Tele

Viljandimaalt Tarvastu vallast leiti veel viis katkusiga (5)

LISA KOMMENTAAR

Illusioon14. november 2014, 16:50
Meie juhtivad poliitkalkunid ja ametnikud püüavad meid ikka illusioonide kütkes hoida. Sama suur lora, et sanktsioonid meid ei kahjusta.
Kodusiga14. november 2014, 15:13
Naiivne arusaam, et seakatk pole laienenud! Koduseapidajad ärge uskuge seda uinutavat propagandat !!! Sellest ajast, kui ausatele jahimeestele hakati sanktsioone rakendama - sh. ajujahi ja koeraga jahi keelamine ning lauskontrollid, suured trahvid iga eksimuse eest jms. ei ole enam põhjust loota heale koostööle. Näiteid vabariigist on juba mitmeid. Mida rohkem jahimehi peedistatakse , seda vähemaks jääb koostöö keskonnainspektorite ja jahindusorganisatsioonide vahel. Tagajärg on see, et katkukahtlastest sigadest enam ametnikke ei teavitata, sest milleks omale õnnetust kaela tuua.... Viljandimaal on muutunud kõige suurekmaks seakatku levitajaks hundid (neid metsas jagub - isiklik kogemus), kuid nende jahilubasid pole sellele maakonnale eraldatud MITTE ÜHTEGI!!! Ajujahi keelamine ja jahikoera metsa viimine ei mängi siin katku levitamises küll peaaegu et mitte mingit rolli, - kui, siis vaid teoreetilist. Ametnike, ja kahjuks mitte ainult Brüsseli, vaid ka Eesti omade, rumalusel ei näi piiri olevat.
no mis teha14. november 2014, 15:54
nüüd ainult sellised ametnikud igalpool ametites,normaalsed inimesed siit jalga lasknud ja neil allesjäänutel soov seakatku levitamiseks jälle hundid,sellepärast neid lasta ei tohi.
Olge ikka mõistlikud14. november 2014, 13:50
Miks te illustratsiooniks kodusigade pildi panite? Tahate, et kusagil väljaspool Eestit uudis kinni püütakse ja kes see siis ikka pildi alt teksti korralikult loeb? Kas metssigadest pilte pole?
Juku14. november 2014, 16:47
Just, isegi hakkasin just selle mõttega lugema algul, et nüüd on kodusead haiged! Võiks veidi oma tööst hoolida ikka.