaanias.

"On vaja rääkida, et inimesed oskaks sellele tähelepanu pöörata ja pöörduda õigel ajal arsti juurde," selgitab Laura.

"Kampaania oligi mõeldud eelkõige selleks, et inimesed innustaksid oma lähedasi minema arsti juurde, ja et ka mehed teeks seda, sest tegelikult ei puuduta rinnavähk ainult naisi. Käisin ka ise kontrollis, õnneks oli mul kõik hästi."

Heategevusliku kalendri stiili üle oskab Laura ainult rõõmustada.

"Pin-up on tõeliselt vallatu, kerge, seksikas ja mitte kunagi labane. Enne poseerimist poleks ma arvanudki, et see retrohõnguline stiil võib mulle nii hästi istuda," naerab modell.

"Ma proovin seda kindlasti veel, sest see on väga mänguline ja näitab alati naist väga ilusana."

Laura sõnul – keda näeb kalendris poseerimas lühikestes teksapükstes ja valges nabapluusis – läks pildistamine väga hästi ja ta tundis end kaamera ees äärmiselt mugavalt.

"Meeskond oli niivõrd fantastiline, et ma teadsin juba algusest peale: tulemus on selline, mida ma ootan või isegi natukene parem. Ütlesin kohe jah, kui Krista Lensin mulle seda võimalust pakkus," pillab Laural.

"Selle kohta, kuidas kalender on välja kukkunud, võin ütelda vaid: "Vau!"."

Birgiti seelik pandi lendama traatidega

«Jäin pildiga väga rahule. See oli esimene kord, kui sain katsetada pin-up–stiili,» tunnistab laulja Birgit Õigemeel, kes poseerib kalendris sportliku golfimängijana.

«Kuna pildistamine toimus tuulevaiksel päeval, siis sai fotosessioonil veidi ka nalja.»

Stilisti Gerly Tinni sõnul tehti Birgiti pilt Jõelähtme spordiklubis ja kuna sobivat tuult sel päeval polnud, siis tuli temal ja juuksuril hoida Birgiti seelikusaba üleval peenikeste traatidega.